CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal monstru in Congres: Fauci, acuzat ca a ascuns originea artificiala a Covid 19

5 comentarii / 10914 vizualizări / 11 ianuarie 2022

Doi dintre cei mai influenți congresmeni americani, republicanii James Comer și Jim Jordan, președintele Comisiei de supraveghere – una dintre cele mai puternice din legislativul american – respectiv al Comisiei Juridice, cer secretarului Sănătății, Xavier Becerra, să clarifice urgent o chestiune care îl implică pe Anthony Fauci, șeful Institutului Național pentru Alergie și Boli Infecțioase (NIAID). Solicitarea vine pe fondul unor informații care acreditează ideea că Fauci a știut încă din debutul pandemiei că virusul e scurs din Wuhan și că e produsul unei intervenții umane.

Potrivit postului Fox News, cei doi lideri republicani au prezentat fragmente din niște e-mailuri din care reiese că Fauci știa despre COVID-19 că ar putea fi un virus modificat intenționat de om și că s-a scurs de la Institutul de Virusologie din Wuhan. Într-o scrisoare adresată ministrului american al Sănătății, Comer și Jordan vorbesc despre o teleconferință din 1 februarie 2020, care i-a inclus pe Fauci și pe fostul șef al Institutului Național pentru Sănătate, Francis Collins și în care s-a discutat despre originile virusului.
„La această teleconferință, doctorii Fauci și Collins au fost avertizați pentru prima dată că virusul s-ar fi putut scurge din Wuhan și, în plus, că e posibil să fi fost manipulat genetic în mod intenționat, în scopul creării unui virus”care ar fi fost pregătit pentru transmiterea rapidă între oameni” se arată în scrisoarea republicanilor.
Congresmenii mai spun că „nu este clar dacă dr. Fauci sau dr. Collins au transmis vreodată mai departe aceste avertismente altor oficiali guvernamentali sau dacă pur și simplu le-au ignorat”.

Scrisoarea mai menționează că la teleconferință au participat și alți oameni de știință, dintre care patru au scris ulterior un material despre originea probabilă a virusului, pe care l-au trimis lui Fauci și Collins la trei zile după discuție și au publicat-o mai apoi în ”Nature Medicine”. În lucrare nu se mai pomenea, însă, despre posibila origine artificială a virusului, dezbătută în teleconferință, iar congresmenii se întreabă acum dacă teoria scurgerilor din laborator a fost eliminată din cauza influenței lui Fauci și/sau Collins.

Nu este clar dacă după acea teleconferință au apărut – în doar trei zile – dovezi noi privind originea virsului, dar sigur e că ”după ce au vorbit cu doctorii Fauci și Collins, autorii și-au abandonat teoria că COVID-19 a fost rezultatul unei scurgeri din laborator”, au spus Comer și Jordan, adăugând că nu au cunoștință dacă Fauci sau Collins au intervenit pe lucrare înainte de a fi publicată în ”Nature Medicine”.

Una peste alta, acuzațiile sunt extrem de grave, iar teza celor doi influenți congresmeni e că Fauci și Collins se plasează sub suspiciunea că nu au avertizat Casa Albă cu privire la indiciile scurgerii din laborator și ale creației artificiale, și cer ministrului Sănătății să confirme ori infirme acest lucru, să confirme dacă între 1 și 4 februarie 2020 au apărut informații care să dea peste cap ipoteza originii artificiale a virusului, precum și dacă Fauci și Collins au modificat articolul apărut în ”Nature Medicine”, mai relatează Fox News. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Pai ăștia doi abia acum au aflat ca virusul a fot modificat genetic !? ! Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru cercetarea HIV a spus cu subiect și predicat din luna martie 2020 ca acest virus este manufactura intrucat a descoperit o secventa de HIV grefată pe ARNul coronavirusului de liliac. Atunci toată lumea științifică a abandonat piața de animale vii din Wuhan ca loc de origine a virusului pentru ca aceasta mutație descoperita de Montagnier și echipa sa de cercetători, nu se putea produce natural. De aici și problema serurilor experimentale care nu pot combate un virus mutant, adică o arma biologica.

 2. Uitati aici sursa originala, cu tot cu documentele:
  https : / / http://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under (stergeti spatiile ca sa mearga link-ul)

  Fox au preluat ca jurnalistii romani, adica fara a cita surse, ca le cade rangul daca citeaza surse.

 3. Scuze, le-am confundat: Aia de mai sus e Pentagon Leak-ul de la Project Veritas iar ce ziceau cei de la Fox se refera la emal-urile lui Fauci la care fac referire Republican House Oversight Committee: https://republicans-oversight.house.gov/wp-content/uploads/2022/01/Letter-Re.-Feb-1-Emails-011122.pdf
  Fauci ar trebui sa investeasca in niste chiloti de tabla, ca altfel o sa fie vai de… posteriorul lui.

 4. […] SUA, datorita presiunii publice in crestere si a tensiunilor socio-economice tot mai mari, Fauci e pus la zid de Congresul american in fata unor acuzatii extrem de grave printre care se numara cele legat de ascunderea adevarului despre origini pandemiei. In Europa, […]

 5. Soros a investit într-un laborator de virusologie din Wuhan. Adresa aleasă pentru acest laborator (WuXi PharmaTech Inc.) – strada Gaoxin Road East Lake High, la numărul …666! Laboratorul WuXi PharmaTech Inc. funcționează cu banii fondului de investiții Boyu. Specialiștii care lucrează aici cercetează în amănunt domeniul virusologiei. Oferta WuXi PharmaTech Inc. este diversificată. Iată ce scrie pe site-ul laboratorului: „Chiar dacă ești un startup proaspăt înființat de o instituție academică sau un colos farmaceutic aflat în căutare de noi produse pentru extinderea pieței, oferta noastră diversificată poate veni în întâmpinarea nevoilor tale. Oferim soluții ideale pentru terapia genetică (precum CAR-T) și avem chiar și tehnologii emergente, ca CRISPR/Cas9, viruși oncologici și exozomi. Fauci a inceput fabricarea virusului la Fort Detrick, apoi a transferat ”manufactura la Wuhan” in laboratorul lui Soros. Au lucrat virusul in ”lohn”, ca sa zic asa, pentru a arăta apoi cu degetul spre China.
  Fauci detine zeci de brevete inregistrate pe coronavirusi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998