CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Scandalul căminelor – Cioloș și-a găsit o pîine de mîncat: ”Noaptea furi și ziua îți faci cruci la biserică”

9 comentarii / 2126 vizualizări / 11 iulie 2023

”Totul e recuzită la Gabriela Firea. Bătrâni, icoane, rugăciuni, familie, credință. Totul e minciună și spectacol pentru voturi și putere. Un om fals și mincinos, căruia astăzi i-a căzut masca.
Da, toți știau, după cum și noi știm de 30 de ani că așa arată și se poartă PSD. În campania din 2014, doamna Firea l-a acuzat pe președintele Iohannis că e incomplet pentru că nu are copii. Astăzi, domnul Iohannis se face că nu vede uriașa dramă din Voluntari, unde cuplul Firea-Pandele gira o rețea de exploatat bătrânii. Au construit împreună o țară strâmbă și defectă, cu valorile inversate, cu ipocrizie și lipsă de suflet. La fel i-au construit și pe Simion și pe toți cei de care au nevoie ca să perpetueze această minciună uriașă în care noaptea furi și ziua îți faci cruci la biserică. Mai dați-le o șansă, domnule Iohannis, că astăzi sunt la guvernare și pentru că nu vă era pe plac Guvernul PNL-USR. L-ați susținut pe Cîțu și ați susținut derapajele lui până v-ați ales cu Ciolacu, Firea și Pandele. Și nu era ca și când nu ați fi știut cine sunt toți acești oameni!” scrie proaspăt reactivatul politician Dacian Cioloș pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Firea se comporta cu BOR-ul de parca a dat bani din seiful lu ma-sa. Toti banii erau publici, adica toti contribuabilii cotizau la spagile electorale catre BOR.

  • Tu ai vrut să te facă BOR preot cu parohie şi cu bani mulţî, dar Biserica te-a respins ca fiind prea mundan şi cu prea multe intrigi şi interese neduhovniceşti, pe care iată că nu le-ai lepădat. Vezi numai bani, bani, bani bani, care crezi că trebuiau să fie ai tăi.

 2. Colonia a ajuns o cloaca in care nimeni nu poate emite judecati de valoare, nici julien. Fiecare are dreptate cand il judeca pe celalalt, semn ca de fapt ei ar cam sti ce e corect, dar nu fac ceea ce spun. Niste mincinosi nenorociti. In ceea ce spune despre gabriela este corect. Numai pridideste cu crucile, dar pe de alta parte impreuna cu pandelica si sora ei se poarta ca diavolii.

 3. Eu am un deja vu – scandalul iaurturilor ‘intoxicate’ cu dioxina….a disparut pericolul ‘criminal’ odata cu intrarea altei firme, cu acelasi fel de produse pe piata…functioneaza….mi-am amintit asta cand mi-a spus un prieten, locuitor recent al unei urbe useriste, ca se construiesc si se autorizeaza intr-o veselie aziluri private…se obtin autorizatii automat chiar pe terenuri, pana ieri, neconstruibile si mai ales fara canalizare…ca, am uitat sa spun, in localitatile useriste conteaza numai curatenia din biroul primarului…locuitorii, s-a vazut, trebuie sa se descurce….Poate ca Ciolos are dreptate, s-a trecut prea repede peste guvernarea PNL-USR (mai ales)….n-a decontat nimeni distrugerea sistemului de sanatate (chiar daca era ucaz extern!), nici nesimtirea sociala, nici irosirea banilor publici intre ei…uitati-va la frasuiala criminal-organizata din parohiile lor…apoi, Ciolos are de raspuns la multe intrebari penale, in calitate de fost inalt functionar public european si roman…poate-si face timp candidata lor la presedintie…ca s-au dus multi bani europeni aiurea in mandatul lui….sau, daca n-au fost in folos romanesc nu se pune?!
  P.S. Totusi, cata nesimtire userista, ei ar trebui sa apere public ‘responsabilii’ de tratamente inumane, exact asa sunt percepute public (la publicul lor, adica) indemnurile si ideologia userista – sa ne despartim de trecut, chiar cu dureri (pentru ‘trecuti’), dar, cu multe foloase materiale pentru noi, tefelistii! De alfel, in provincie, lucrurile sunt mult mai rele, doar ca acolo nu mai e nici macar speranta, toti responsabilii sunt o famiglie, iar majoritatea oamenilor ‘de rand’ abia asteapta sa se incuscreasca, prin odraslele sponsorizate la greu, cu ‘oamenii de valoare’….asa au acceptat si comunismul, asa i-au denuntat pe refugiatii din munti si pe neamurile lor, ca era profitabil, chiar daca acum ‘au uitat’ si se mandresc cu ‘martirii nostri’ si le ridica cruci…
  P.S. Despre ‘organul’ care ‘tine de sase’ pana se consuma infractiunea…cred ca ar trebui sa devina imperativa intr-un articol de lege…prea le place!

  • si logoresti cretinisme

 4. „gura pacatosului…..”

 5. Cioloș sa tacă!!!! E un linge în … și băutor de „una alta”! Sa se ducă în Franța și sa ne lase pe joi, buni sau rai cum suntem

  • Nu crezi?

 6. .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998