CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scurtissime: Cum isi ”curata” primarul Firea poteca spre conducerea Israelului

0 comentarii / 2250 vizualizări / 11 aprilie 2017

Liderii PSD țin cu dinții de relațiile cu Țara Sfîntă, o dovedesc nu doar desele contacte ale lui Liviu Dragnea cu lideri israelieni, ci și decorarea, azi, a medicului Herman Berkovits, la inițiativa primarului general Gabriela Firea.

Concret, la cererea primarului, Consiliul General dominat autoritar de PSD, a adoptat o hotarare prin care medicul evreu Herman Berkovits va primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.
Gabriela Firea a explicat decizia prin aceea că: „Activitatea intensa a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, in sustinerea proiectelor de informare, asistenta si sprijinire a pacientilor, implicarea si devotamentul de care da dovada in meseria pe care a ales sa o slujeasca – il recomanda pentru acordarea acestei distinctii”.
Departe de noi gîndul că medicul nu ar merita distincția, deși pentru activitatea sa a fost, în general, bine recompensat (Cheia Bucureștilor, numirea drept Consul onorific în Israel, desemnarea de către PDL drept candidat la deputăție, în 2008, diverse decorații și titluri șamd).
E, însă, mult mai probabil că motivul real al decorării e altul: Berkovits e personajul care, de niște ani buni, aranjează liderilor politici de la București (de la Năstase și Videanu la Geoană și Oprescu) intrările la premierul Netanyahu, al cărui medic personal e. Ori, pentru asemenea manevre, e clar că nicio decorație nu e prea mult. (B.I.)

foto: Graiul Maramuresului

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998