CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Scandalul Badulescu ia amploare: Maia Morgenstern – semne ca ”divorteaza” de Firea?

9 comentarii / 3781 vizualizări / 6 aprilie 2019

Gabriela Firea s-a străduit mereu să aibă relații bune cu artiștii – și ei cu ea, dat fiind că primărița are în subordine teatrele de stat – dar prietenia e pe cale să se destrame, cel puțin cu unii dintre ei. Cum ar fi marea actriță Maia Morgenstern, profund deranjată de afirmațiile antisemite ale mîinii drepte a primarului general, Aurelian Bădulescu. Reamintim că actrița a primit Cheia orașului București și cetățenia de onoare, de la Firea, fiind desemnată de edil și reprezentant în fața juriului care ar putea desemna Bucureștiul drept capitală culturală europeană în 2021

Cum se știe, viceprimarul Aurelian Bădulescu a stupefiat, recent, opinia publică, anunțînd că va propune amplasarea unui bust al mareșalului Antonescu în centrul Capitalei. În scandalul care a urmat, el a plusat grobian, transmițîndu-le evreilor din România: „Recomandarea mea este să vă întoarceți de unde ați venit, să mă lăsați să am eu grijă de morții neamului meu”.

În replică, actrița Maia Morgenstern, director al teatrului evreiesc de stat, a scris azi, pe Facebook, un mesaj tăios:

„Trăiesc în România. Respect și prețuiesc locul unde m-am născut. Ma leagă sentimente puternice de OAMENII acestor locuri.
Aici am învățat, am iubit, am cântat și am plâns. Aici mi-am adus pe lume copiii și mi-am îngropat părinții.
Aici, în România, am luat premii și amenzi. Mi-am plătit facturile ( cu penalități, cu tot, când a fost cazul) și impozitele. Am învățat să rostesc și poezie, dar și înjurături… sunt om. Am fost iubită, dar și înșelată…de-ale vieții! Am câștigat și am pierdut. Am trăit. Trăiesc. Am prieteni și dușmani. Am fost prețuită și detestată. Am fost puternică și slabă. Și grasă, uneori. Un OM. Firesc.
Dar nimeni, nimeni nu are dreptul să mă alunge că pe un câine de pripas. Să-mi spună să plec de-aici. Nimeni nu are dreptul să-mi spună că sunt doar un vizitator pribeag pe-aici. Un musafir. Sunt cetățean al acestei țări cu drepturi depline.
Încheiere???”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Un bou.

 2. dupa ce ca psd-istii au fost mustrati de toti aliatii Romaniei pe chestiunea justitiei, acum badulescu si firea transforma psd in partid antisemit de factura nazista. psd a ajuns ciuma Europei! mai rau ca partidul lui milosevici in anii 90!

  • N-are cum să fie slugile SRI, obligate sa arunce cu rahat in ventilatorul instalat in preajma PSD.
   PSD se chinuie sa-l demita si sa se spele pe maini de slugoiul SRI. Badulescu, dar, iata, el mai face o treaba numai buna pentru postacii SRI, care nu folosesc diacritice și e Franklin.

   • Acest mesaj NU apartine adevaratului Franklin ci, foarte probabil, unui individ retardat si frustrat, dupa cum probabil, lesne v-ati dat seama.

    • Adevăratul Franklin este o mizerie de postac securist prost, arondat murdăririi blogului inpolitics.

     Ce mai face Securitatea? Câți torționari securiști mai protejează cu propagandiști proști ca tine?

 3. @vox! Nino nino! Daca ai renunta la lozinciile alea pt persoane care provin din casatorii consagvine poate ai realiza ca soferul de autobaza aka Dragnea are consultantii ‘niste evrei’ cum ar zice icoana voastra din Cotroceni! Orice miscare făcută de cei din psd poarta girul acelor tipi! Deci ridica fruntea din fundul lui Klaus sau al lui Dacian, ca la Codruța nu cred ca ai avea sanse, si priveste THE BIG PICTURE! Poți? Sunt sigur! Totul este sa incerci!

 4. PS.
  Apropo grupul etnic german iti spune ceva? Nu de alta dar sa aflam si noi ce crezi tu despre chestia asta!

 5. Maia, cât am plâns că ai platit amenzi, și penalități la facturi!!!
  Da’ nu prea m-am prins: ești pissed off că îl pune pe Antonescu in centru ori că va zis să plecați?
  Te puteai eschiva și tu de la deportare cu un #IluvAntonescu pe wall :))

 6. Lui Badulescu PSD-ul i-a retras sprijinul, dar a fost repus in functie de „prietenii” din PNL……………….care sunt in CGMB

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998