CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal: Nastase, comparat in parlament cu Lenin, Castro si guru Bivolaru

1 comentariu / 2535 vizualizări / 12 mai 2015

Fostul premier, dar și ministru de Externe, Adrian Năstase, s-a trezit atacat virulent în Parlament de către partidul președintelui Iohannis, un deputat liberal comparîndu-l, într-o declarație politică în plen cu Lenin, Fidel Castro, dar și guru Bivolaru. Atacul a pornit de la invitarea recentă a lui Năstase la un simpozion internațional organizat de MAE.
”Adrian Năstase este pentru MAE aşa cum a fost Lenin pentru Uniunea Sovietică. El a promovat în MAE sute de oameni, Ministerul de Externe fiind prin starea de fapt o instituţie de unde puţini pleacă.” afirmă deputatul Costel Alexe.
”Adrian Năstase a reînviat precum Fidel Castro de când americanii au aselenizat din nou, în Cuba. Năstase, condamnat definitiv în două rânduri cu executare, este acum la MAE precum era guru Bivolaru, maestrul yoghin, la Costineşti. Toţi îl simt aproape, îl venerează, îl vor, prezenţa lui este peste tot în MAE, însuşi ministrul are nevoie de experienţa şi expertiza lui pentru a se reinventa în faţa şefului şi a dibui meandrele politicii. Ridicolul în care a căzut Aurescu nu are limite, totul evoluând la cotele maxime ale penibilului pentru actualul ministru” mai acuză Alexe.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Cine este acest alexe, un nimeni iohanist

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998