CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Se ingroasa gluma: USRPLUS da atacul la ”hotia UNIFARM”

4 comentarii / 2751 vizualizări / 15 septembrie 2021

Partidul lui Cioloș și Barna, USRPLUS, e decis să scoată la lumină ceea ce numește ”hoția de la UNIFARM”, deputatul Emanuel Ungureanu lansînd în acest sens o întrebare oficială ministerului Sănătății, în care îl somează să prezinte lista completă a contractelor din pandemie.

”Hoția de la UNIFARM. De ce nu sunt publice achizițiile din perioada pandemiei?” este titlul interpelării adresate de deputat, membru al Comisiei de Sănătate, ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila.

”Vă rog să-mi comunicați, în regim de urgență, care este lista achizițiilor făcute de către UNIFARM, în contextul pandemiei de Covid-19, în anii 2020 și 2021. De asemenea, vă rog să specificați produsele achiziționate, valoarea achiziției, cantitatea, furnizorul și data achiziției” mai solicită deputatul.

În urmă cu trei luni, o solicitare identică a avut un parlamentar PSD, ministerul răspunzînd atunci, stupefiant, că nu poate furniza informațiile respective pe motiv că e în derulare o anchetă penală.

Emanuel Ungureanu e, însă, tranșant. Într-o declarație acordată azi Inpolitics, el spune că dacă nu primește răspunsul la întrebări pînă la termenul limită legal, adică 29 septembrie, ”voi acționa în judecată ministerul, în contencios administrativ”.
Reamintim că firma de stat UNIFARM a beneficiat anul trecut, la debutul pandemiei, de un împrumut de la trezoreria națională, pe semnătura ministrului de Finanțe Florin Cîțu, în valoare de 250 de milioane de euro, bani care s-au topit fără urmă în varii contracte dubioase. În prezent, UNIFARM și-a cerut insolvența, nemaiputînd restitui împrumutul în cauză. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Gunoiul de brancardier de ce nu a cerut asta dospitei de Mihăilă? Sau jegosului de Voiculescu?
    Pentru cei care credeți ca apar unifarmul , va spun decât atat: sa aveți copii cu mamele voastre! Cu toată dragostea!

    • Nu, nu esti psd-ist, esti un amarat de pnl-ist din aripa Citu!
      E dosar in lucru, la DNA, ce-i drept, numai ca asta nu explica “panica” si lipsa de raspunsuri – ma rog, ar merge o explicatie: semnaturile lui Citu pe cele (cel putin) 250 de milioane de Euro transferuri catre Unifarm, care le dau emotii deopotriva lui si alora din spatele Unifarmului (cei care, astazi, ii tin spatele lui don Virgil Popescu)

  2. Sa nu se supere lumea pe mine daca spun ca eu abia acum am aflat ca ceche otilo e ministretzu’ sanatatii. E cumva acelasi ceche otilo de pe vremea marelui pitic boc si a mult mai marelui betiv / securici petrov ? In timpul caruia au ars mai multi copii nevinovati la maternitatea Giulesti ?

  3. […] Sursa: infopolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998