CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal: PNL acuza ambasada SUA ca promoveaza transsexualismul in Romania

3 comentarii / 3868 vizualizări / 7 martie 2018

PNL atacă, în premieră în ultimii ani, ambasada americană la București, prin intermediul unei declarații politice oficiale, în parlament, și o somează să înceteze reeducarea românilor în materie de transgenderi și altele asemenea. Transgender, precizăm, e un termen generic pentru travestiți, transsexuali, persoane intersex, bărbații efeminați, femeile cu aspect masculin etc.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe protestează, într-o declarație susținută în parlament, împotriva ”unor dezbateri şi a unor prezentări cinematografice organizate de o serie de ONG-uri din zona revoluţiei culturale relativiste post anii 1960, o zonă care presupune inclusiv forme de ideologie care nu sunt întru totul în direcţia valorilor creştine”.

”Cred că Ministerul Educaţiei Naţionale ar trebui să privească cu mai mare atenţie toate aceste comportamente şi toate aceste tentative de manipulare şi persuasiune care apar în spaţiul public românesc, pe fondul unor ideologii străine, de ceea ce reprezintă civilizaţia şi cultura noastră” mai spune deputatul.

”Un lucru foarte important, din păcate, am sesizat implicarea Ambasadei Statelor Unite în promovarea unor astfel de evenimente. Pentru mine, societatea americană, o societate profund creştină, o societate capitalistă, o societate liberă înseamnă foarte mult şi cred că putem învăţa de la americani mult mai multe despre capitalism, despre democraţie, despre părinţii fondatori ai Statelor Unite şi mai puţin despre transgenderi, mai puţin despre experimente sociale şi mai puţin despre tot felul de ideologii deconstructiviste, apărute în ultimii 40-50 de ani, sub forma unor experimente sociale” conchide liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Bogdan Tiberiu, ar trebui sa te informezi despre ce inseamna marxismul cultural.

  2. toata stima pentru deputatul Daniel Gheorghe, un tanar cu coloana vertebrala si o gandire clara si neintinata de noile „valori ” ale globalismului.

  3. mannes Si tu de unde recomanzi sa se cumpere masina din Germania, inteligentule? De la dealer? Haha, ce gluma buna Ia-o tu de la dealer(Handler), cred ca sub 5% din showroomuri au patroni nemti mai degraba iei o masina manarita de la Handler decat de la privat. Si preturile sunt si mai mari.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998