CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9005 RON DOWN | 1 USD = 4.4823 RON DOWN | 1 GBP = 5.4945 RON DOWN

Scandalul Intact: senatoarea Cristiana Anghel vrea motiune de cenzura contra guvernului

5 comentarii / 9426 vizualizări / 16 februarie 2016

”Singura solutie normala in tara aceasta anormala este demiterea guvernului prin motiune de cenzura in regim de urgenta. Si apoi, curatenie generala in toate institutiile statului. Voi propune maine colegilor mei din Senat sa demaram demiterea guvernului „tradarii nationale” , asa cum l-am calificat de la tribuna parlamentului in ziua votului de investitura. PS In joc nu este soarta unei televiziuni, ci a noastra, a tuturor. Daca lor li se intampla astazi, maine urmam noi. Toți” a scris aseară senatoarea Cristiana Anghel, pe Facebook, pe fondul scandalului evacuării Antenelor din sedii. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. vorbeste agenta rusilor. sa-i fie rusine acestui gunoi numit senatoarea grevista

  2. Cine sa faca curatenia? Asta este intrebarea. Din 2012, se puteau schimba toti oamenii basescului, de ce nu ati facut-o?

  3. Da, toti hotii!! De asta va este frica, jeguri umane?

  4. vaca imputita unde sa te gasesc sa te invat cum sa vorbesti cu oameni si sa te strang de gat pana pleznesti,sa iti fut familia in gura capra urata.

  5. Doamna Georgeta Stoica ,spuneti ca presedintele tarii si primul ministru nu sunt cinstiti si corecti . Puteti sa aduceti si argumente ? Macar unul , va rugam frumos .Nimeni nu doreste sa dispara ANTENA 3.Ii stim ,nu trebuie sa va fortati sa ni-i bagati pe git . Lasati asa , cine ii adora este bine , cine-i trateaza cu bun simt si seriozitate tot asa .Sunt si ei ca hotul de VOICULESCU .NU UITATI ,UNUL SAU MAI MULTE ARGUMENTE DACA AVETI .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998