CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9473 RON DOWN | 1 USD = 4.1999 RON DOWN | 1 GBP = 5.7880 RON DOWN

Scandalurile imorale lasa inca un pesedist fara functie europeana: Banicioiu, ”executat” de prostituate?

0 comentarii / 1236 vizualizări / 4 aprilie 2011

Deputatul PSD Nicu Bănicioiu  a rămas fără funcția de vicepreședinte al organizației tinerilor socialiști europeni, ECOSY, din cauza implicării sale în scandalul prostituatelor de lux, alături de Robert Negoiță.

Dezvăluirea aparține siteului realitateamea.ro, care relatează că la Congresul ECOSY, organizat zilele trecute la hotelul Rin Grand, din București, organizatia de tineret a PSD ar fi trebuit să  primeasca o functie de vicepresedinte al tineretului PES pentru deputatul Nicolae Banicioiu, liderul organizației social-democrate. Numai că lucrurile nu au stat astfel, din motive rămase neelucidate pînă azi, deși ar fi trebuit să ridice mari semne de întrebare faptul că funcția cea mai importantă la nivel european a revenit nu liderului organizației, ci unui simplu secretar executiv. Motivul?

”Oficialii ECOSY au fost intampinati la hotel de “hostesse” zglobii, pregatite sa asigure divertismentul serilor de dupa sedintele Congresului, lucru care i-a scandalizat pe socialisti, mai ales dupa ce li s-a pus in context si identitatea patronului hotelului, precum si legaturile acestuia cu un dosar penal de proxenetism. Si cand li s-a mai spus si ca deputatul Banicioiu, candidatul servit de PSD pentru functia de presedinte, a fost si el implicat in sex-gate-ul cu minore (in care, va amintiti, una dintre martore a declarat ca a refuzat sa intretina raporturi sexuale cu el, chiar si contra cost), socialistii europeni s-au oripilat si i-au anulat candidatura. In locul sau a fost desemnata, in pripa, drept candidat, Silvia Mihalcea, secretar executiv al TSD si fosta consiliera a lui Viorel Hrebenciuc” relateaza siteul amintit.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *