CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Schimbari la PNL cu rubedenii, masaje erotice si droguri usoare

0 comentarii / 2591 vizualizări / 15 martie 2010

Ședință cu scîntei, azi, la PNL: conducerile a cinci filiale au fost decapitate pe nepusă masă, iar fostul lider liberal Viorel Cataramă a fost exclus din partid. Din poveste nu lipsesc acuzațiile tăioase, dar nici picanteriile de prim rang, după cum veți vedea.

Consiliul Național Executiv al PNL a decis, azi, debarcarea conducerilor organizațiilor sector 2 și 5, din București, Arad, Ialomița și Dîmbovița, invocîndu-se nu rezultatele slabe în alegeri, pentru că nu a fost cazul, ci anumite ”tensiuni” care ar exista în respectivele organizații, după cum a menționat Crin Antonescu. În replică, însă, Ludovic Orban a declarat presei că au fost schimbate acele filiale care l-au susținut pe el la congres și nu pe Crin Antonescu. „Am fost alături de cei cinci preşedinţi de filiale judeţene care au fost schimbaţi în mod nedemn numai pentru delictul de opinie de a fi fost împotriva listei şi de a fi fost alături de mine la Congres”, a spus Orban.

Fostul număr doi liberal a declarat Inpolitics, după ședință, că în noile funcții de conducere au fost promovați unii oameni care nici măcar nu sunt membri ai PNL, inclusiv proveniți de la PRM. Schimbările nu au fost lipsite de dezbateri aprinse, mai ales că nou-numiții în funcții au anumite trăsături care ar putea isca destule controverse. Spre exemplu, la conducerea filialei Ialomița a fost propusă deputata Cristina Pocora, lipsită complet de experiența necesară, dar a fost ”retrogradată”, ulterior, la statutul de număr doi, după Ioan Martin, după ce unii grei ai PNL au avertizat că Pocora ar putea ”trimite”, rapid, toți membrii organizației la PDL. La sectorul 2, în locul lui Dragoș Dincă, a fost numită președinte interimar Mariana Câmpeanu, fostul ministru al Muncii, care face o echipă excelentă cu fiul său, Cătălin Câmpeanu, aflat în Biroul de conducere. De altfel, potrivit unor surse din PNL sector 2, Câmpeanu Jr, fost director în Ministerul Muncii, este pregătit să preia, el însuși, peste trei luni, șefia organizației, după interimatul mamei.

Tot la sectorul doi au fost numiți în Biroul interimar de conducere liberalul Ionuț Negoi, patron al unui prosper salon de masaj erotic, dar și un patron al unui magazin de plante etnobotanice. Garantat, acesta din urmă va avea toate motivele să critice guvernul Boc mult timp de aici încolo. Dincolo de asta, am putea spune că relaxarea e, de acum, la ea acasă în PNL.

Alte schimbări: la Sectorul 5, în locul lui Dan Meran a fost numit lider interimar Cristian Olteanu, în judeţul Arad – Mihăiță Calimente, la Dîmboviţa – Daniel Chiţoiu, în locul lui Călin Oros, iar la Ialomiţa, cum spuneam, Ioan Martin preşedinte și Cristina Pocora – vicepreşedinte, în locul lui Gheorghe Petre. (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE: Cine e adevăratul patron al magazinului de plante etnobotanice?
Contactat de Inpolitics, liberalul Ionuț Negoi susține că informațiile legate de afacerile sale nu sunt exacte ”Nu am un salon de masaj erotic, am avut mai demult un salon de înfrumusețare, dar l-am închis, acum mă ocup cu brokerajul”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998