CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalul ucigașului drogat: Din PSD se cere demisia ministrului de Interne și a șefilor Poliției

9 comentarii / 3541 vizualizări / 21 august 2023

”Vin informații halucinante. Pot înțelege că un puști teribilist de bani gata, cu creierii deja prăjiți de consumul de droguri, mai trage o doză zdravănă și provoacă un carnagiu. Pot înțelege că există părinți suficient de iresponsabili încît să li se pară cool pozele juniorului cu ”Drogurile sunt viața mea” pe tricou și să arunce în odraslă cu teancuri de parai, mînca-l-ar mama!…Sunt altele, însă, pe care mi-e mai greu să le înțeleg.
Spre exemplu, cum procurorii îi fac în trecut dosar penal ucigașului de acum pentru deținere de droguri, apoi îl iartă, mărinimoși, nu-l trimit nici măcar la vreun curs. Și încă mai greu mi-e să înțeleg cum Poliția îl prinde pe ucigaș, cu cîteva ceasuri înainte de crime, cu droguri în mașină și nu numai că-i dau drumul, senini, dar nici măcar nu-l testează antidrog. Din ce îmi amintesc, deținerea de droguri se sancționează cu ani grei de închisoare. Din acest moment, putem vorbi despre polițiștii constănțeni ca despre potențiali complici la crime. Șeful IPJ Constanța mai e în funcție? Șeful IGPR mai e în funcție? Ministrul de Interne mai e în funcție? Dle.ministru Predoiu, acum două luni, la audierile din comisii pentru postul de ministru, te-ai sumețit că știi exact cît de gravă e situația cu drogurile în rîndul tineretului. ”E inadmisibil să găsim şcoli pline de droguri şi vă spun în cunoştinţă de cauză, vă spun ca părinte”, parcă așa ne spuneai. O fi la fel de inadmisibil ca subordonații tăi să prindă drogații, să îi mîngîie pe cap și să le dea drumul? Ca părinte te întreb și eu: dle.Predoiu, știi cum se scrie o demisie?…” a scris pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu, după ultimele dezvăluiri din scandalul ucigașului drogat. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Există rețele ale traficantilor de droguri care includ si politisti si DIICOT-ul si parchete si instanțe. Nu trebuie sa ne mai ascundem dupa degete! Sunt multi traficanți prinsi ca au fabricat chiar droguri de mare risc, aveau case inchiriate, iar apoi justiția ii eliberează si dupa un proces scurt le aplică pedepse scurte cu suspendare, desi traficul cu droguri de mare risc prevede pedepse mai mari. Asta ne este justiția, păstorită ani de zile de cel care acum este ministru de interne, culmea! Sunt persoane care pentru trafic de influență sau evaziune fiscală au primit pedepse cu mult mai mari. Sistemul nostru judiciar penal îmbuibat cu salarii mari, a inversat valorile sociale ocrotite: nu mai ocroteste viata, integritatea individului ci interesele de grup ale traficantilor de tot felul si mafiei.

 2. E de ajuns să-i vezi mutra lui Predoiu ca să știi cu cine ai de a face.

 3. politzaii nu aveau bodycam?
  -au dat-o la pace
  probabil mita direct in cocaina.

 4. Romania ëducata” ,ësuata”cam atat poate.In scoli se fac presiuni ptr. educatia homo,transexuala,”regasisirea personalitatii de gen??? dar nu am cunostinta despre educarea si prevenirea tinerilor privind consumul de droguri,implicatiile dezastruoase ptr. familie si cei in cauza.Copii se drogheaza de la 12 ani,nr. celor care conduc autovehicule prinsi drogati la volan creste exponential,etc.etc.Vom deveni concurenti pe domeniu cu olandezii.Daca autoritatile nu se implica si nu cred ca se vor implica va fi vai de noi.

 5. Am și eu o propunere „nevinovata” : la prezentarea și plecarea de la serviciu, judecătorii, procurorii, polițiștii și cei din servicii sa fie testați cu drugtestul și alcooltestul.
  Cred ca ar fi deranj mare, dar ar fi mai puțin „obositor” pentru cioclul de la Cotroceni, deoarece ar semna mai puține treceri în pensie din rândul magistraților și mai puțin avansări din rândul instelatilor din servicii și politie.

 6. Propunerea este pentru ursarul ciolacu care circula cu avionul la clasa economic. Ca să dea bine la prostime, aștept ziua când o sa ni se spună ca a zburat în toaleta avionului.

 7. CORUPTIA UCIDE!!!
  … inclsuiv la MAI-ul lui PREDOIU!

 8. O problema sistemica necesita o solutie sistemica.
  Demisiile inseamna un partz, nu rezolva nimic.
  Nu o sa se atinga nimeni, niciodata, de profiturile baietilor destepti si ale plosnitelor strategice.

  Sunt sigur ca oamenii cu cultura generala au vazut indeajuns de multe documentare, filme si seriale din istoria recenta despre droguri si inteleg unde ajung banii si pentru cine.
  S-au scris si vandut o tona de carti bestsellere despre istoria traficului de droguri.

  • desi tu nu-i ajungi nci la cur!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998