CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scenariu-soc al rusilor: Tudose pica la vot sau se retrage azi de buna voie

3 comentarii / 3778 vizualizări / 29 iunie 2017

”Pe Mihai Tudose NU îl apucă dimineața candidaților. Mâine, la ora asta, cred că ne putem pregăti de prelungiri”. Profeția a fost făcută ieri de siteul moscovit Sputnik, care pare curios de sigur pe informație și care mai susține că, în acest mod, se coace debarcarea lui Liviu Dragnea.

”Se vorbește la scenă deschisă că premierul propus ar putea fi respins în Parlament, chiar de pesediști, ba chiar există și varianta ca acesta să renunțe la candidatură înainte de vot, pentru a nu se ajunge la consumarea unui candidat. În cazul în care Tudose ar fi respins, este clar că PSD ar accepta orice candidat propus de Iohannis — chiar și pe Grindeanu sau pe Ponta, prin absurd, evident! — pentru a nu se ajunge la anticipate” scriu analiștii siteului apropiat Kremlinului.

”O eventuală cădere a lui Tudose ar pune toate atuurile în mâna președintelui Iohannis, pentru că în clipa de față PSD nu mai este pe cai atât de mari, iar ALDE, care a intrat oricum la limită în Parlament, are șanse mari să piardă dacă se vor juca de mândria prin anticipate. Deci, exclus ca PSD, în ciuda fornăiturilor unor lideri, să dorească anticipate. Și nu, în clipa de față, în PSD, nu e decât o singură dorință, și aceea în urcare — nemulțumirea față de Liviu Dragnea. Iar calea oferită, (eșecul lui) Tudose, este mingea ridicată la fileu(…) Dacă însă se retrage Tudose, mingea revine în joc în terenul PSD, chiar dacă, de astă dată vor fi mai mulți jucători. Dragnea va pierde mult din putere, iar acesta va fi doar începutul(…)Mâine, la ora asta, cred că ne putem pregăti de prelungiri” conchide Sputnik.

 

foto: vivafm.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Lui Sputnik nu-i prea ies anticiparile. Mai ieri profetea ca Ana Birchal va fi PM. Nu va mai luati dupa ei; au imbatranit…

  2. Sputnik este cam dezinformat sau practica zvonistica falsa, pai bine mai baieti, cum vreti voi sa aveti credibilitate cand raspanditi informatii false?? eu sunt profund dezamagit!!

  3. dupa o tarie ca lumea si dupa ce soarele i-a luat mintile complet (terminati ba odata cu efectul asta de sera) Ludovic Orban a descoperit ca 3 ministri sunt oamenii rusilor, eu cred ca si Birchall este, ca rusii o vedeau prim ministru, deci ar fi 4, domnii de la Sputnik sunt perfizi, spun totul pe invers, ati inteles nu, te lauda esti dusmanul lor, te critica esti omul lor, nu e clar cu nea Tudose asta, banuiesc ca e agent dublu!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998