CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Scandal: Propunerea liberala pentru CCR – acuzata ca protejeaza pedofilii

3 comentarii / 2611 vizualizări / 28 aprilie 2022

Acuzație gravă la adresa senatoarei PNL Iulia Scântei, propusă pentru un post de judecător la Curtea Constituțională. Conform USR, senatoarea, în calitate de președinte al Comisiei Juridice, a blocat premeditat un proiect de lege menit să protejeze copiii de violatorii pedofili.

Într-un comunicat remis ieri presei, deputata USR Monica Berescu susține că alianța PSD – PNL ”apără violatorii copiilor”, blocînd un proiect de lege inițiat de USR prin care orice act sexual cu un minor sub 14 ani se consideră viol, pedepsit cu închisoare doar cu executare.

”Comisia juridică din Senat, condusă de senatoarea PNL Iulia Scântei, a refuzat să dezbată şi să voteze acest proiect, şedinţa din luna februarie fiind închisă prematur fiindcă senatorii au părăsit comisia, grăbindu-se să plece în diferite deplasări interne şi internaţionale. Lipsa de cvorum cauzată de senatorii coaliţiei de guvernare demonstrează care sunt priorităţile reale pentru ei: delegaţiile. În cele din urmă, proiectul de lege a fost adoptat tacit de Senat, ceea ce înseamnă că senatorii coaliţiei PSD-PNL au îngropat orice dezbateri pe acest subiect” acuză Berescu.

”În contextul în care România sunt peste 500 de pedofili, găsiţi vinovaţi prin hotărâri definitive, care îşi execută pedepsele în libertate şi alte mii care şi le-au ispăşit deja, tot fără a executa o zi de închisoare, senatorii coaliţiei de guvernare au pus pe primul loc delegaţiile, ignorând complet un proiect de lege care salvează copiii din mâinile violatorilor. Este o bătaie de joc la adresa tuturor copiilor abuzaţi şi o lipsă cruntă de profesionalism ca pe banii contribuabililor să părăseşti şedinţa comisiei din care faci parte, înainte de a discuta toate punctele de pe ordinea de zi”, mai spune deputata USR. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. IULIA SCANTEI ESTE PROMOVATA DE LA ALLIANCE TIRIAC…ADICA DE ACEST GERONTOFIL ION TIRIAC CE NE AFISEAZA MASCULUL FEROCE CARE E SUPT DE FETE MAI MICI CA FIE-SA SI DECAT NURORILE SALE…UN BOSOROG DECREPIT CARE PREZINTA LUMII CA APARATUL LUI DE PISAT SE NUMESTE ORGAN SEXUAL…EL FIIND DOAR UN PERVERS IDIOT…IULIA SCANTEI ESTE UNA DIN PUPILELE LUI…DE LA ORIGINEA EI SI TOATA TRAIECTORIA EI …NIMIC DEMN DE SEMNALAT IN TIMPUL SERVICIULUI EI…PE BOGDAN LICU IL RECOMANDA MAFIA MAGISTRATILOR, ABSOLVENTUL DE ” SPIRU HARET” MAGISTRAT CLASA 1 SI TUTAR AL LUI GABRIEL OPREA SI IULIAN DRAGOMIR…TATA MAFIEI JUSTITIEI SE CATARA PE CCR….VALER DORNEANU ERA TATAL, DANIEL MORAR FIIND PUPILUL LUI DE HARGHITA…2 DRACI PATATI…INLOCUITI DE ALTE CURVE CARE ISI SPUN CAUTATORI DE DREPT…
  ION PREDESCU CE A FOST LA CCR A FOST PROCUROR ANCHETATOR IN EXPERIMENTUL PITESTI…DACA MAI AVEATI VREO INDOIALA DESPRE CE TICALOSIE SE PETRECE LA CCR…TORTIONAR ADICA! DE CE NU AR FI SI TUCALARA IULIA SCANTEI ASEZATA PE LOCUL UNUI ALT TORTIONAR COMUNIST? DORNEANU…CAT DESPRE BOGDAN LICU EL ESTE URMASUL SEFULUI SECURITATII DE LS TELEORMAN…LICU!…MAGISTRATURA DE TOT KKATUL CARE CERE BOMBARDEAUA LUI PUTIN FIX CA JEGURI CARE AU DISTRUS ROMANIA!!! NU V-AR MURI MULTI INAINTE!! JUSTITIA ROMANA DE KKAT! CURVE SI INFRACTORI…TORTIONARI SAU URMASII LOR…

 2. Un soi de Taj Mahal! Dragoste eternă!

 3. orban ludovic a refutat:
  „sa nu discriminam infractorii”
  -doamna „iulia”(o versiune de la Lucifer) scantei(alta versiune de la Lucifer)
  e doar o ‘andicapata sufleteshte,
  o vita comuna.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998