CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul teatrelor si ”socialistul de la Cotroceni”

8 comentarii / 3064 vizualizări / 30 iunie 2019

”Președintele Iohannis demonstrează, din nou, că este un socialist înrăit!”. Acuzația vine de la președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, și vine în urma declarațiilor de azi ale președintelui prin care acesta se poziționează de partea artiștilor de la teatrele bucureștene cărora primăria le-a tăiat din bugete.

”Declarația populistă în „sprijinul artiștilor care protestează” arată fără echivoc că actualul locatar de la Cotroceni sprijină practicile comuniste de subvenționare a unor activități care în lumea civilizată sunt apanajul sectorului privat. Toată viața dependent de banii publici, întâiul bugetar al țării nu a înțeles nici până azi că preocuparea tuturor ar trebui să fie producerea banilor și nu cheltuirea lor. Dreapta Liberala cere cetățenilor responsabili să trimită socialismul și pe socialiști în istorie și să instaureze capitalismul în România” mai susține Viorel Cataramă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Iohannis, un fanfaron care seamana izbitor cu Oprisan.

 2. Unde e un protest, hop si el pt ca e in vesnica campanie ( scuzati cacofonia) pt a-si asigura o noua vacanta de 5 ani pe banii prostilor care il voteaza pe alogen! Pai nu-i normal ca director de institutie culturala sa raspunda pt modul in care a cheltuit banii primariei! ? Musiu caramitru te crezi mai presus de lege!? Ca si odrasla aia schimonosita cu aere de golan de cartier…

  • Esti cam de la tara bre nene. Ce amestec are odrasla in economia cazului in discutie?

   • Poziționarea profund bolșevică a consilierului umflat din banii statului, de asemena, profund, dar profund rău, de dreapta.

 3. Mutul nu a spus un cuvant macar despre cazul Baia de Arama pentru ca este pe teren minat: si el s-a ocupat de adoptii, si nu putea comenta nimic despre procuroare. Dar a prins glas in sitiatia teatrelor pentru ca multi actori fac parte din falanga draga lui #.

 4. Hop si prostul asta sa-si dea cu parerea! El nu intelege ca astazi nu mai exista decat doua doctrine: patriotismul si neo-marxismul sorosit!
  Liberalismul, socialismul, ecologismul, centrismul au disparut cam de multisor, vorbeste si el ca sa se afle in treaba. Idiot congenital.

 5. Catarama ar cam avea dreptate in ceea ce-l priveste pe Iohannis, daca primaria ar fi fost o institutie serioasa. Numai ca primaria capitalei nu e nici pe departe ceea ce ar trebui sa fie. Chiar si in chestiunea in discutie, primaria nu este numai parte a problemei, nici marcar problema insasi, ci SINGURA problema. Dar despre casa lui Fuie Mirea, catarama nu sufla o vorbulita. Sa fie la mijloc vreo decizie liberal de enteres?

  • Subiectul articolului este Muie Iohannis, iar am fost un securist imbecil.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998