CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scurtissime – Basescu – Vanghelie: cum se transforma ura in iubire

0 comentarii / 1479 vizualizări / 14 decembrie 2011

”Traian Băsescu a fost prins de două ori beat la volan…A fost prins de două ori. «Hă, hă, hă, m-ați prins!», ăsta a fost mesajul, verificați și cereți la Udriște să vedeți caseta, înregistrarea. Există înregistrare automată. Știu că l-a oprit poliția. Nu au știut prima dată că era Traian Băsescu, l-au oprit pentru că avea viteză. Dacă Traian Băsescu merge beat, e în regulă, dacă un cetățean obișnuit face același lucru, i se ia carnetul”. (Marian Vanghelie – mai 2007)

„Şi eu îl cunosc puţin pe Traian Băsescu. Am lucrat cu el patru ani, cât a fost primar general şi vă spun că este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează. Pe pensionari i-a uitat definitiv. Nu îl interesează. Din oră în oră spune alte minciuni. Acum spune că nu e bine creditul pe care l-a luat de la FMI, după aia spune că trebuie să mai luăm un credit, acum spune că mai avem un an să ieşim din criză, peste zece minute spune că am ieşit din criză. Ne minte din trei în trei luni”. (Marian Vanghelie – septembrie 2010)

”Sunt gata sa colaborez cu Basescu si Boc” (Marian Vanghelie – ianuarie 2011)

”Se conferă Ordinul Național pentru Merit, în grad de Cavaler domnului Marian Vanghelie, primar al sectorului 5” (Traian Băsescu – decembrie 2011)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998