CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scrisoare deschisă a lui Dan Voiculescu: „Dle Băsescu, dvs. nu sunteţi de dreapta! „

0 comentarii / 1437 vizualizări / 18 ianuarie 2011

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, i-a transmis, azi, o scrisoare deschisă şefului statului, în care susţine că, deşi îşi asumă identitatea de dreapta, Traian Băsescu nu a promovat astfel de măsuri şi că, de fapt, nu este nici de stânga, nici de centru, ci „pur şi simplu, incompetent”.

Voiculescu menţionează, conform Mediafax, că, potrivit înregistrărilor oficiale de la Registrul Comerţului, există un semnificativ dezechilibru între ponderea cifrei de afaceri deţinute de investitorii străini în economia naţională – 42,9% şi procentul angajaţilor români ai acestor investitori – 22,5%, iar, în contrast, IMM-urile româneşti, care reprezintă peste 90% din totalul agenţilor economici înregistraţi la Registrul Comerţului, au o cifra de afaceri de aproximativ 22% din întreaga economie, dar angajează peste 65% din forţa de muncă activă.
El susţine că, în cei peste 6 ani de mandat, Traian Băsescu nu a realizat niciun beneficiu concret pentru capitalul autohton.

„Din contră, aţi contribuit la falimentarea, într-un singur an, prin impozitul forfetar, a peste 100.000 de IMM-uri româneşti. Cumplita lovitură pentru economia naţională, care însă nu i-a impresionat pe vehemeţii «protectori ai dreptei», înregimentaţi de puterea portocalie. Domnule Băsescu, dumneavoastră nu sunteţi de dreapta! Vă lipseşte chiar şi dreapta măsură. Dreapta nu înseamnă să reduci salarii, să desfiintezi locuri de muncă şi să falimentezi agenţii economici autohtoni. De altfel, nu sunteţi nici de stânga şi nici de centru. Dumneavoastră sunteţi, pur şi simplu, incompetent”, adaugă Dan Voiculescu.
El mai scrie că, dacă evaluarea sa nu este corectă, Traian Băsescu să numească zece măsuri de stimulare a capitalului românesc pe care le-a promovat şi aplicat în cei peste 6 ani de mandat prezidenţial.
„Dacă nu aveţi 10, numiţi 5!”, încheie Voiculescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998