CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul inchisorilor CIA: o directa de la Voiculescu in falca lui Macovei

7 comentarii / 7773 vizualizări / 10 decembrie 2014

Raportul Senatului american privind abuzurile CIA în privința suspecților de terorism zguduie, deja, mapamondul, în principal pentru că el confirmă concluziile mai vechi ale altor state, în special ale UE. El constituie, însă, și o grea lovitură la adresa celor care nu doar că au negat vehement existența închisorilor secrete ale CIA, dar i-au și taxat dur pe cei de altă opinie.

Un exemplu edificator îl reprezintă Monica Macovei, care, nu mai departe de anul trecut, în octombrie, a făcut mare tapaj pe seama faptului că Parlamentul European
a votat o propunere de Rezoluție privind presupusa deținere ilegală de prizonieri de către CIA în țări europene, acuzînd oficialii europeni că s-au lăsat intoxicați de Antenele lui Dan Voiculescu.

„Prin această Rezoluție, practic, în ceea ce privește România cel puțin, Securitatea a intrat în PE și a devenit sursă de informație. Sunt menționate pentru România două surse de informație: o emisiune de pe o televiziune a Antenelor, aflată în proprietatea unei persoane care este colaborator al Securității, stabilit printr-o decizie definitivă a instanței, și care este și trimisă în judecată pentru spălare de bani și alte infracțiuni grave: domnul Voiculescu. O altă sursă de informație este generalul Talpeș, care a fost șef al Serviciului de Informații Externe imediat dupa ’90, în perioada ’92 și anii următori, în perioada în care la putere în România erau comuniști încercând să arate cu fața vopsită că sunt altceva. Deci pe aceste două surse se votează o rezoluție prin care România este acuzată. Mi se pare inadmisibil ca în 2013 Parlamentul European să se lase păcălit în acest fel” scria Macovei, indignată, pe blogul propriu.

Acum, dezvălurile Antenelor sunt confirmate, în parte sau integral, de către raportul Senatului american, asumat imediat și de președintele Obama, raport care confirmă, totodată, și suspiciunile PE.

Deocamdată, Macovei tace. La fel cum tac și alți oficiali români care au negat cu înverșunare existența respectivelor închisori pe teritoriul României. Nu vor mai putea tăcea prea mult, însă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. de data asta bravo Antena 3/ nota zece (10)

  2. Iar a avut dreptate A3. Băsisti, mai bine lasati-va manipulati de A3, poate asa mai aflati si voi adevarul.

  3. A pactiza cu un hot dovedit, delator comunist e mai grav decat fapta in sine. Denota invidie si ranchiuna.

  4. Gicu Sculer,hot si delator comunist a fost facut de justitia politica basista ,la comanda,vedem pina la sfirsit cind sper ca se va face dreptate cum stau lucrurile de nu va fi baseala si cei ca tine in locul lui.Asa ca mai usor cu pianul pe scari . . . .

  5. Asa ca nu ma uitam la Antena3 si rau am facut,,,Basescu este cu ei??..antena e aici!!Cred ca nici voiculescu nu este vinovat de nimic!! Comunisti de azi care au dat lovitura di 89 si ne-au prostit i-au construit acest dosar…dosare multe cusute cu ata alba!!..IN ACEST TIMP paduri taiate,interlopi Cocos,Blejnar,Hrebenciuc si citi mai sint si-au facut avere case de vacante in alta tara ,la spital se duc in Austria si asa ne rid toti pe fata!! de Mcovei nici nu mai zic este de o nesimtire mare si este o mincinoasa sadica!!

  6. Acum cine minte? Iliescu…. Cine era presedinte in Romania cand au infiintat americanii centrele de detentie? Iliescu…. Cine era ministru de justitie? Rodica Stanoiu….. Cine a aprobat infiintarea acestor centre (ilegale in SUA) pe teritoriul Romaniei? Adrian Nastase….. Cine garanteaza ca nu suntem acum o tara vizata de teroristi din cauza aceasta? Papa de la Roma…. Cine raspunde in cazul unui atentat? Iliescu …

  7. Duduia asta bolsevica, care in 1990 ii ancheta pe „golonii” din Piata Universitatii si care face lobby pentru comunitatea LGBT in Parlamentul European, fiind o veche sustinatoare a homosexualilor, este o neispravita.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998