CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scurtissime: Zegrean isi ”incalzeste” un loc pe listele parlamentare?

2 comentarii / 2959 vizualizări / 21 ianuarie 2016

Stupefacție maximă, ieri, după halucinanta declarație a președintelui CCR, Augustin Zegrean, prin care acesta s-a antepronunțat, efectiv, în problema modificării legislației electorale. Practic, Zegrean invită PNL fie să preseze asupra guvernului pentru o OUG de introducere a alegerilor în două tururi, fie să promoveze rapid o lege în parlament, unde sunt mari șanse să găsească o majoritate, avînd garanția că la CCR totul va fi OK. Ce l-o fi apucat pe Zegrean, cunoscut tocmai pentru teama de antepronunțări în alte vremuri? O păsărică bine informată ne-a șoptit că șeful CCR, al cărui mandat de nouă ani expiră în iulie, își negociază de zor un loc pe listele parlamentare ale unui partid profund interesat de schimbarea legislației electorale. Mai ales că personajul, deși aduce cu Oliviu Gherman, e mai tînăr decît s-ar crede (cu trei ani mai mic decît Băsescu, bunăoară) și abia așteaptă o nouă sinecură pentru anii care vin. Augustin Zegrean, reamintim, a venit la CCR direct din postura de deputat PD de Bistrița, în 2007. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Se poate sa fie cum spuneti,dar calea ce a ales-o e total lipsita de moralitate si profesionalism.Antepronutarea este cea mai grava insulta adusa impartialitatii unui magistrat,exceptand desigur mita.As fi curios sa stiu ce ii voi fi spus colegii sai a doua zi.Oricum,un sfarsit de mandat(e)care e departe de a-i face cinste.

  2. Handicapatul ( nu in sens pejorativ, dar are certificat de handicapat), s-ar incalzi mai bune pentru a parasi definitiv scena, sa se duca sa-si manance pensiile barosane, sa nu mai auzim de el.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998