CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul șpăgilor qatareze se extinde. Dar am uitat de șpăgile românești pentru greii UE

5 comentarii / 3814 vizualizări / 23 decembrie 2022

În urmă cu patru ani, fostul premier Adrian Năstase amorsa ceea ce ar fi trebuit să fie un mega-scandal de corupție la nivelul organismelor de la Bruxelles, publicînd o notă a serviciilor secrete privind afacerile de sute de milioane de euro făcute în România, sub acoperire, de președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Dar nimeni, în afară de Inpolitics, nu a dat atenție bombei lui Năstase. Ca mai mereu, clasa politică autohtonă a adoptat poziția ghiocelului. Acum, cînd scandalul șpăgilor qatareze pentru oficialii europeni se extinde cu fiecare zi, poate nu ar fi rău să reamintim dezvăluirile explozive din 2018. (B.T.I.)

 

Nucleara lui Nastase: presedintele Comisiei Europene, afaceri la negru in Romania

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. @ Ceva sposorizări și subvenții la partidele politice , ? Dacă nu vor consumatorii să dea bacșis politicienii le atrag atenția să contribuie cu bacșișuri , ?

  2. & Cică și politicienii ,,servesc patria” și vor bacșișuri, ?

  3. @ Policienii „s-au apucat să facă dreptate” luând din bacșurile ospătarilor, etc., ca și aceia care servesc patria să primească partea lor din bacșișuri, activitatea de servire a acestora nefiind recompensată de clienți mulțumiți de servire, cu bacșișuri, ?

  4. a fost si Tony Blair amestecat……

  5. Nu numai cei de la nivelul UE. Au fost si americani care plecau cu valize cu bani. De ex. Biden, pe timpul lui Băsescu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998