CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul ”Orlando spion rus”: Citu, bagat in penal. Se cere interventia CSAT

3 comentarii / 2312 vizualizări / 25 august 2021

Fostul ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici a depus azi plîngere penală împotriva premierului Florin Cîțu, în urma acuzațiilor repetate ale acestuia conform cărora ar fi spion al Rusiei. În paralel, Teodorovici a deschis și o acțiune în civil, pentru aceleași acuzații și cere intervenția CSAT.

”Având în vedere acuzațiile făcute de Cîțu Vasile Florin (#Cîțu23665) începând cu anul 2019 și până în prezent, referitoare la faptul ca aș fi spion rus și ca aș fi acționat împotriva intereselor României atunci când am ocupat funcții publice, acuzații pe care Cîțu le-a făcut fie în calitate de Senator, fie de ministru de finanțe și – cel mai recent – în calitate de Prim-Ministru al Guvernului României și implicit, din funcția sa de Vicepreședinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, vă informez că referitor la toate aceste acuzații am formulat și înregistrat următoarele:
Cerere de chemare în judecată (dosar nr. 24915/3/2021 – Tribunalul București);
Plîngere penală – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justitie.
În context, menționez faptul că niciodată nu au fost aduse dovezi/argumente pentru a susține măcar o singură acuzație dintre cele făcute la adresa mea de către Cîțu Vasile Florin, #Cîțu23665‼️
Față de cele menționate și având în vedere faptul că azi, 25 august 2021, este convocată reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), președintele României, Iohannis Klaus Werner, în calitatea sa de președinte al CSAT, are obligația (legală și morală) de a include pe ordinea de zi a acestei reuniuni, dezbaterea/analizarea acuzațiilor de spionaj făcute de Cîțu Vasile Florin (în calitate de vicepreședinte al CSAT), precum și informarea publicului asupra concluziei și mai ales, a deciziilor luate la nivelul CSAT față de acest subiect” a anunțat pe Facebook fostul ministru. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. S-a găsit și ăsta să agite apele tocmai acum când Cuie Mîțu, penal bețiv și absolvent retardat impostor, specializat pe postul de număr 9 fals, agramat și cu freză de Smeagol, are multe alte probleme.

  2. orlando este un santajat ocult in egala masura cu partzu. toti aceeasi mizerie. clasa politrucilor impotriva Natiei si a Tarii trebuie reformata ACUM. nu pot sa-l uit pe orlando baietzash de discoteca la batranete cum voia el #marea digitalizare anaf. o voia pe Tata Leana din deal cu privata in fundu’ curtzii digitalizata mai mai! hai siktir. toti sunt santajati sa indeplineasca ordinul ocult al globalistilor. in fapt orice „partid” a se traduce = securishti, vor accede la putoare nu sunt decat o rocada a securimii pentru a indeplini umil planuril;e din afara. TOTI ACESTI ORDINARI SUNT SANTAJATI DE SECURITATE! TOTI!

    • Mi se pare de bun simț să-ți declari veniturile online, dacă există această posibilitate. În plus, eviți și sudorile Țaței Leana din deal cu privata in fundu’ curții.

      Orlando s-a pișat pe Securitate cu boltă!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998