CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal: Stelian Tanase vrea sa dea sefi din TVR pe mina Parchetului

3 comentarii / 3938 vizualizări / 3 februarie 2015

Apele sunt tot mai tulburi în TVR: o recentă inițiativă a președintelui Stelian Tănase a deranjat multe figuri de prim rang, iar o modalitate originală de răspuns folosită de unii șefi are șanse mari să ajungă la Parchet.

Concret, Stelian Tănase a decis recent să scoată la concurs o serie de emisiuni neperformante de pe toate canalele postului public, în sensul că formatul se păstrează, dar se vor selecta alte echipe de realizatori. Pentru că foarte multe dintre actualele vedete ale postului riscă să-și piardă pozițiile, e evident că televiziunea fierbe. Ca să mai reteze din elanul lui Tănase, acum cîteva zile a fost dat publicității un așa-zis comunicat al Comitetului Director, în care se afirma, între altele, că afirmațiile lui Tănase, potrivit cărora ”sunt multe animozități între Consiliul de Administrație și Comitetul director al televiziunii” ar fi false.

”Până în acest moment, membrii Comitetul Director nu au cunoștință de existența unei stări conflictuale cu CA și consideră că domnul Stelian Tănase induce ideea că în SRTV ar exista un conflict la nivelul organelor de conducere. Toate aceste declarații au ca scop manipularea opiniei publice și nu fac decât să adâncească criza TVR și să alimenteze o percepție negativă asupra televiziunii naționale”, se subliniază în documentul citat.

Problema e că respectivul comunicat, din informațiile Inpolitics, a fost livrat presei de numai trei membri ai CD, respctiv Irina Radu, Cristian Zgabercea și Gabriel Gherghescu, în condițiile în care forul respectiv nici măcar nu se întrunise.
În concluzie, Tănase vrea să ridice problema falsului comunicat mîine, în ședința CA al TVR, iar după finalizarea anchetei interne pe care a ordonat-o preconizează, conform acelorșai surse, sesizarea Parchetului. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Numitul TANASE STELIAN a fasificat o decizie a CD si astfel l-a promovat fara aprobarea acestuia pe numitul BUCUR ADRIAN. membru in CA din partea Partidului Conservator. Bucur si-a vindut votul. Asadar, pe mina Parchetului ar trebui dat numitul TANASE STE:LIAN. Mi-e greata de creatura aceasta.

  2. Si tu de unde stii ? Ai ghicit in cafea ?Bucur a fost de partea salariatilor la comisia CCM !… Las-o mai usor daca esti pe dinafara !!!!!

  3. Nu pe linie gay cum stii tu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998