CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Scandalul Nicusor Dan: ”Pentru o astfel de inregistrare nepotul meu a facut inchisoare”

3 comentarii / 3367 vizualizări / 15 septembrie 2020

Fostul preşedinte Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei din partea PMP, a afirmat azi că nepotul său a făcut trei ani de închisoare pentru o înregistrare de tipul celei care circulă în spaţiul public în cazul lui Nicuşor Dan, susţinut de alianţa USR PLUS şi PNL pentru Primăria Bucureşti.

„Eu vă spun un lucru simplu: pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut trei ani de închisoare, pentru promisiune de trafic de influenţă. Aici discutăm de un trafic de influenţă direct. Deci, asta e părerea mea”, a susţinut Băsescu, conform Agerpres, întrebat la o conferinţă de presă pe această temă.

Despre faptul că i-a atribuit lui Nicuşor Dan numele de „Nicuşor Ban”, Băsescu a explicat că „circulă faptul că de multe ori utilizează procesele, se spune, ca să mai facă un ban pentru fundaţie”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Sa mori tu hotomane! Nepottu a cerut 500 kpara, te faci ca stii cat e de mafiot? Puscarie, basescu puscarie!

  • Asta ar fi cam ultima redută a SRI, nu este trafic de influență până când nu apare proba primirii banilor.
   Să fie donație la USR? Să fie donație la fundație? Să fie donație la oricare membru al familiei de ciobani care-și scobesc mucii pe unde apucă? Să fie traba procurorilor într-o lume ideală?
   Cu securiștii n-ai ce să faci, toată lumea știe că-s proști și hoți, trebuie doar să nu-i votezi. :))))))))))))))

 2. „O nouă înregistrare cu afacerilor Mihai Mitrache, zic Câine, prezintă o discuţie telefonică a acestuia, în care se lăuda că are informaţii de la servicii şi că anumite persoane vor fi arestate.”

  Cum se aude din înregistrări, Plicușor Muculeț s-a belit la cuc. Tonetarul imobiliar de elită cugetă tot din cuc, totul e pe bază de servicii, DNA și pulă, nu neapărat în ordinea asta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998