CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Se complica situatia: SUA reactioneaza la schimbarea lui Birchall

18 comentarii / 8352 vizualizări / 26 august 2019

La doar cîteva zeci de ore după anunțul schimbării ei de la ministerul Justiției de către premierul Viorica Dăncilă,  Ana Birchall este convocată de urgență la Washington de către omologul american, Procurorul General William P. Barr, șeful Departamentului de Justiție.

În comunicatul oficial de pe siteul departamentului se amintește faptul că acesta a lucrat foarte bine cu Ana Birchall, pe care o vede ca pe un partener vital și de încredere în lupta contra corupției. Departamentul de Justiție mai spune că mandatul ei survine într-un moment crucial pentru România, cînd se ridică semne de întrebare vizavi de respectarea de către țara noastră a angajamentelor privind lupta anticorupție: ”Sub conducerea lui Birchall, România poate redeveni un model de progres în lupta anticorupție pentru întreaga regiune”.
Vizita Anei Birchall în SUA e programată peste cîteva zile, în septembrie. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

  1. Băi frate, dar americanii ăștia n-au treabă? Au rezolvat cu Rusia, China și Germania? Toată ziua buna-ziua ne cheamă pe la ei pe acasă să-i ajutăm. De parcă noi n-am avea problemele noastre.

    • Au ce treaba le dau romanii – in cazul asta, mentinerea unei securiste care a convins occidentul ca e integra. Daca va faceti ca nu stiti cum actioneaza hoomanii, va mai spun o data: retin elementele de ocntext din rugamintile voastre si de a doua zi cauta deja un mod de a face tot ce vor ei, dar altfel. Cu alte cuvinte, ei tot vii, voi tot morti, dar ïn buna regula”. De aia nu puteti invoca prostia – nimeni nu e asa de prost!

  2. In Romania, putem sa tragem apa sau cerem voie?

    • Buna asta…:)

  3. SUA nu-si uita agentii. Nu ea a contribuit la albirea dosurilor personalului de la Deveselu implicat in scandalul de la Caracal?

    • Corect si asta..

  4. Pai despre asta-i vorba. Ramane Birchall la justitie, ramane PSD la guvernare. Vine Garbovanca la justitie, pleaca PSD de la guvernare. Dna Birchall a dat de inteles implicit ca magistratii sunt in afara oricarui dubiu de incompetenta si de imoralitate. Motiv pentru care Sectia Speciala de Investigare a Magistratilor trebuie desfiintata.

  5. De ce nu il punem direct pe Portocala ministru? E bazat, are scoala vietii, ii place viata, nu babardeste ofiterese spp ci doar deputate, asa ca nu are cu ce sa fi santajat! Sau mai bine KoCo! 4% plagiatul ar fi i carte buna de vizita pe americani, carora oamenii capabili le repugna! Mai ales in tarile pe care ei le considera lumea a 3!

  6. România mai este o țară SUVERANA și INDEPEMDENTA , intreb si EU ? Dacă DA , atunci
    de ce isi bagă SUA nasul în „, ciorba ” noastră ?

  7. Exact așa au procedat și cu Maior, l-au recompensat pt acțiunile in favoarea lor , ce mizerii de oameni !

  8. […] Sursa: inPolitics.ro […]

  9. Totusi, Domne, in filmuletul porno era Geoana sau era Dragnea ? Unul e la NATO , celalalt e la bulau, nu e chiar acelasi lucru…

  10. Sa ne spuna Patapievici! Ca e specialistul „chestiunii”…

  11. ⁃ de unde știa ministrul justiției, Ana Birchal, zisă și „blow job”, că expertiza INML va „concluziona” că cenușa, oasele și dinții „descoperite” în curtea lui Dincă aparțin Alexandrei și de ce a sunat părinții acesteia pentru a le aduce la cunoștință o concluzie care nu exista? Ulterior, de frica scandalului, INML a negat existența vreunei concluzii, precizând că din materialul primit nu se poate extrage ADN. CITAT de pe Adrian Severin Facebook

    • La intrebarea asta a raspuns Dancila, in emisiunea lui Gadea:” am primit o scurta informare (SRI, clar!), dupa care l-am sunat pe ministrul de interne, care mi-a confirmat ca a murit o fata la Caracal”…Logic, SRI ii informeaza pe premier si pe presedinte (ca de-aia si-a mutat Iohanis curul bronzat in CSAT, altfel n-are nicio noima)…apoi, in CSAT au pus de orchestrarea mascaradei, ca Romania e experta, inca din decembrie 89, in mascarade sangeroase, ce mai conta una?! Birchal s-a repezit si ea in poza, in calitate de mmmaaammma (mi-e scarba!), doar ca, la mintea ei de oratanie beata, n-a realizat ca inca nu venise „ceasul”, ca trebuia sa astepte „expertize” si abia dupa aia sa se bage-n seama, doar ca ea a vrut sa vada partenerul cat de dispusa e la lins…clante….Ce e sigur e ca ei au stiut ca fata a murit si au lasat DIICOT-ul (mana de servicii a SRI) sa rezolve cu opinia publica…Aproape sigur e ca fata a murit din cauza telefonului la 112, ca sa nu spuna cine a violat-o, pentru cine a fost rapita…de-aia implicarea institutionala e sigura si toti, de la pres, la ultimul agent implicat sunt complici la crima…Luiza e alta poveste, probabil inca traia cand a izbucnit scandalul, pornita pe traseul pastorit de acesti organizati care ne iau banii sa ne apere de unii ca ei…dar le era necesara asocierea, sa-i faca lui Dinca portretul complet de criminal in serie, lup singuratic, pradator sexual si ce au mai vazut ei in filmele proaste, dar cu priza la necititori

  12. A. Ancheta e condusă de procurorii DIICOT și coordonată din umbră, pe de o parte, de „procuroarea soroșistă, fostă băsistă” Oana Hăineală, adevarata șefă a DIICOT (cea care l-a impus pe vărul său, Felix Bănilă, în fruntea acestei instituții), iar pe de altă parte, de ministrul justiției, Ana Birchall, agent de influență pro-americană, cea care, nu demult, făcea turul ambasadelor spunând că face orice serviciu („I will do anything“) pentru a accede la portofoliul justiției . Deci OANA și cu ANA!!! CITAT Facebook Adrian Severin

  13. […] Bogdan Tiberiu IACOBSursa: inPolitics.ro […]

  14. Oameni buni! Ce dovada mai vreti ca constientizati ca suntem o COLONIE ce slujim la mai multe PORTI concomitent!?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998