CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul ia amploare: Ghita ii acuza pe Voiculescu si Crin de legaturi cu Rusia

0 comentarii / 1536 vizualizări / 13 februarie 2013

Deputatul PSD Sebastian Ghiță lovește năprasnic la vîrful USL, expediind două noi directe în bărbiile liderilor PNL și PC, Crin Antonescu și Dan Voiculescu, ca și a senatorului Sorin Roșca Stănescu, pe care îi acuză, într-un interviu acordat ziare.com, de legături cu Rusia și cu foști capi ai serviciilor cu renume controversat și îi numește ”fosile comunistoide”.

Întrebat în interviu dacă liberalul Roșca-Stănescu e agent al unei puteri străine, Sebastian Ghiță răspunde:
”Nu stiu daca Stanescu este agent al unui serviciu extern. Este grav faptul ca, atunci cand niste jurnalisti de la RTV exprima un punct de vedere fata de Antonescu, agenti dovediti ai fostei Securitati ceausiste sar sa il apere pe cel care este consiliat de Magureanu si de Harnagea. Sa minti in asa situatie e o chestiune penala. Pentru Stanescu, Nicolae si altii e o chestiune cotidiana sa minti”.
Vorbind, de asemenea, despre legătura cu Rusia a lui SRS, Voiculescu sau Ioan Niculae, Ghiță a explicat că s-a referit la
”colaborarea cu securitatea ceausista. La legatura lui Stanescu cu Vintu, a lui Voiculescu cu Kokalis si a lui Niculae cu Gazprom. Rusia nu a plecat niciodata de aici. E ascunsa in conturile si interesele acestor fosile comunistoide”.

Și o veritabilă bombă aruncată de Ghiță:
”Curand banii si conturile lor din Cipru vor fi publicate de autoritati europene de lupta anti-evaziune si anti-frauda”.

Finalmente, o sugestie indirectă pentru Crin Antonescu; ”inca mai poate sa demonstreze ca doreste integritate, corectitudine si responsabilitate. Am multi prieteni in PNL si sper ca si ei ca, impreuna, facem un proiect pentru noi, pentru romani”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998