CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal monstru in PSD: Firea il acuza pe Tudose ca e acoperit al serviciilor

5 comentarii / 23219 vizualizări / 2 decembrie 2017

În seara Sf.Andrei a avut loc în PSD o ședință extrem de tensionată, care pare să fi produs falii de neacoperit în interiorul partidului, în special în relația Gabriela Firea-Mihai Tudose. Siteul DC News a intrat în posesia unor stenograme explozive, pe care le-a publicat în această dmineață.

Primarul General l-a acuzat, astfel, pe Tudose că vrea să preia șefia PSD, că e de partea opozanților din stradă ai PSD și chiar că e un acoperit al serviciilor.

”Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dvs. nu știți ce este statul paralel”.

În momentul în care Tudose a încercat să facă o glumă pe seama unirii, Firea a replicat și mai tăios:
”Nu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră”.

foto: romanialibera.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. …pretinas … cand cineva incearca sa-ti explice ca nu procedezi corect si trebui sati schimbi gandirea … nu trebui sa tai de la radacina raul … daca au fost uni care au fost prostiti de imbecilitatea numita psd si nu pot gandi cu propiul creier … le-au dat votul ptr galeti si cizme … acum trebui sa corectam greseala … deci trebui sa-i trimitem pe asa zisi” castigatori ai alegerilor” inapoi.. deci … trebui sa aplicam corectia necesara …

    • Și ce să alegi…. deșteptul deștepților???
      PNL (PDL) USR PMP????

  2. […] Primarul General l-a acuzat, astfel, pe Tudose că vrea să preia șefia PSD, că e de partea opozanților din stradă ai PSD și chiar că e un acoperit al serviciilor, potrivit inPolitics.ro  […]

  3. Jos acest guvern care face abstracție de votul romanilor și ce își dorescontinua ei.

  4. Terente are miros de votcă

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998