CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul ”Moartea mamei Zăvorancei” a ajuns in Parlament

0 comentarii / 1834 vizualizări / 26 mai 2015

Mama Oanei Zăvoranu continuă să facă valuri și după moarte, scandalul produs la decesul său ajungînd, mai nou, în parlament, din cauza indignării care a cuprins principalul partid de opoziție, PNL.

Concret, deputata PNL Maria Grecea și-a manifestat indignarea, printr-o declarație politică, față de mediatizarea ”dizgrațioasă” a decesului mamei Oanei Zăvoranu.

”De-a lungul ultimilor ani au existat numeroase situaţii în care emisiunile de televiziune, mai mult sau mai puţin de gen tabloid sau can-can, au derapat nepermis de la normele Legii audiovizualului nr. 504/2002, precum şi a Deciziilor CNA aflate în vigoare, dar şi a normelor deontologice care ar trebui să guverneze profesia de jurnalist(…) Ultimul exemplu de acest gen a fost mediatizarea excesivă şi, să-mi fie scuzată expresia, dizgraţioasă, din multe puncte de vedere, a decesului mamei vedetei din show-biz Oana Zăvoranu. Este inexplicabil cum CNA nu a intervenit în nici un fel, după zecile de ore de emisie difuzate de majoritatea televiziunilor pe acest subiect! Sunt sigură că sunt în asentimentul a mii de români şi a mii de părinţi când afirm, cu responsabilitate, că prezentarea unei înmormântări, preţ de zeci de ore, pe mai toate canalele de televiziune, nu constituie un argument al profesionalismului!
Mai mult decât atât, anumite imagini pot afecta emoţional copiii noştri, ba chiar să-i traumatizeze, deoarece în zilele respective chiar nu se mai putea vedea nimic altceva la televizor în afara înmormântării respective” mai spune deputata PNL care, trebuie spus, a intrat în parlament pe listele partidului-televiziune de scandal, PPDD. (B.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998