CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Scandalul Lasconi – începe rebeliunea în USR: se cere demisia lui Drulă

41 comentarii / 2955 vizualizări / 6 noiembrie 2023

”Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații?” afirmă europarlmentarul USR Vlad Gheorghe, într-o postare pe Facebook, în urma declanșării scandalului Elena Lasconi în partid.

”Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? Gata, o postare pe pagină și schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenția românilor, dar nu așa cum ar fi trebuit?
Cauți ”USR” azi și rezultatele sunt: ”imaturitate politică”, ”lipsa de viziune”, ”lipsă de comunicare” – numai lucruri ”bune”. Suntem partid în opoziție care NU crește în opțiunile votanților când la putere se află o alianță toxică pentru români. PSD și PNL fac zilnic câte o nenorocire, cresc taxele și impozitele, își bat joc de justiție, eșuează iar cu intrarea în Schengen și câte și mai câte, iar USR face știri doar cu scandaluri interne și procente staționare în sondaje, în cel mai bun caz. Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal.
Chiar nu vă pasă că din partidul speranță am ajuns partidul dezamăgire?! Sunteți mulțumiți când cetățenii ne numesc ”răul cel mai mic”, vă mândriți cu așa ”rezultate”? Citiți vreodată comentariile și mesajele oamenilor sau îi blocați, la fel cum faceți cu cei care vi se opun sau vă pun întrebări în interiorul partidului? Fiți foarte atenți: pe votanți nu îi puteți suspenda sau exclude, EI sunt cei care exclud USR din opțiunile de vot.
Aroganța, autosuficiența nu câștigă încrederea românilor. Treziți-vă și reveniți la valorile USR, la misiunea cu care am spart blocada partidelor vechi și corupte. Asta așteaptă oamenii de la noi – vor să le dăm alternativa pe care le-am promis-o și pe care nu o mai văd acum, cu tine, Cătălin Drulă și cu cei cu care te-ai înconjurat la conducerea USR” mai scrie eurodeputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

41 Comentarii

 1. „partidul speranță”?!?
  Wow!
  Mă, nene! A cui a fost „speranța” partidului vostru?

 2. Mă, nene!
  – speranța partidului a fost LGBT-ul?;
  – speranța partidului au fost afaceriști din spitale?;
  – speranța partidului a fost Cotlide Armand?
  Exemplele pot continua.

 3. USR e un partid modern, european, care și-a luat sarcina titanică de a vindeca prejudecățile retrograde întreținute de un cler obscurantist și dușman al drepturilor omului. Cu răbdare și tenacitate va reuși să transplanteze în România modelul occidental de toleranță și inclusivitate. Oricât s-ar opune partidele trecutului, PSD, PNL, AUR.

  • sa ne pupi in cur !

   • Vrei să te pupe lgbteii în fund perversule? Așa cum visezi tu să-l pupi pe Simeon?

    Cel de la 21:25 a scris la mișto, iar tu ca prost ce ești ai mușcat din momeală neștiind că-și bate joc de tine.

    • sa ne pupi in cur !

     • Ești pervers rău nebunule. Așa vă învață Simeon la școala de partid?

    • te obsedeaza Maciuca, leprosule.

     • fiind un dobitoc obsedat

     • este supărat rău pentru că nu poate explica cum se pupă suveranismul lui Simeon cu pupatul evreilor sioniști genocidali.

      Moșulică decrepit nu mai bine ne explici cum o să ne izbăvească securiștii AUR de cei ale căror funduri le perie, în loc urli ca gibonul turbat după buzele lgbetilor din care, în secret, faci parte?

      Unde-s protestele suveraniștilor AUR împotriva Ocupanților și pentru susținerea mișcărilor de Eliberare? Că asta înseamnă a fi suveran de fapt. Iată ce a declarat idolul tău la a cărei găoază visezi zi și noapte: „ vedem cum cercuri de extremă stânga încearcă să contextualizeze, să găsească scuze, să ia apărarea celor care indubitabil sunt nişte terorişti şi împotriva cărora trebuie *luptat ca atare*. Am văzut unele universităţi, cercuri studenţeşti de la Harvard, şi unele universităţi de aici, din Bucureşti, din păcate, care fac aceste lucruri.” Zici că-i declarația lui Bibi. Hasbara scrie pe voi leprelor.

    • Esti un bou cu lgbetii infipti in cap. Decrepit ai iesit tu din curul ma-tii plin de cacat si de aceea ai numai Maciuca lui Simion in cap.

     • indiferent despre ce ar fi vorba, de fapt. In articol era vorba despre LGBT si USR, dar boul asociaza bolnav, zilnic, orice subiect de AUR si de viata intima a lui Simion, despre care minte, ca orice obsedat de organele sexuale.

     • este obsedat de gaura Idolului lui Simeon, acest vițeluș de AUR, plămădit de rătăciți, la care se închină și pe care speră ca într-o bună zi să-l sărute în partea întunecată.

      Cum spui ceva despre AUR, orice, oligofrenul răspunde aproape instantaneu cu injurii și blesteme ca un gibon turbat cu spume la gură aflat în ultima etapă a infectării cu rabie.

      Prost fiind, oligofrenul crede că Simeon și coacla din jurul lui pe nume AUR, se luptă pentru prost și nu poate accepta faptul că este luat de fraier și mințit de cei pe care-i venerează.

      Nu poți fi suveranist (adică să te lupți pentru independența țării tale) și în același timp să susții pe unii ce literalmente extermină un popor pentru a-i fura teritoriile.

    • Bovinul vine pe aici zilnic cu insulte vorbind obsedat despre „dosul” si „maciuca” lui Simion, si orice i s-ar spune in repllica, pe masura nivelului lui, zice ca altul insulta si ca ar fi turbat.
     Trolul bvou ant-AUR tot ce spune stie despre cum e el, se descrie pe el, cum isi initiaza atacaurile zilnice de dement obsedat: ” injurii și blesteme ca un gibon turbat cu spume la gură aflat în ultima etapă a infectării cu rabie”.
     Nici nu e originar, fiind un dobitoc.

     • desi este un impostor mercenar

     • E clar atunci !

  • sa ne… treaba care o stii cu limba.

  • Du-te în altă parte și trageti-o la kăkău… Pe noi nu ne impresionezi cu toleranța și modernismul promovat de USR.

  • Ba baiatule dute la doctor,USR si sarcina titanica de a vindeca prejudecati retrogtade??????Esti mai mult decat ridicol.

 4. Lumea sta pe un butoi de pulbere satanista si poponarii USR se piaptana:

  SUA și Israelul se îndreaptă către un fel de mega eveniment de lebădă neagră. Rezultatul va fi că ambele țări vor înceta să mai existe în formatul lor actual. Asta pentru că Federal Reserve Board – izvorul puterii pentru sataniști – este pe punctul de a se prăbuși. CORPORAȚIA STATELE UNITE ALE AMERICII, BRI, Banca Mondială, FMI, ONU și 90% din corporațiile transnaționale ale lumii se vor prăbuși și vor intra sub o nouă conducere. Semnele colapsului FRB sunt multiple. După cum am observat anterior, rata dobânzii FRB de 5,25% a condamnat matematic cel puțin jumătate din toate băncile din SUA, deoarece a devalorizat toate chestiile cu dobândă zero sau aproape de zero din registrele lor. FRB recurge acum la contabilitate frauduloasă pentru a ascunde rulajul bancar rezultat. Acest lucru a fost văzut atunci când depozitele la majoritatea băncilor mari din SUA (proprietari ai FRB) au fost „întârziate” de către rețeaua FRBs Automated Clearing House (ACH). Acest lucru a permis, aparent, FRB să folosească falsificarea „ajustării sezoniere” pentru a transforma o ieșire de depozite de 33 de miliarde de dolari (funcționare bancară) într-un flux de 52 de miliarde de dolari. Această înșelăciune a crescut în mod magic depozitele cu 168 de miliarde de dolari din aprilie. Deoarece regulile FRB permit un efect de pârghie de 1000 de ori, aceste depozite false returnează „instrumente financiare” în valoare de 168 de trilioane de dolari.
  Cu alte cuvinte, întreaga casă financiară de cărți se bazează pe o fundație de fraudă.
  Băncile americane fură, de asemenea, banii oamenilor în mod direct. Mulți clienți de bănci primesc scrisori prin care se spune că toate conturile lor curente și de economii sunt închise. Explicația, dacă există una, este ceva de genul „Conform acordului de cont, vă putem închide contul din orice motiv în orice moment”.
  Acest lucru se întâmplă și în Australia și în alte țări controlate de KM. KM fac acum eforturi disperate să scoată în afara legii numerarul și să ne forțeze într-o închisoare digitală. Noul sistem de comunicare interbancară FedNow este „posibil neconstituțional” și „amenință însăși libertățile pe care toți cetățenii americani iubitori de libertate ar trebui să le fie dragi”, spune Mark Goodwin, editorul revistei Bitcoin, ca răspuns la o încercare a FRB de a reduce la tăcere criticile publicațiilor sale la adresa publicațiilor sale.
  Aceste mișcări sunt legate de viitorul termen de 15 noiembrie pentru ca guvernul SUA să „marească limita datoriei”. Auzim că chinezii și alți creditori ai SUA sunt hotărâți să nu mai lase spectacolul de circ al „guvernului” american să continue. Această problemă financiară este motivul pentru care este probabil un eveniment de mega lebădă neagră de tip politic sau militar. În trecut, FRB a răspuns la crize de această natură cu evenimente precum 9/11, Fukushima și, cel mai recent, tentativa de genocid global de pandemie și vaccin. O posibilitate este un fel de holocaust sau sacrificiu în masă pentru Satana care este planificat pentru Israel. Primim rapoarte credibile de la diplomații străini aflați acolo că mari porțiuni ale țării au fost evacuate în Ucraina. Acestea coincid cu rapoartele din Rusia conform cărora au fost înființate blocaje rutiere în Ucraina și doar persoanele care pot dovedi că sunt evrei au voie să treacă de ele.
  Sursele Mossad susțin în continuare că Israelul ca corporație a expirat pe 31 octombrie.
  De asemenea, China a scos Israelul de pe hărțile sale. Ca răspuns, Netanyahu a apărut arătând o hartă a Israelului minus Fâșia Gaza. Ultimul lucru care i-a rămas Israelului de făcut este să ducă un Mare Război.
  „Israelul este o organizație teroristă globală. Este exact ceea ce sunt, dar este mai bine să ne referim la ele drept cancerul planetei Pământ”, spune o sursă Mossad. Într-un alt semn, evreii încă în Israel sunt pregătiți pentru un alt Holocaust, bătăușii satanici din Israel îi atacă violent pe evreii adevărați care protestează împotriva actelor de genocid ale guvernului lor. Potrivit MI6, oamenii din spatele acestui lucru sunt ministrul Crimei Benyamin Netanyahu și „un grup de naționaliști israelieni extremiți care au asasinat diverse personaje internaționale de-a lungul anilor, inclusiv un conte suedez, ca să spunem așa, și au avut de asemenea o încercare la un anume domnul Winston, Churchill pe vremuri. Ei își modelează viziunea unui Israel modern asupra statelor fasciste Spania, Italia și Germania… Incursiunile comune din Israel și Fâșia Gaza sunt într-adevăr un abator al sacrificiului de sânge și acum al genocidului. Lăsate necontrolate, vor nivela întregul loc până la pământ și tot ce este în el.”

  Netanyahu însuși se referă la dușmanii săi evrei și palestinieni ca Amalek: „Domnul a poruncit regelui Saul să nimicească dușmanul și tot poporul său: „Du-te acum și învinge-l pe Amalec și nimicește tot ce are; și nu-i îndurați; ci omorâți și pe soț și pe soție; de la tinerețe până la sugar; de la bou la oaie; de la cămilă la măgar”. Cartea lui Samuel 15:3. Ministrul Patrimoniului Amichai Eliyahu este de acord că „Una dintre opțiunile Israelului în războiul din Gaza este să arunce o bombă nucleară pe fâșie”.
  Ca un semn că se știe că ceva este pe cale să se întâmple acolo, Pentagonul nu va mai permite liderilor săi militari înalți să călătorească în Israel și va descuraja membrii Congresului să facă călătorii.
  „Israelul nu își va reveni din această greșeală”, avertizează o sursă senior CIA. Cu alte cuvinte, dacă nu se iau măsuri, KM sunt pe cale să organizeze o crimă-sinucidere a Israelului, mai degrabă decât să accepte eliberarea evreilor de sub controlul satanic milenar.
  Turcia ar putea interveni prin reafirmarea controlului asupra Israelului. „Este de datoria Turciei să oprească vărsarea de sânge din Gaza”, a declarat duminică președintele Recep Erdogan. „Facem și vom continua să facem mai mult decât ceea ce este vizibil”, a spus el, sugerând că cea mai mare armată a NATO ar putea interveni…

  • Izmenele Albe se luptă cu lebedele negre într-o bătălie epică în tunelurile de sub Gaza. Surse sigure de la Institutul Agronom al Cercetării Băuturilor Spirtoase Prunoase din Bihor confirmă cele afirmate de sursele Mosad din texul de mai sus.

  • „Sursele Mossad susțin în continuare că Israelul ca corporație a expirat pe 31 octombrie” este o stire falsa, doar ignorantii disfunctionali si suferinzii lipsiti de discernamant putand sa vehiculeze o aemenea aberatie.

  • Ești nebun omule. Du-te si îngrijește-te, deja ai trecut de faza lins parbrizuri.

  • Când „China a scos Israelul de pe hărțile sale”. Ce de kkturi servesti!
   La ce dracului mai baţi câmpii, dacă eşti doar un idiot in plus?

   • Nu e tâmpit. Chiar a scos Israelul de pe hartă. Vezi pe YouTube un clip făcut de indieni și vezi comunicatul oficial al ministrului de externe chinez, Wang Ți și comunicatul Alibaba.

    Israel nu va mai exista. Va fi declarat stat terorist și desființat. Va rămâne doar Palestina.

    • Ba, ce mancatori de cacat descreierati sunteti !
     Statul chnez chiar a dezminti la inceputul lui noiembrie 2023 cum ca ca ar fi scos Israelul de pe harti, ca raspuns la faptul ca doua mari companii de tehnologie Baidu și Alibaba au eliminat Israelul, ca protest fata de atrocitatile israeliene in Gaza, de pe hărțile digitale accesibile prin motoarele lor de căutare, iar cele doua companii sunt chinezesti.
     Ba, traiesti numai in cacatul minciunii de trol murdar.
     Ba dementule dezinformator, Sifilica M., unde mortii ma-tii ai vazut tu „comunicatul oficial al ministrului de externe chinez” ca au scos Israelul de pe harta, cand e invers?
     E plin internetul de orecizarea ca „China denied erasing Israel on map”.
     NewsWeek (SUA – 1 noiembrie): „China Denies Erasing Israel From Its Maps”
     Libertatea (Romania – 2 noiembrie): „Beijingul a transmis că statul Israelul rămâne marcat pe hărțile oficiale emise de autorități, după ce au apărut întrebări cu privire la motivul pentru care numele acestei țări nu este vizibil pe hărțile online furnizate de două mari companii chineze”.
     Cretinii dracului, fara creieri, ce sunteti !

    • Idioţilor, „Wang Ți“ nu e ministru de externe al Chinei, ci Wang Yi, care nu a „comunicat“ deloc eliminarea Israelului de pe hărţi sau altfel, cum pretindeţi voi fals.
     Ministerul de Externe al Chinei doar s-a abținut să condamne în mod clar masacrul comis de Hamas în Israel la 7 octombrie, cum voia Israelul de la el, dar a condamnat totuşi atunci „acțiunile care dăunează civililor” israelieni și a făcut „apel la calm tuturor părţilor în conflict“. Ulterior, ministrul chinez de externe Wang Yi a declarat că „acțiunile Israelului au depășit autoapărarea” în Gaza. Atât.
     Cât de cretini puteţi să fiţi ca să trimiteţi la „comunicatul oficial al ministrului de externe chinez, Wang Ți“, care nu există, nici comunicatul şi nici ministrul?

    • Atat, idiotilor. Nu exista nici un comunicat al ministerului de externe prividn leiminarea Israelului ca stat, fie de pe harti, fie din realitate. Doar o tensionare a relatiilor deoarece China a comunicat ca reactia Israelului este exagerata:
     Relations between Israel and China have been tense over the course of the war, after China’s Foreign Ministry refrained from clearly condemning the massacre committed by Hamas in Israel on October 7, merely denouncing “actions that harm civilians” instead, and calling for calm on all sides of the conflict. Subsequently, Chinese foreign minister Wang Yi stated that Israel’s “actions have gone beyond self-defense” in Gaza.

 5. Probabil ca acesta evenimentul de lebada neagra pe care ni-l pregatesc paduchiosii, Entitatea Anunnaki si Satanistul Bibi Padunaki:
  Institutul Geofizic din Alaska anunța: Atenție, Fenomen HAARP vizibil pe cer! ”AURORA BOREALĂ”: HAARP creează strălucirea aerului prin excitarea electronilor din ionosfera Pământului, similar cu modul în care energia solară creează aurorele natural https://www.activenews.ro/images/articole/185457.jpg https://www.activenews.ro/images/articole/185457.jpg Locuitorii din Alaska și vizitatorii ar putea vedea pe cer o strălucire artificială a aerului creată de Programul de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență (HAARP) în timpul unei campanii de cercetare de patru zile care începe sâmbătă, a anunțat Institutul Geofizic al Universității Alaska. Oamenii de știință de la Universitatea din Alaska Fairbanks, Universitatea Cornell, Universitatea din Colorado Denver, Universitatea din Florida și Institutul de Tehnologie din Georgia vor efectua o varietate de experimente la situl de cercetare operat de UAF. Experimentele se vor concentra asupra ionosferei, regiunea atmosferei situată între aproximativ 30 și 350 de mile deasupra suprafeței Pământului. Oamenii de știință vor investiga mecanismele ionosferei care cauzează emisiile optice. De asemenea, vor încerca să înțeleagă dacă anumite unde plasmatice – gaz atât de fierbinte încât electronii sunt smulși de pe atomi – amplifică alte unde de frecvență foarte joasă. De asemenea, vor investiga modul în care sateliții pot folosi undele de plasmă din ionosferă pentru detectarea și evitarea coliziunilor. În fiecare zi, strălucirea aerului ar putea fi vizibilă până la 500 de kilometri de la instalația HAARP din Gakona. Situl se află la aproximativ 320 de kilometri nord-est de Anchorage și la 230 de kilometri sud-est de Fairbanks, adică între 300 și 350 de kilometri. HAARP creează strălucirea aerului prin excitarea electronilor din ionosfera Pământului, similar cu modul în care energia solară creează aurorele naturale, cu ajutorul unor impulsuri de transmisie radio de înaltă frecvență, care sunt activate și dezactivate. Instrumentul de cercetare ionosferică al HAARP, o rețea de 180 de antene de înaltă frecvență dispuse pe o suprafață de 33 de acri, poate radia 3,6 megawați în atmosfera superioară și în ionosferă.
  Dacă va fi vizibilă, strălucirea aerului va apărea ca o pată slabă de culoare roșie sau, eventual, verde. Din cauza modului în care funcționează ochiul uman, strălucirea aerului poate fi mai ușor de observat atunci când se privește doar în lateral. HAARP va crea o strălucire a aerului într-un anumit punct de pe cer. Unghiul de vizibilitate pentru oricine dorește să o caute va depinde de distanța față de HAARP.
  Frecvențele de transmisie ale HAARP vor varia, dar vor fi cuprinse între 2,8 și 10 megahertzi. Zilele și orele efective de transmisie sunt foarte variabile în funcție de condițiile ionosferice și/sau geomagnetice în timp real. Informații suplimentare despre campania de cercetare vor fi disponibile pe site-ul HAARP.
  În 2021, Fundația Națională pentru Știință a acordat Institutului de Geofizică UAF o subvenție de 9,3 milioane de dolari pe cinci ani pentru înființarea Observatorului Geofizic Subauroral la HAARP. Observatorul explorează atmosfera superioară a Pământului și mediul geospațial. Subvenția a sprijinit mai multe campanii de cercetare HAARP, inclusiv aceasta. De asemenea, a ajutat la finanțarea revenirii la HAARP a Școlii de vară de aeronomie polară și științe radio, care a găzduit peste 50 de cercetători în luna august. Inițial, Forțele Aeriene au dezvoltat și deținut HAARP, dar au transferat instrumentele de cercetare către UAF în august 2015. UAF operează situl în baza unui acord cu Forțele Aeriene. Piloții care zboară în zona Gulkana sunt rugați să verifice cu Administrația Federală a Aviației pentru detalii privind restricțiile temporare de zbor.

  • Oameni buni, cele relatate de Mihai sunt adevărate!

   Fenomenul HAARP anunțat de Institutul Geofizic din Alaska este în strânsă legătură cu Aurora boreală din România, provocată de miile de focuri de sub cazanele de țuică. O parte din care, fără îndoială, sunt deținute și de către domnul Mihai.

   Treziți-vă oameni buni!

  • Căci a luat păduchi laţi de taică-tău, Satana.

 6. Sa inteleaga si altii : Mergem vertiginos spre colaps economic si faliment de tara, agravate de la o zi la alta, si ”circul” este la maxim, adica ne fixam atentia catre atacurile rromului Simion indreptate impotriva rromului Ciolacu( inclusiv in limba romanes) , si turpitudinile lansate intre intelectualii de la USR.Este o intelegere secreta intre diviziile din Servicii de a se deda la lovituri sub centura sau au innebunit cu totii?

  • sau ai innebunit cu totul

   • Nu v-am intrecut.

    • sau ai innebunit cu totul

   • sau e mai prost

 7. Cel care a scris la 22:47 pm are dreptate.
  Toate actiunile Guvernului Criminal si ale Parlamentului Penal Criminal imreuna cu cele ale IDIOTULUI Clonat Johanis Retardatul Criminal Tradator si Negustor de copii, duc Romania spre un declim maxim, lucru vizibil chiar si la nivelul poporului IDIOT ADORMIT si controlat cu mass-media Vanduta Criminala si Tiocaloasa. Aceste imbarligaturi din politichia de rahat din Romania sunt doar foc de artificii care sa abata atentia poporului IDIOT catre nimicuri. Se pare ca Romania nu va scapa de un razboi civil provocat de jidanii paduchiosi… Daca asa trebuie sa se intample asa sa fie, pentru ca si Romania trebuie curatata de NAPARCILE autohtone si de cele aciuate pe aici.

  ,, SUA și Israelul se îndreaptă către un fel de mega eveniment de lebădă neagră. Rezultatul va fi că ambele țări vor înceta să mai existe în formatul lor actual… Asta pentru că Federal Reserve Board – izvorul puterii pentru sataniști – este pe punctul de a se prăbuși. CORPORAȚIA STATELE UNITE ALE AMERICII, BRI, Banca Mondială, FMI, ONU și 90% din corporațiile transnaționale ale lumii se vor prăbuși și vor intra sub o nouă conducere… Auzim că chinezii și alți creditori ai SUA sunt hotărâți să nu mai lase spectacolul de circ al „guvernului” american să continue. Această problemă financiară este motivul pentru care este probabil un eveniment de mega lebădă neagră de tip politic sau militar. În trecut, FRB a răspuns la crize de această natură cu evenimente precum 9/11, Fukushima și, cel mai recent, tentativa de genocid global de pandemie și vaccin. O posibilitate este un fel de holocaust sau sacrificiu în masă pentru Satana care este planificat pentru Israel. Primim rapoarte credibile de la diplomații străini aflați acolo că mari porțiuni ale țării au fost evacuate în Ucraina… „Israelul este o organizație teroristă globală. Este exact ceea ce sunt, dar este mai bine să ne referim la ele drept cancerul planetei Pământ”, spune o sursă Mossad… Incursiunile comune din Israel și Fâșia Gaza sunt într-adevăr un abator al sacrificiului de sânge și acum al genocidului. Lăsate necontrolate, vor nivela întregul loc până la pământ și tot ce este în el… Ca un semn că se știe că ceva este pe cale să se întâmple acolo, Pentagonul nu va mai permite liderilor săi militari înalți să călătorească în Israel și va descuraja membrii Congresului să facă călătorii…Cu alte cuvinte, dacă nu se iau măsuri, KM sunt pe cale să organizeze o crimă-sinucidere a Israelului, mai degrabă decât să accepte eliberarea evreilor de sub controlul satanic milenar…’’

  Pentru ca nimic nu este intamplator, se pare ca exista o legatura intre aceste evenimente si ,,cercetarile’’ din Alaska cu HAARP. Este posibila o actiune de curatare a acelui teritoriu cu un uragan si inundatii majore, facand din acel spatiu doar un teritoriu de exploatari petroliere si de gaz.
  Ceste lucruri s-au mai facut dar nici statia din Alaska sau alte astfel de statii nu au emis lumina in atmosfera asa cum s-a intamplat acum.Asta inseamna ca au gasit si alte utilizari ale acestei tehnologii si acum o pregatesc pentru un test major care ar putea fi aplicat in zona Gaza si Israel.
  Mi-au venit in minte imaginile cu rapirea persoanelor din fata camerelor de supraveghere si m-a dus gandul la ,,revolutia romana in direct’’, cand pentru a manipula poporul roman sa se ajunga la un razboi civil in Decembrie ’89, Lovitura de stat a fost televizata. Acum, aceste rapiri posibile cu tehnologie HAARP, apar numai in zonele unde sunt camere de supraveghere si cei rapiti sunt alesi intotdeauna pe directia S-N sau S-NE ori S-NV ca si cum cineva a tras o linie pe ecran marcand zona unde sa actioneze HAARP… S-ar putea sa asistam la o ,,rapire’’ majora a palestinienilor si a evreilor adevarati, chiar si a jidanilor ,,nefolositori’’ lui Bibi Padunaki, pentru a curata zona si a face din acel spatiu doar un teritoriu de exploatari petroliere si de gaze. In acest fel si cei care ii cauta pe satanistul original Bibi Padunaki si pe Entitatea Anunnaki vor crede ca au fost ,,rapiti’’.
  Desigur ca vor sari Paduchiosii pana la tavan spunand ca iar vin cu sf-uri, dar si imaginile surprinse pe camerele de supraveghere desi par SF insa sunt reale, si HAARP este real – lucru negat multi ani. Uraganele, inundatiile, cutremurele si alte asemenea nenorociri au fost create cu aceasta arma.
  Cine are informatii mai multe despre HAARP ar fi bine sa iasa de sub pat si sa le posteze, chiar daca jidanii platiti sa manance kk vor face spume la gura. Nu de acesti Paduchiosi retardati trebuie sa va temeti ci de posibilitatea ca sf-urile mele sa fie posibile si odata puse in opera de Mafia Khazara Talmudica, ajutati de Anunnaki sa reprezinte un mare pericol pentru OM. Asa pot face sa dispara si romanii, etc, si sspurcaciunile vor ramane majoritari pe acest pamant. Dar sunt convins ca Dumnezeu nu-si va abandona Creatia sa OMUL, lasandu-l la mana jivinelor paduchioase si reptilienilor.
  Aurora boreala cu care fac nemernicii asemanare, este lumina care iese pe la poli din interiorul Pamantului unde exista civilizatiile care au trait deasupra pana acum 15 mii de ani, cand Atlantii au purtat un razboi atomic cu Lemurienii, inaintasii asiaticilor. Acum si unii si altii stiu ce inseamna razboi atomic si ne pazesc pe noi de noi sa nu ne jucam cu chibriturile. Acea alumina provine de la un soare central care lumineaza continu cu o lumina blanda interiorul Pamantului. Dar si acest lucru ne-a fost ascuns, chiard daca inatamplator capitanul aviator Byrd l-a descoperit in 1945. Cititi :,, Calatoria secreta a amiralului Byrd dincolo de poli (Descopera taina din interiorul pamantului)’’ ; Călătoria Amiralului Byrd Dincolo de Poli
  Către Agartha Din Centrul Pământului’’. Ce spuneti de asa ceva ? Numai SF-uri :

  Rapirea din fata camerelor de supraveghere https://vk.com/video629036819_456241553
  A deschis un Portal în camera sa https://vk.com/video629036819_456241530
  Cum arată un reptilian https://vk.com/video629036819_456241505
  Noile telefoane inteligente https://vk.com/video629036819_456241490
  Chinezii doboară copaci cu arme laser https://vk.com/video629036819_456241413
  HAARP, Chemtrails, Cutremure https://vk.com/video629036819_456241443

  • Esti doar un cimpanzeu prost cu păduchi laţi

 8. Sa nu spuna cineva ca Paduchiosii nu au umor…e negru, dar e umor !

  ,,În Ucraina, au început să se petreacă lucruri stranii. Luni seara, Volodimir Zelenski a anunțat că nu vor avea loc alegeri… În acei aproape doi ani de război, Zelenski s-a ferit ca dracul de tămâie să vorbească despre existența unor conflicte interne. A încercat de fiecare dată să dea senzația de unitate de monolit.
  Iată însă că acum Zelenski vorbește, și încă în mod repetat și apăsat, despre„conflicte politice” și „jocul altora împotriva Ucrainei”. Cine sunt cei care fac „jocuri împotriva Ucrainei”? Cu cine se află Zelenski în „conflict politic”, de vreme ce toată opoziția politică a fost interzisă ? Occidentul dorește să se descotorosească de Zelenski, care se opune încheierii conflictului și unei eventuale înțelegeri cu rușii. Alegerile ar fi o metodă „curată” și cu aparență democratică de exit pentru actualul președinte. Însă Zelenski nu vrea să renunțe la putere. Drept care fuge de alegeri, conștient că popularitatea sa internă este la pământ.
  În vreme ce steaua câtorva rivali urcă spre zenit. Mai cu seamă a lui Valeri Zalujnîi, comandantul șef al forțelor armate ucrainene. Foarte popular în țară, noul Z se bucură și de un PR tot mai intens în Occident. Recentele articole din Time și Economist stau mărturie. În Ucraina, se vorbește tot mai mult despre o posibilă candidatură a lui Zalujnîi în alegeri.
  Generalul pare dispus să înlocuiască opoziția politică scoasă în afara legii. Nu este de mirare că între Zelenski și cercul său de putere de la Kiev, pe de o parte, și Zalujnîi și grosul armatei, pe de altă parte, a apărut o fisură care se adâncește de la o zi la alta… Mai mult, la sfârșitul săptămânii trecute, Zelenski l-a înlocuit pe unul dintre cei mai importanți adjuncți ai lui Zalujnîi, șeful Trupelor Speciale din armată, Viktor Korenko.
  Înlocuirea lui Korenko s-a făcut peste capul și fără știrea lui Zalujnîi. O palmă usturătoare pentru general și pentru întreaga armată.
  Luni seara, aproximativ în același timp în care Zelenski se plângea ucrainenilor despre unii care „fac jocuri împotriva Ucrainei”, asistentul lui Zalujnîi, maiorul Ghenadi Ceastiakov, își aniversa ziua de naștere.
  Împlinea 39 de ani. Serbarea i-a fost fatală. A murit de la o grenadă pe care o primise cadou.
  Fiul său, în vârstă de 13 ani, a fost internat în spital, cu răni grave. Fiica și soția lui au scăpat nevătămați.
  Organele Ministerului de Interne s-au grăbit să anunțe că generalul a murit din cauza„manipulării greșite” a „cadoului”.( Daca acesta nu este umor negru, atuci ce este…? )
  Un militar de carieră care nu știe să manipuleze o grenadă este ciudat. La fel de ciudat este să primească în dar grenade de ziua lui. Ca și cum grenadele sunt tot ce îi lipsește în timp de război. După cum ciudat este să se joace cu grenadele acasă, în prezența copiilor și a nevestei.
  Zalujnîi a respins concluzia anchetei poliției, dând de înțeles că a fost un asasinat:
  „Astăzi, în circumstanțe tragice, de ziua lui, asistentul și prietenul meu apropiat, Ghenadi Ceastiakov, a murit pe când se afla cu familia sa. Un dispozitiv exploziv necunoscut a explodat într-unul dintre cadouri.”
  Același lucru l-a declarat și soția decedatului. Ea a povestit că Ghenadi a venit acasă cu cadouri primite de ziua lui. „Când a deschis unul dintre cadouri, a avut loc o explozie.”
  Marți dimineață, Alexei Arestovici, fost consilier prezidențial și șef al propagandei de la Kiev până în iarnă – dar devenit între timp un critic acerb al lui Zelenski – a publicat pe rețelele sociale un mesaj cu titlul: „Apel extrem la rațiunea președintelui”… „Schimbă-te, altminteri nici nu va mai conta cine ce cere: alegeri sau refuzul alegerilor. Nu va mai fi nimic de ales. Este ultima șansă.”
  Iar finalul cade ca o ghilotină: „Și ai grijă să nu faci greșeala fatală: nu te atinge de Zalujnîi!”
  Occidentul avea două mijloace să se debaraseze de Zelenski: unul – cel mai comod și mai elegant – îl reprezentau alegerile. Mai exista și un al doilea mijloc: o lovitură de stat dată de armată, care este iubită de populație și îl detestă pe Zelenski. Anunțând amânarea sine die a alegerilor, Zelenski și-a ales metoda de execuție. Asta, dacă nu cumva, în loc de puci, va primi un cadou exploziv de la camarazii lui Ceastiakov.”
  Asta da umor marca Pduchiosii & Padunaki. Sa ne uitam in groapa sa vedem care va fi dolofanul invingator care va iesi victorios si cu meniul schimbat. A devenit si Poponel un Padunaki ca Bibi satanistul, si nu mai asculta de Rockefeller.

 9. Lumea este mai curata fara 250 de criminali ,,premiati’’ pe eshafod.

  Personalul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite de la Camp Blaz a executat peste 250 de infractori de la Deep State în octombrie. După cum sa raportat în septembrie, JAG a spânzurat cinci dintre cei 100 de medici condamnați pentru infracțiuni flagrante provocate de COVID-19 împotriva cetățenilor și a promis că îi va spânzura pe restul atunci când este posibil. Acele pedepse capitale au început pe 5 octombrie și s-au încheiat pe 27 octombrie, cu JAG ținând până la 12 spânzurări pe zi. Pedepsele au fost supravegheate fie de amiralul Johnathon Stephens, fie de reprezentanții săi, care au avut neplăcerea de a auzi simpatizanții odată sfidați ai Statului Adanc implorând brusc pentru viața lor pe vârful spânzurătoarei, plânsul lor jalnic strigând după milă. Cel puțin jumătate s-au pocăit, aparent, cu câteva momente înainte de a cădea la soarta lor. „Este uimitor cât de îndrăzneți sunt până când văd lațul. Probabil că li se pare suprarealist până când o simt în jurul gâtului. Abia atunci își dau seama, cel puțin câțiva, din moment ce o mulțime dintre ei nu au probleme să-l înjure pe amiral în timp ce se clătina pe platformă’’. JAG a trimis imagini cu dispariția lor către CDC, NIH și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, a adăugat el. De asemenea, au murit cei 160 din 165 de soldați din Fort Drum care au luat parte la jocuri de război cu foc viu împotriva decupajelor din carton și din lemn împodobite în ținute MAGA într-un oraș din placaj din apropierea bazei militare. Tribunalul lor din Camp Blaz a avut loc pe 19 septembrie…
  „O lipsă de judecată nu este o crimă. Aceștia sunt tineri, unii cu familii. A greși este uman”, a spus apărătorul. „Superior i-a indus în eroare. Aceasta este explicația.”
  El nu a putut, totuși, să explice rațional de ce mulți dintre acuzați primiseră de la Departamentul Apărării 5.000 de dolari salarii lunare în plus față de salariul de bază. Pur și simplu a numit plățile erori de scris și de contabilitate asupra cărora acuzatul nu avea control. Acest argument s-a dezintegrat atunci când amiralul Stephens a convocat cinci martori cooperanți la tribună, fiecare dintre ei a mărturisit că a fost plătit să se alăture unei coaliții „anti-Trump” a armatei americane, în pregătirea unui viitor război total împotriva președintelui Trump și a susținătorilor săi. Ei au spus că au jurat credință președintelui Biden și că vor ucide la comanda lui, spunând, totuși, că nu au idee cine a autorizat cu exactitate plățile…În cele din urmă, completul s-a alăturat acuzării și a recomandat ca inculpații să fie spânzurați de gât până când vor muri pentru săvârșirea de trădare și conspirație sedițioasă.
  Execuțiile lor au avut loc și în octombrie, iar un videoclip a fost trimis Departamentului de Stat.
  Întrebată ce s-a întâmplat cu cei cinci soldați care au cooperat cu JAG, sursa noastră a spus: „Au acceptat un acord de pledoarie – 15 ani după gratii”.

  Paduchiosilor, purtati cravata sa va obisnuiti cu streangul…Sapun sa aveti ca funia este gratis !

 10. Bai mihai dute n …..mujicia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998