CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Scandalul ucigașului drogat – Fost ministru: Poliția și-a luat sute de BMW-uri, dar nu are drogteste

30 comentarii / 4684 vizualizări / 21 august 2023

”Te scoate din minți această Poliție care-i dă drumul unui drogat ucigaș pe stradă, după ce fusese sesizată de cetățeni că-și conduce bolidul ca un nebun. Și-au luat de la Schmitt 600 de BMW-uri și au numai 15 drogteste în Constanța, paradis al traficanților de pe litoral…” a scris pe Facebook fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

30 Comentarii

 1. Daca schmidt vindea drugteste, cumparau, dar asa………………Dl. presedinte le-a facut trampa doar pentru masini ca de ele era el interesat.

 2. Afacerea lui Liviu Vasilescu cu achiziţia a 25.000 de mii de pistoale Beretta, menite să înlocuiască pistoalele uzate fizic şi moral ale poliţiştilor români. Este selectată Compania Naţională Romarm SA, care nu produce pistoalele, ci le cumpără de la Beretta. Altfel spus, Romarm este intermediarul şi asta se va vedea în preţul final al contractului. Primul acord-cadru este semnat în ultima zi a stării de urgenţă, pe 14 mai. Adjunctul şefului IGPR cu competenţe în zona logistică şi de achiziţii intră subit în concediu medical cu o seară înainte şi nu semnează documentele. Actele sunt semnate de directorul general al Romarm şi de şeful de atunci al IGPR, Liviu Vasilescu. Cât a băgat Romarm în buzunar: 2,7 milioane de euro.

 3. ,,Autoritățile americane și occidentale încearcă să înceapă negocieri de pace cu Rusia asupra Ucrainei și în alte părți. Rușii -din motive întemeiate- nu au încredere în actuala conducere occidentală. „Problema, totuși, este că Statele Unite nu au intenția de a pune capăt conflictului”, explică ministrul rus de externe Serghei Lavrov, menționând că „obiectivul lor declarat oficial este de a provoca o „înfrângere strategică” Rusiei”. https://www.rt.com/russia/581486-ukraine-peace-talks-tactical-ploy/
  Surse ruse ale FSB și surse din Asia Secret Society spun că, oricât de mult ar dori să ajungă la un acord de pace cu Occidentul, secolele de promisiuni încălcate și tratate ignorate înseamnă că nu se are încredere în actuala conducere occidentală. Într-un exemplu recent, lideri occidentali precum fostul cancelar german Angela Merkel spun că au înșelat Rusia în mod deliberat cu privire la Acordul de la Minsk din 2014 pentru a câștiga timp pentru a construi armata ucraineană. Planul lor a fost/este să cucerească Kazahstanul, să restabilească imperiul Khazarian și să distrugă Rusia, sunt de acord mai multe surse. Rușii știu că au de-a face cu fanatici religioși care se închină Satanei, care pot fi doar opriți, nu raționați. Cu alte cuvinte, singura soluție pe care o văd pentru criza în curs din Ucraina este schimbarea de regim în Occident. Liderii alianței BRICS non-occidentale se vor întâlni săptămâna aceasta în persoană, pentru prima dată în trei ani, pentru a discuta exact o astfel de schimbare. Președintele chinez Xi Jinping va merge la Johannesburg, Africa de Sud, pentru a „se alătura altor lideri BRICS pentru a discuta… comunitatea internațională”. https://www.globaltimes.cn/page/202308/1296519.shtml
  Cu toate acestea, agenda reală va fi „eliberarea” Africii și Franței. BRICS își dau seama că încetarea furtului resurselor africane de către țările controlate de KM, în special Franța, va duce la prăbușirea generală a guvernării mafiei Khazariane.
  Acest lucru s-a văzut într-un summit al Rusiei africane desfășurat la Moscova înainte de întâlnirea BRICS, unde liderii africani au mulțumit Rusiei pentru eliberarea lor de opresiunea SUA, Franței și Regatului Unit, cântând imnul rusesc și luându-și rămas bun de la Occident, relatează serviciile de informații poloneze. De asemenea, alte aproximativ 50 de țări au solicitat să se alăture BRICS, inclusiv Indonezia, Mexic, Arabia Saudită, Turcia etc.
  De asemenea, Rusia și-a folosit victoria în războiul din Ucraina ca un instrument uriaș de marketing al armelor, organizând un târg de arme a cărui temă centrală a fost „procesul de stabilire a unei ordini mondiale multipolare”. Săptămâna trecută, peste 800 de reprezentanți din 76 de țări și 82 de corporații au participat la acest eveniment. În semn de cât de bun a fost războiul ucrainean pentru industria de arme rusă, numărul vizitatorilor târgului lor de arme a fost de aproape trei ori mai mare decât la evenimentul anterior. Mai mult, nicio țară occidentală nu a fost invitată de această dată. „Astăzi, toate companiile, toate țările care participă la expoziție iau în considerare experiența ultimelor evoluții, inclusiv în zona operațiunii militare speciale”, a declarat ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, delegaților vizitatori. După cum relatează Tass: Rusia este deschisă la cooperarea militară și tehnică în condiții echitabile cu toate țările care încearcă să-și apere interesele suverane, a declarat luni președintele rus Vladimir Putin în declarațiile de la deschiderea Forumului internațional militar-tehnic Armata-2023 în afara țării. Moscova.
  https://tass.com/pressreview/1660441 https://tass.com/defense/1660929
  Nici asta nu este doar vorba. O campanie militară serioasă se desfășoară acum în Africa și Asia, care ar putea înclina decisiv balanța împotriva actualei conduceri occidentale. Criza care se desfășoară acum în Niger este de așteptat să fie doar prima dintr-o serie de evenimente planificate.
  „Nigerul este baza multor operațiuni militare și de informații pentru Pentagon” în Africa, spune Abayomi Azikiwe, un editor la Pan-African News Wire. Răsturnarea regimului pro-occidental este o lovitură potențial mortală pentru Franța, deoarece Nigerul este sursa majorității uraniului de care Franța are nevoie pentru a-și menține generatoarele de energie nucleară în funcțiune.
  https://oec.world/en/profile/bilateral-product/uranium-and-thorium-ore/reporter/fra
  În ceea ce este probabil o mișcare similară, generalul armatei franceze desemnat de Emmanuel Macron să supravegheze reconstrucția Catedralei Notre Dame, devastată de incendii, se pare că a fost aruncat de pe o stâncă. Jandarmii montani au descoperit cadavrul lui Jean-Louis Georgelin, în vârstă de 74 de ani, fostul șef al statului major al apărării, după ce acesta nu a reușit să se întoarcă vineri într-un refugiu montan. https://www.theguardian.com/world/2023/aug/19/french-general-in-charge-of-notre-dame-cathedral-rebuild-dies-in-mountain-fall
  Surse franceze spun că înlăturarea acestui general face parte dintr-o mișcare de înlăturare a întregului regim al ticălosului KM Emanuelle Macron, cu siguranță, Macron și-a arătat supărarea față de moartea generalului său pe Twitter „Odată cu moartea generalului Jean-Lo Regimul Macron este și mai amenințat pentru că noul guvern din Niger pune capăt unui proiect planificat de a trimite gaze naturale prin conducte în Franța și UE din Nigeria prin Niger. O creștere a prețurilor la energie din Franța, cauzată de lipsa de uraniu, gaz și alte resurse din Africa este o veste proastă nu numai pentru sclavul KM Macron, ci și pentru stăpânii săi KM din alte părți. Subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Politice, criminalul de război și KM honcho Victoria Nuland s-a grăbit în Niger pentru a încerca să convingă, să mituiască și să amenințe noua conducere. Amenințările au inclus întreruperea „asistenței financiare”, blocada și intervenția militară. Cu toate acestea, văzând ce au făcut Nuland și partenerii săi în crime în altă parte, ea a fost trimisă să facă bagajele după ce i s-a permis doar să vorbească cu oficiali juniori.
  „Nigerul nu este atras de soarta Ucrainei, fosta cea mai de succes republică sovietică, iar acum un cerșetor cu o economie distrusă și o mână veșnică întinsă”, potrivit unei surse FSB.
  https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/03/708274/Has-Niger-coup-ended-French-uranium-loot,-US-meddling-
  Căderea Nigerului înseamnă că Franța pierde controlul asupra unei „taxe coloniale” de 500 de miliarde de dolari pe an pe care o primește de la 14 „foste colonii franceze” africane. Acest proces permite Franței să își însușească aproximativ 85% din venitul anual al fostelor colonii. Când județe precum Guineea au încercat să devină cu adevărat independente de Franța, francezii care au plecat și-au luat toate proprietățile cu ei. De asemenea, au distrus tot ce nu putea fi mutat: școli, creșe, clădiri ale administrației publice, mașini, cărți, medicamente, instrumente ale institutului de cercetare și tractoare. În plus, caii, vacile și alte animale de fermă au fost ucise și alimentele din depozite au fost arse sau otrăvite. Acesta este motivul pentru care alte colonii franceze au cedat în continuarea stăpânirii franceze. De data aceasta însă, rușii și chinezii, precum și restul BRICS lucrează împreună pentru a elibera Africa. Cu alte cuvinte, dacă francezii sau chiar Pentagonul încearcă să se miște împotriva noului guvern din Niger, se vor confrunta cu trupe rusești și, eventual, chineze.
  Chinezii, apropo, par să aibă tot felul de noi arme secrete pe care le vor putea desfășura în orice război posibil. De exemplu, acest videoclip prezintă muncitori chinezi care folosesc pistoale laser pentru a tăia copacii. Aceasta este o tehnologie care nu cu mult timp în urmă era considerată science fiction.
  Dacă grădinarii folosesc acum în mod deschis această tehnologie, imaginați-vă ce ne este ascuns?…’’
  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/08/Chinese-workers-use-laser-guns-to-trim-trees.mp4?_=3 Tzapinarii SF
  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/08/Transportable-lasers-by-Northrop-Grumman-.mp4?_=4 Cu LASERUL la scuturat boambe si avioane

  Assa iau fosc padurile si vegetatia uscata si prin Romanica, dar din satelitii lui E.Musk si ai lui Bill Gates.

  ,, Directorul superior al serviciilor de urgență din Maui demisionează pe fondul criticilor pentru că nu a folosit sirene pentru a alerta locuitorii despre incendiile ucigașe.’’ https://twitter.com/i/status/1692351022063079793
  ,,Biden îi pasă mai mult de Ucraina decât de oamenii din Hawaii 24 de miliarde de dolari pentru Ucraina 700 de dolari pentru cetățeanul Maui.’’ https://twitter.com/CBKNEWS121/status/1692248528599294223

  • cu creierii stricati

   • Hai sictir, psihopatule.

  • esti terminat

  • Cum apare un articol, cum spurci în grabă locul cu imensele tale rahaturi, nesfârşite, scornite de aberanţi precum masonul CIA Benjamin Fulford, iudeul khazar spurcat ca şi tine, aceasta fiindu-ţi misiunea sau boala, să împuţi locul cu imbecilităţi ca să fie ocolit de alţii.

   • Inculţi, agresivi şi plini de importanţă, psihopaţii ăstia vor neapărat să se bage în faţă cu forţa, cu postări şi acuze interminabile sau şocante, total aberante, căci altfel non valoarea lor i-ar plasa pe ierarhia valorilor la coada vacii, să aibă şi ei o utilitate, zootehnică măcar, dar nu vor să facă nimic, ci să paraziteze.

   • Ce bă, crezi că blenoragia îți dă vreun privilegiu? Taci și lasă puroiul să ți se scurgă din creier prin cur in WC.

    • ca voi, vânturătorii de kk pe meleagurile patriei profanate

    • Mai greu e cu învăţătura şi cunoaşterea adevărate, căci costă în primul rând multă muncă, exercitiu şi seriozitate.

  • Foarte interesantă teoria dvs!

   • Care teorie?

    • teoria chibritului

 4. Dimpotriva. Iese noaptea târziu cu HagiPapa şi consuma la boschet

 5. Dl Baconschi cel cu sampanie in cada de baie si jacuzzi cu persoane de senzatii tari(sexuale) cand era prin Australia si prin MAE (se pare la Paris) are pareri despre MAI,Ce sa vezi,cand mai lipsea putin si ii dadea limbi lui Udrea de ziua ei( ma rog zicea ca nu poate rezista sarmului putorii) revine cu comentarii pe probleme de administratie interna.Jegule stai in anonomat ca provoci scarba.

  • care rupea la greu bugetul ministerului de Externe pentru placerile sale.

 6. Baconschi, cavaler de Curlanda.

 7. Bref, pe scurt… verificati apelurile telefonice date intre momentele ducerii la sectie si eliberarii drogatului! – ale lui si ale politistilor din sectie!
  Garantat, au fost sunati niste sefi care le-au cerut ofiterilor de “politie” sa-i dea drumul!
  Ca dobitocul ala de 19 ani a distrus – minim 6 – vieti, asta e clar! Ca, la fel, a mai nenorocit inca niste politisti, cu aceeasi “ocazie”… este la fel de clar!

 8. ,,… La festivalul rusesc al armelor menționat mai sus, ministrul nord-coreean al apărării Kang Sun Nam a spus: „Întrebarea nu este dacă va izbucni sau nu război nuclear în Peninsula Coreeană, întrebarea este cum, când și cine îl va dezlănțui”. Oficialii nord-coreeni spun că acum Coreea de Nord deține „peste 100” de arme nucleare de diferite tipuri, va da SUA un ultimatum pentru a elibera Coreea de Sud sau a accepta distrugerea New York-ului, Washington DC și Silicon Valley. Coreenii sunt gata să părăsească centrele majore de populație și să se îndrepte către adăposturi nucleare în pregătirea unei confruntări nucleare cu SUA, au spus sursele. Acest ultimatum este adevăratul motiv pentru care purtătorul de cuvânt al securității naționale a Casei Albe, John Kirby, spune: „Suntem gata să ne așezăm și să negociem [cu Coreea de Nord] fără condiții prealabile”. https://english.kyodonews.net/news/2023/08/2de97424290e-update1-biden-trying-to-meet-n-korean-leader-without-preconditions-official.html
  Nord-coreenii cer reunificarea peninsulei coreene, liderul suprem Kim Jong Un devenind un conducător simbolic în stil împărat. Forța Coreei de Nord de a „elibera Sudul” este coordonată cu acțiunile planificate în Japonia și Taiwan, au declarat surse de informații asiatice. O sursă japoneză din lumea interlopă spune că o lovitură de stat militară în Japonia și o lovitură electorală în Taiwan sunt mai probabile decât un război real cu China. Alte surse prevăd o „Noaptea cuțitelor lungi” pentru a elimina lacheii KM din aceste țări. Acțiunile din Asia de Est, Africa și din alte părți vor avea loc cam în același timp cu o ofensivă rusă care vizează reluarea întregului litoral al Mării Negre și împingerea până în Serbia, au declarat surse ruse ale FSB. Impulsul militar este coordonat cu o expunere mai sistematică a crimelor occidentale din Ucraina. De exemplu, mass-media occidentală de propagandă a ascuns faptul că soldații ruși au descoperit săptămâna trecută o groapă comună care conținea rămășițele femeilor violate și torturate într-o pădure din apropierea fostelor poziții ale forțelor armate ucrainene, potrivit serviciului secret polonez. Sursele poloneze mai spun că gangsterul polonez Piotr Kapuściński, care este căutat în Polonia pentru fraudă, este comandant superior al legiunii internaționale din Ucraina. „El este responsabil pentru numeroase abuzuri, iar ordinele sale sunt descrise de soldați drept echipe sinucigașe. Soldații din Legiunea Internațională de Apărare Teritorială a Ucrainei spun că au raportat de mult abuzurile comise de comandanții lor agențiilor de aplicare a legii ucrainene. Mărturiile lor scrise au ajuns chiar la parlament și la biroul președintelui Volodymyr Zelensky. Cu toate acestea, textul indică faptul că soldații nu au văzut nicio reacție din partea autorităților, așa că au apelat la jurnalişti ca ultimă soluţie. Rușii au transmis deja ONU peste 2.000 de pagini de dovezi ale bioterorii și a altor crime de război. După cum raportează surse de știri indiene: Rusia a făcut afirmații publice care sugerează că Big Pharma și anumite persoane din statul profund al SUA au orchestrat pandemia de Covid-19 cu intenția de a domina la nivel global. Ei au numit oameni precum Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden și George Soros drept co-conspiratori. https://www.oneindia.com/international/russias-2000-page-report-on-covid-19-origin-sparks-conspiracy-theories-3613019.html
  Oferind BRICS-urilor dovezi ale crimelor de război ale KM, Rusia va obține sprijin internațional pentru o nouă campanie militară în Siria și Orientul Mijlociu împotriva trupelor Pentagonului staționate în regiune, potrivit surselor CIA. Cu alte cuvinte, Occidentul controlat de KM se va confrunta cu progrese militare simultane în Africa, Asia de Est, Europa, Orientul Mijlociu și, eventual, America Latină.
  Aceste progrese militare sunt coordonate cu războiul economic care vizează falimentarea KM.
  Un pas major pe acest front este crearea Moscow World Standard (MWS) ca alternativă la London Bullion Market Association (LBMA), despre care Rusia spune că manipulează piețele metalelor prețioase pentru a scădea prețurile. Potrivit Ministerului rus de Finanțe, această nouă structură internațională independentă este necesară pentru „normalizarea funcționării sectorului metalelor prețioase”, iar crearea sa este „esențială”. „Baza noii structuri va fi un nou broker internațional specializat în metale prețioase, cu sediul la Moscova. Rusia propune crearea unei piețe pentru aur, platină etc., reglementată de țările care controlează resursele acestor metale. Pe scurt, asta ar fi o revoluție. Pe baza acestei noi pieţe, urmează să fie continuat sistemul de comerţ bilateral în monede naţionale, cu excluderea expresă a dolarului, euro şi sterlinei. https://www.zerohedge.com/news/2022-08-15/russia-proposes-new-standard-compete-rigged-london-bullion-market-association-lbma
  Acest lucru ar putea fi suficient pentru a răsturna sistemul financiar dominat de Occident, deja clatinat. Săptămâna trecută, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat că 52 de țări nu au nicio modalitate de a-și reduce povara datoriei și sunt pe cale de nerespectare. „Acesta este mai mult decât un risc sistemic – este un eșec sistemic”, a spus Guterres miercurea trecută…’’

 9. Dacă tipul fugea și se ascundea două zile, nu mai ieșea pozitiv și primea doar cu suspendare. Dacă avea baftă și doar îi schilodea permanent pe tinerii ăia, tot cu suspendare scăpa.
  C-așa sunt legile pesedeilor.

 10. Nu va convine?

  Aveti droguri, drogati, trafic de droguri, drame legate de droguri, un stat „permisiv”(corupt) ca in Olanda, Franta si SUA, avem festivaluri cu droguri, avem scoli cu droguri, avem grupuri infractionale locale si straine care se ocupa de droguri, avem oameni dependenti bagati la puscarie pentru nimic, in timp ce dealerii, organizatiile criminale, politicienii si coruptii din stat o duc bine, aveti centre de reabilitare private foarte scumpe si inutile, centrele de reabilitare ale statului sunt putine si depasite (avem un stat „da driapta” unde contractul social este caduc, asa cum au dorit romanii „the dreaptha”), avem functionari publici care ne plictisesc cu lozincile de tipul „dai si lupta cu flagelul drogurilor”, dar ei nu fac nimic si nu o sa faca niciodata nimic, suntem exact „ca afara”.
  Din cand in cand, romanii afla ca Securistanul este SI un narco-stat, pe langa un „stat esuat” (Iohannis), „stat mafiot” (Basescu), „stat privatizat” (Iliescu).

  Totusi, cateva intrebari pentru cei intelepti :

  De ce traficul si consumul de droguri a inceput dupa 1989 si nu inainte?
  Dar in tarile sud americane cand a inceput productia si traficul de droguri?
  Dar in Afganistan cand inceput productia si traficul de droguri?

 11. Zilele trecute era un Platit care se semna cu ,,NP’’, si care spunea ca l-as fi plagiat copiind o informatie despre evaziunea fiscala pe care o fac firmele straine ale jidanilor oplositi in Romania.
  Asa cum i-am spus atunci, pana si presa Vanduta incepe sa spuna adevarul, asa ca informatia am gasit-o intr-un articol. Si iata un alt articol si mai profund, care arata ca numai firmele romanesti sunt platitoare de impozit, iar firmele satanistilor sunt scutite prin diverse mijloace, pentru ca Tradatori Criminali si Jefuitori de le butoane permit aceasta evaziune fiscala facuta de scursurile din occident.
  ,,.. Peste 50% din multinaționale nu au fost verificate.
  În replică la anunțata ordonanță a austerității, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală ”Solidaritatea”, Dorin Modure, arată că autoritățile nu sunt în stare și nu vor să reducă amploarea evaziunii fiscale și a optimizărilor fiscale. Acesta ne spune că, de 10 ani, de la înființarea Direcției Marilor Contribuabili din ANAF, peste 50% din multinaționale nu au fost verificate nici măcar o dată. Mai mult, autoritățile refuză să pun capăt practicii prețurilor de transfer, prin care se exportă profiturile.
  De când s-a înființat Direcția Marilor Contribuabili și s-au luat în administrare al ANAF, la București, toate firmele mari din țară, jumătate din marii contribuabili nu au fost verificați nici măcar o dată în ultimii 10 ani, susține președintele Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală ”Solidaritatea”, Dorin Modure.
  ”Dacă îi lăsa în teritoriu, mai aveam o șansă să-i controlăm. Dacă la contribuabilii mici și mijlocii, o echipă trebuie să facă peste 30 de inspecții pe an, o echipă de la marii contribuabili trebuie să facă una sau două maxim. Păi, în ritmul ăsta, nu o să-i verifice pe toți nici în următorii 50 de ani. O altă problemă este că nu se face niciun fel de analiză de risc. Eu am 25 de ani de inspecție fiscală și nu am primit nicio analiză de risc identificat. Ne spun să alegem noi firme și să mergem în control, ceea ce este iarăși o anomalie, că inspectorul nu ar trebui să aibă voie să meargă în control la cine vrea. Așa se întâmplă și acum, li se cer colegilor să propună firme la care merg în control. Eu, ca inspector, nu pot să fac analiză de risc, pentru că asta înseamnă să iei baza de date a tuturor contribuabililor, să aplici niște criterii și să vezi ce firme rămân. Dar vă dați seama cam ce firme rămân acolo de nu este voie să se facă analiza de risc, că lovești în cine nu trebuie”, ne-a declarat Dorin Modure, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală ”Solidaritatea”.
  Inspectorii, intimidați pe toate canalele
  Reprezentanții sindicaliștilor din ANAF se plâng de faptul că Guvernul și Parlamentul nu fac decât să le tot taie din instrumentele pe care le aveau să facă inspecții. ”De exemplu, analiza de risc, care nu s-a făcut și nu se face. Mai mult, avem o inițiativă legislativă În Parlament care spune că inspectorul poate răspunde dacă pierde actul în instanță. Părerea mea despre instanțele din România este una foarte proastă. Am avut dosare identice și unul l-am câștigat și unul l-am pierdut. Am avut și dosare identice la același complet de judecată, cu soluții diferite. Cum mai merge inspectorul să facă inspecția și să întocmească acte ca să aducă zeci de milioane de euro la bugetul de stat, când știe că poate să piardă actul în instanță și i se impută toate penalitățile, toate dobânzile. Păi omul ăla se spânzură în secunda doi. Au modificat legislația astfel că nu mai este infracțiune aproape nimic, fură cât pot și apoi plătesc 10% dacă sunt prinși. Cine să mai plătească atunci în țara asta? Amenzile nici nu se mai dau, că nu merită să scrii foile alea pentru 2.000-5.000 de lei. În prezent, dacă vin în control inspectorii fiscali și îi prind, abia atunci își plătesc impozitele. Păi cum încurajăm conformarea voluntară la plată? Că ne mirăm că a scăzut gradul de colectare a impozitelor și taxelor de la 33%, la 25%. Dacă l-am crește la 35% am avea bani de dat și la vecini”, ne-a mai precizat președintele Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală ”Solidaritatea”, Dorin Modure.
  Cum ”zboară” profitul
  Sindicaliștii din ANAF ne spun că există o instituție a prețurilor de transfer, care de asta s-a inventat, ca să nu se mai poată muta profiturile dintr-o parte în alta. ”Dar vă dau un exemplu al unei bănci austriece, care făcea profituri fantastice în România și nu plătea nimic pentru că era pe pierdere. Schema era simplă. Banca austriacă din România, care dădea dobânzi de 10%, făcând profituri uriașe, se împrumuta de la banca mamă din Austria cu dobânzi de 11%, în timp ce dobânzile în toată Europa erau de 2%, și astfel tot profitul îl muta în Austria și declara și pierderi în România. Deci așa se procedează. Faci profit foarte mare în România și apoi faci o cheltuială și mai mare de la firma mamă și nu mai plătești nimic în România. Și astea se fac prin contracte de consultanță și prin tot felul de chestii. Sigur că avem mijloace să combatem acest fenomen, dar nu se vrea”, a mai afirmat Dorin Modure. Ieri, senatorul PSD Daniel Zamfir a anunțat că premierul Marcel Ciolacu a impus în coaliția de guvernare introducerea unui impozit de 1% pe cifra de afaceri a multinaționalelor, dacă impozitul de 16% reprezintă mai puțin de 1% din cifra de afaceri. Rămâne de văzut dacă se va concretiza și ce va însemna din punctul de vedere al încasărilor la buget.’’
  https://www.national.ro/0pp/angajatii-fiscului-rup-tacerea-peste-50-din-multinationale-nu-au-fost-verificate-800735.html

  • jigodie bolnavă şi mincinoasă

  • Copiezi de toate, dar eşti deştept ca un cur şi nu pricepi mai nimic din ce vânturi, nici când e ceva serios, nici când bagi tâmpenii pentru oligofreni.
   Ce e acela „Plătit” pentru tine, Zoaie mizerabilă de prisos pe lume, căci îi faci pe toţi „plătiţi”, în afară de tine?
   Pe Vanduta de mă-ta cine o plătit-o când a regulat-o beată mangă şi drogată şi te-a conceput?
   Toţi sunt „plătiţi” în afară de tine? De ce? Eşti mai bun sau eşti mai prost?
   Sau nu eşti în stare să munceşti nimic fiind un handicapat cretin?

 12. N-am somn, n-am nimic de facut pe lume fiind tampit si fac pe aici postari kilometrice, mai lungi ca articolele si fara legatura cu ele. V-ati prins de ce? Eu inca nu dar am o banuiala.

  • Pentru ca esti semianalfabet si abia silabisesti o propozitie scurta pe zi, te cred ca ti-e greu sa silabisesti atatea litere.
   Pune pe cineva sa-ti citeasca, dar sa nu adormi.
   Platiti Posedati Semianalfabeti !

   • Cretinopatule jegos. Numai cacat ai in cap.

   • Asa de bou esti, incat afirmi ca un text trebuie naparat silabisit ca sa fie citit! Poate la lentoarea ta de cretin, posedatule cu cacat la creieri. De n-ai fi tu posedatul, nu i-ai mai face toata ziua „posedati” pe ceilalti.
    Doar cretinii psihopati fac toata ziua copy-paste si mai si intervin in ceea ce copiaza demonstrand ca nu au inteles nimic si fabricand ineptii fara rost. Zoaaaaieeee, te crezi creator? Cum de-ai ajuns atunci sa parazitezi pe unde poti, pe site-urile altora, ca sa-ti postezi elucubratiile mintii bolnave, diareea mentala kilometrica?
    Nu esti decat un rahat imputit si fara rost pe lume.

   • O zoaie posedata inculta si ingamfata, caci prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul. Idiotul silabiseste…. litere. Prostul nu prea a trecut pe la scoala, caci stia ca nu literele se silabisesc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998