CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Scandal: Orban ancheteaza cine vireaza bani in cardurile imigrantilor

1 comentariu / 3850 vizualizări / 23 noiembrie 2018

Scandalul recent declanșat după ce s-a descoperit că unii imigranți musulmani din Europa au carduri alimentate cu bani din surse europene ia amploare. Premierul Ungariei, Viktor Orban, acuză instituțiile de la Bruxelles că virează bani emigranților din fonduri europene și promite propria anchetă în acest caz.

Cazul cardului şi vizei de imigrant arată şi el că cei care susţin migraţia se apără considerând instituţiile europene „agenţii de trasport marfă”, în opinia lor acesta este interesul continentului – a declarat azi prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán la emisiunea Bună Dimineaţa de pe Radio Kossuth, conform agenției Hirado.hu. Toate acestea sunt, din perspectiva Ungariei, deosebit de dezavantajoase, semnalând totodată că se aşteaptă la o schimbare în această privinţă, doar după alegerile europarlamentare din mai anul viitor.

Despre aşa numitul card de imigrant, premierul a spus: în timp ce “autorităţile îi strâng pe europeni de gât, în mod permanent” în numele luptei împotriva spălării banilor – sunt înregistrate tranzacţii, nume – îşi asumă – se pare, Comisia Europeană – să împartă carduri bancare fără nume unor indivizi pe care nu îi cunoaştem, nu se ştie ce vor şi dintre care mulţi devin terorişti, infractori, deci ameninţă siguranţa europenilor.

”Este legitimă întrebarea: de ce se întâmplă toate acestea, de unde vin banii, sunt cheltuiţi banii proprii ai UE – eventual cei plătiţi de către maghiari din propriile buzunare”, a adăugat Orbán, afirmând că europarlamentarii Fidesz nu vor lăsa cazul aşa, vor face cercetări.

Despre viza de imigrant a comentat: aceasta este o deschidere a porţii, prin intermediul căreia poate năvăli fluxul de imigranţi, din nou, în Europa. Pe tema Brexit-ului acesta a formulat: după ce Bruxelles-ul nu a fost capabil să ţină migranţii în afara Europei, nici nu a fost capabilă să păstreze Marea Britanie în sânul ei a mai spus Orban.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Operatiunea „carduri alimentate cu bani din surse europene” pentru emigrantii din afara UE arata pe fata dublul standard si duplicitatea fatisa pe care o practica grupul organizat de smecheri de la Bruxelles.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998