CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9022 RON DOWN | 1 USD = 4.5747 RON DOWN | 1 GBP = 5.4884 RON UP

Scandal monstru in PSD: Firea il acuza pe Tudose ca e acoperit al serviciilor

5 comentarii / 22962 vizualizări / 2 decembrie 2017

În seara Sf.Andrei a avut loc în PSD o ședință extrem de tensionată, care pare să fi produs falii de neacoperit în interiorul partidului, în special în relația Gabriela Firea-Mihai Tudose. Siteul DC News a intrat în posesia unor stenograme explozive, pe care le-a publicat în această dmineață.

Primarul General l-a acuzat, astfel, pe Tudose că vrea să preia șefia PSD, că e de partea opozanților din stradă ai PSD și chiar că e un acoperit al serviciilor.

”Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dvs. nu știți ce este statul paralel”.

În momentul în care Tudose a încercat să facă o glumă pe seama unirii, Firea a replicat și mai tăios:
”Nu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră”.

foto: romanialibera.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. …pretinas … cand cineva incearca sa-ti explice ca nu procedezi corect si trebui sati schimbi gandirea … nu trebui sa tai de la radacina raul … daca au fost uni care au fost prostiti de imbecilitatea numita psd si nu pot gandi cu propiul creier … le-au dat votul ptr galeti si cizme … acum trebui sa corectam greseala … deci trebui sa-i trimitem pe asa zisi” castigatori ai alegerilor” inapoi.. deci … trebui sa aplicam corectia necesara …

    • Și ce să alegi…. deșteptul deștepților???
      PNL (PDL) USR PMP????

  2. […] Primarul General l-a acuzat, astfel, pe Tudose că vrea să preia șefia PSD, că e de partea opozanților din stradă ai PSD și chiar că e un acoperit al serviciilor, potrivit inPolitics.ro  […]

  3. Jos acest guvern care face abstracție de votul romanilor și ce își dorescontinua ei.

  4. Terente are miros de votcă

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998