CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Se apropie tornada desecretizarii. Si va fi necrutatoare….

0 comentarii / 4672 vizualizări / 17 martie 2018

PSD, prin senatorul Șerban Nicolae, a cerut zilele trecute președinției României desecretizarea legendarelor protocoale SRI-DNA, încheiate sub oblăduirea CSAT acum mai bine de un deceniu. Iohannis a răspuns prompt că CSAT nu a avut treabă cu problema în cauză, e treaba celor care au semnat respectivele protocoale; drept consecință, premierul Viorica Dăncilă cere desecretizarea documentelor de către acele instituții îndreptățite, Parchetul General (incluzînd DNA), SRI șamd. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunță și el că va face un demers similar, dacă va fi cazul.

Se apropie tornada, stimați cititori. Una cu efecte greu de cuantificat în acest moment și pe care am anticipat-o strălucit încă de acum un an, pornind și de la dezvăluiri din Evenimentul Zilei. Scriam atunci că explozia se va produce ”Poate nu azi, poate nu mîine, dar nu foarte tîrziu”.

Pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine despre ce e vorba, vă recomandăm să recitiți acest material. (B.T.I.)

Post Scriptum: pentru cei care au uitat, în noiembrie, anul trecut, Comisia SRI a anunțat că serviciul a semnat nu mai puțin de 65 de protocoale de colaborare cu diverse instituții.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998