CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Scurtissime: Seful aeroportului Cluj, nepotul unui mega-securist de legenda

1 comentariu / 6262 vizualizări / 8 ianuarie 2016

La Cluj, puțin a lipsit, ieri, să se producă o tragedie care să o pună în umbră pe cea de la clubul ”Colectiv”. Un avion al Blue Air cu 116 pasageri a ieșit de pe pistă, patinînd pe suprafața acoperită de zăpadă a aeroportului din Cluj. O suprafață despre care pasagerii coborîți din avion susțin că avea omăt de 10 cm, pe care angajații aeroportului au început să-l curețe abia după aterizare, în timp ce directorul aeroportului susține că nici vorbă de așa ceva. Deși ancheta e încă în derulare, sunt multe voci, deja, care reclamă demisia imediată a directorului aeroportului, David Ciceo.
Ușor de zis, greu de obținut.
Conform presei transilvane, David Ciceo nu e un fitecine, ci este nepotul legendarului general clujean din SRI Traian Ciceo, fost ofițer de Securitate în Direcția l și agent acoperit la Paris, înainte de 1989.
Puternicele legături cu foști colegi și amici ai lui Traian Ciceo îl țin la post pe nepotul David de ani și ani de zile, în ciuda unor probleme solide cu DNA Cluj și al unui management pe care presa clujeană îl etichetează drept dezastruos. Și or să-l țină și după ce scandalul aterizării de ieri se va fi închis…(B.I.)

 

foto: turism.bzi.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] directorul aeroportului e un personaj „strategic”, în calitate de odraslă a legendarului general de Securitate/SRI Traian Ciceo, fost spion al DIE […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998