CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Se naste un nou Anti-Papa? Prelat catolic, apel la lupta impotriva globalistilor

32 comentarii / 50152 vizualizări / 18 noiembrie 2021

Fostul ambasador al Vaticanului în SUA, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, fost secretar general al guvernoratului statului catolic, un adversar cunoscut al papei Francisc și veritabil avertizor de integritate al Sf.Scaun, lansează un apel public la formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi. Printr-un mesaj videoînregistrat și difuzat în media, Viganò vorbește de elite financiare mondiale care au pus stăpînire pe planetă în numele unor interese proprii. Viganò, reamintim, este cel care a dezvăluit public în ultimii ani două mari scandaluri de la Vatican, unul de corupție financiară și unul sexual, în urma cărora i-a cerut, fără succes, demisia Papei.

Prin ieșirea sa hotărîtă, Viganò se plasează în postura de potențial Anti-Papă, aidoma celebrelor personaje medievale care refuzau să recunoască legitimitatea Papilor de la Vatican și se prezentau drept adevărații suverani pontifi. Rămîne de văzut dacă mesajele sale vor prinde, iar lumea catolică va ajunge să se scindeze, într-o formă sau alta. (B.T.I.)

Iată mesajul arhiepiscopului, în traducerea ActiveNews.ro:

”O lovitură de stat globală, un atac criminal împotriva cetățenilor”

”Au trecut doi ani de când suntem martorii unei lovituri de stat prin care o elită financiară și ideologică a reușit să preia controlul asupra unei părți a guvernelor naționale, a instituțiilor publice și private.
Toate acestea, fără deosebire, au fost înrobite de acești noi stăpâni care promit complicilor lor putere, bani și reușită socială.
Drepturi fundamentale, care până acum erau considerate ca inviolabile, au fost călcate în picioare în numele unei urgențe: astăzi, o urgență sanitară, mâine, o urgență ecologică, după aceea, o urgență a internetului.
Această lovitură de stat globală îi lipsește pe cetățeni de orice posibilitate de apărare, deoarece puterile legislative, executive și judecătorești sunt complice la încălcarea legii, a justiției și a scopului pentru care au fost create.

Este o lovitură de stat globală deoarece acest atac criminal împotriva cetățenilor are loc la nivelul întregii lumi, cu foarte puține excepții.
Este un război mondial în care dușmanii suntem noi toți, chiar și cei care nu au înțeles încă semnificația a ceea ce se petrece.
Este un război purtat nu cu armele, ci cu decizii ilegale, cu politici economice imorale și cu limitări intolerabile ale drepturilor naturale.

Organizații supranaționale, finanțate în mare măsură de conspiratorii acestei lovituri de stat, se amestecă în guvernarea națiunilor și în viețile, relațiile și sănătatea a miliarde de oameni.
O fac pentru bani, desigur, dar și mai mult pentru centralizarea puterii astfel încât să instaureze o dictatură planetară.
Aceasta este Marea Resetare a Forumului Economic Mondial, Agenda 2030 a ONU.
Acesta este planul Noii Ordini Mondiale, prin care o Republică Universală înrobește fiecare ființă umană și prin care Religia Umanității suprimă Credința în Hristos.

În fața acestei lovituri de stat globale este necesară formarea unei Alianțe Anti-Globaliste internaționale, care să îi adune laolaltă pe toți cei care vor să se opună dictaturii, care nu intenționează să devină sclavi ai unei puteri fără chip, care nu doresc să își piardă identitatea proprie, individualitatea proprie, credința religioasă proprie.
Dacă atacul este global, atunci și apărarea trebuie să fie globală.

Fac apel la conducători, la lideri politici și religioși, la intelectuali și la toți oamenii de bună credință și îi chem să se unească într-o Alianță care să lanseze un manifest anti-globalist, respingând punct cu punct erorile și rătăcirile distopiei Noii Ordini Mondiale și care să propună alternative concrete într-un program politic bazat pe bunul simț, pe principiile morale ale Creștinismului, pe valorile tradiționale, pe protejarea vieții și a familiei, pe protejarea afacerilor și a muncii, pe promovarea educației și cercetării și pe respectul față de Creație.

Alianța Anti-Globalistă va trebui să adune laolaltă Națiunile care doresc să scape de demonicul jug al tiraniei și să-și afirme propria suveranitate, încheind acorduri de colaborare reciprocă cu Națiuni și Popoare care împărtășesc principiile lor și aspirația comună fierbinte pentru libertate, dreptate și bunătate.
Ea va avea misiunea de a denunța crimele elitei, de a-i identifica pe cei responsabili, de a-i denunța în fața tribunalelor internaționale și de a le îngrădi puterea excesivă și influența nocivă.
Ea va avea misiunea de a împiedica acțiunea lobby-urilor, luptând înainte de toate împotriva corupției oficialilor de stat și a celor care lucrează în industria informațiilor și înghețând capitalurile folosite la destabilizarea ordinii sociale.

În țările unde guvernele sunt obediente elitei, se vor înființa mișcări de rezistență populară și comitete de eliberare națională, care să includă reprezentanți ai tuturor sectoarelor sociale și care să propună o reformă radicală a politicii, inspirată de binele comun și opusă ferm proiectului neo-mathusian al agendei globaliste.
Îi chem pe toți cei care doresc să apere societatea creștină tradițională să se întrunească într-un forum internațional, care urmează să fie organizat cât de repede posibil și în care reprezentanții diferitelor țări să cadă de acord pentru a prezenta o propunere serioasă, concretă și limpede.
Apelul meu se îndreaptă către liderii politici și conducătorii cărora le pasă de binele cetățenilor lor, lăsând deoparte vechiul sistem al partidelor politice și logica impusă de un sistem înrobit de putere și bani.

Fac apel la toate națiunile creștine, de la est la vest, invitând șefii de state și forțele sănătoase din instituții, economie, muncă, universități, sănătate să se alăture unui proiect comun, renunțând la vechile sisteme și lăsând deoparte ostilitățile care sunt dorite de dușmanii umanității în numele principiului divide et impera.
Nu acceptăm regulile adversarilor noștri, deoarece acestea sunt făcute tocmai pentru a ne împiedica să reacționăm și să organizăm o opoziție eficientă și incisivă.
Fac apel la națiuni și la cetățenii lor să se alieze sub Crucea Domnului Nostru Iisus Hristos, singurul Împărat și Mântuitor, Domnul Păcii. In hoc signo vinces.
Haieți să întemeiem această Alianță Anti-Globalistă, să îi dăm un program simplu și clar și să eliberăm omenirea de un regim totalitar care adună în sine toate ororile celor mai cumplite dictaturi din toate timpurile.
Dacă mai întârziem, dacă nu înțelegem acum amenințarea care planează peste noi toți, dacă nu reacționăm organizându-ne într-o rezistență fermă și curajoasă, acest regim demonic care se instaurează peste tot nu va mai putea fi oprit.

Fie ca Atotputernicul Dumnezeu să ne ajute și să ne apere pe toți!”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

32 Comentarii

 1. CAT DESPRE PATRIARHUL IERUSALIMULUI TEOFIL..NU LA HRISTOS SE INCHINA EL SI NU IL SLUJESTE…ALT SATANIST AL VAXINARII…SI BARTOLOMEU PARTENERUL IPS DANIEL…ALTU CARUIA I-A FACUT INIMA POC, DUPA VAXINARE…PAPA DE LA ROMA ESTE INTRUCHIPAREA SATANEI PRIN TOT CEEA CE FACE…IERARHII L-AU TRADAT PE HRISTOS SI ACUM 2000 DE ANI SI ACUM…CUM SA NU FIE BLESTEMATI ACESTI CRIMINALI IN SUTANA? DACA MAI LATRA BANESCU DE LA PATRIARHIE…RAMANE DANIEL CU PROPAGANDA PENTRU COVID PE EPITAF SI NICIDECUM CU CATEDRALA NEAMULUI…

 2. Era si timpul. Pe langa asta Curtea de Apel din SUA blocheaza certificatul de vaccinare la munca impus de Biden.
  Unde semnez?

  • Nearly 10,000 more people than usual have died in the past four months from non-Covid reasons, as experts called for an urgent government inquiry into whether the deaths were preventable.
   https://www.telegraph.co.uk/news/2021/11/16/nhs-delays-height-pandemic-linked-thousands-extra-non-covid/

   Iar aceasta cifră de 10 000 decese în exces nu este revelatorie. Pentru că ea ascunde cazuri mai grave, specifice pentru anumite afecțiuni: diabet, cardio-vasculare. Și ea trebuie raportată față de anii 2015-2019, nu 2016-2020.
   În Anglia se cere ALARMĂ națională. Presa a prins semnalul. Încep să se uite la decesele în exces. După cum v-am avertizat de multă vreme, sănătatea publică nu se rezolvă cu o zeamă netestată suficient ca vaccinurile anti-Covid. Dar îmi recunosc limitele. Nu știu dacă decesele enorm de multe în exces față de anii precedenți sunt cauzate de vaccin sau de infectarea cu SARS-CoV-2. Dar ce știm sigur este că nu mai sunt decese acute de Covid. Ele se produc la câteva luni, mai multe săptămâni fie de la injecție, fie de la infectare.

   Fiți atenți la perioada următoare, lumea începe să dea atenție. Lumea începe să caute pe internet „sudden deaths” iar interesul public față de subiect a atins cote paranormale. Ne spune asta gogul.

  • Professor Carl Heneghan, director of the Centre for Evidence-Based Medicine at the University of Oxford, said: “I’m calling for an urgent investigation.

   “If you look at where the excess is happening, it’s in conditions like ischemic heart disease, cirrhosis of the liver and diabetes, all which are potentially reversible.

   “This goes beyond just looking at the raw numbers and death certificates. We need to go back and find if these deaths have any preventable causes.

   “This could be the fallout from the lack of preventable care during the pandemic, and what happens downstream of that.

   “We urgently need to understand what’s going wrong and an investigation of the root causes to determine those actions that can prevent further unnecessary deaths.”

   The number of deaths in private homes is also 40.9 per cent above the five-year average, with 964 excess deaths recorded in the most recent week, which runs up to November 5.

   Kevin McConway, emeritus professor of applied statistics at The Open University, said: “Numbers of deaths from all causes do usually increase at this time of year, but the total number remains above the average for the corresponding week in the five years 2015 to 2019.

   “So, on that definition, we still have excess deaths, as we have had for 18 straight weeks now, and not all those excess deaths are due to Covid-19.

   “And we’re still seeing considerable excess numbers of deaths in people’s own homes, compared to the 2015-19 average, with most of those deaths not involving Covid-19.

   “In the most recent week, there were 891 excess deaths at home that did not involve Covid-19 – that’s about 127 a day.”

   • Dle profesor Carl Heneghan, acelasi fenomen se produce si in Danemarca, Elvetia, Scotia, peste tot pe unde vă uitați. Să credem că toți oamenii s-au speriat să meargă în cabinetul medicului de familie din faimoasa Danemarca cu un sistem de sănătate impecabil și care nu a fost în criză?
    Hai să încercăm să ne uităm la proteina spike, dle profesor.

    • Obezul antivaccinist Fagadaru a murit.

     Hai să încercăm să ne uităm la el.

  • Sunt foarte bune observațiile. Statisticile arată că s-au înmulțit și accidentele de trotinetă.

   E unul chel cu cucul mic care nu vrea să se vaccineze. :))))))))))))))))))))) De-ar muri toată planeta și nu se vaccinează. Estimez că scăpăm de el.

   • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8538446/
    Acești cercetători estimează că vom scăpa de tine.
    „Mechanistically, we found that the spike protein localizes in the nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site. Our findings reveal a potential molecular mechanism by which the spike protein might impede adaptive immunity and underscore the potential side effects of full-length spike-based vaccines.”

    • Cuc mic, asta e relevant pentru vaccinați, studiul poate fi confirmat sau nu, dar de pandemie nu scapi fără vaccin. Din cauza cucului tău mic de român fricos și prost vei crăpa hărcăind prostii până la ultima suflare. :))))))))))))))))

     • Cacamicule analfabet, tu poate ai impresia ca aceasta generatie de vaccin este si ultima. Poate pentru tine, acolo, sub 2 metri de pamant, da, va fi ultima. Trebuie sa fii foarte disperat sa te arunci cobai la prima generatie si cea mai ratata a unor vaccinuri. AstraZeneca a cam iesit in businessul de vaccinuri covid, si stii de ce? Pentru ca sunt false, sunt o escrocherie.
      Eficienta lor este superba la cei tineri sau fara probleme de sanatate (90+%), adica mureau 100 la un milion si vaccinati mor doar 10 la un milion (plus vreo 20 de efecte adverse).

      La cei cu afectiuni multiple, vaccinurile nu functioneaza asa de bine. Iar de fapt aici este toata crema pandemiei, ca 95% dintre decese sunt persoane peste 70 de ani si cu multiple afectiuni.
      Pe acestia, nici pilula lui Pfizer nici o suta de vaccinuri nu ii ajuta. Ci anticorpii monoclonali, de exemplu cei de la Astra Zeneca. AZ a renuntat la vaccinuri peste ca SUNT UN CAL MORT. Se concentreaza pe adevarata solutie pentru oamenii vulnerabili. Iar atunci va fi declarata terminata pandemia.

      Mai boule tefelist, cretinopat tinerel si fara creieri, citeste si tu cum terapia de la AstraZeneca bate toate vaccinurile Pfizer la un loc. Cate boostere vrei tu.
      „AstraZeneca has announced that its preventative antibody cocktail offers 83% protection against symptomatic Covid-19 for at least six months, making it more effective than its own vaccine.
      In a statement on Thursday, AstraZeneca cemented its lead in the race to develop and market a preventative Covid-19 drug, which is delivered as a shot in the arm. AZD7442”

      Pune boule mana pe carte ca o sa mori prost si tanar.

     • Marius Mioc este pensionar la 45 de ani, un obez imbecil cu certificat de revoluționar, un labagiu care scrie toate tâmpeniile pe net. :))))))))))))

     • Mioc scrie despre sine ca este nascut in 1968, imbecilule de Cacamicu.

 3. Deci ,se activează forțe mari încep lucrările să intre in normalitate ,”O luptă Globală împotriva Globaliștilor ” frumos in joc sunt așa zisa libertate chiar dacă poate a fost făcută intenționat …. exercițiul merită făcut totuși după atâtea războaie este timp să apreciem câteva din valorile care le avem Libertatea la propria opinie si credință indiferent in ce …im știință , în educație ,in artă ,in politică ,in religie …..sper ca generația asta să înțeleagă aceste valorile și dacă s-au născut cu ele …oameni dinaintea lor au suferit ENORM …ca noi cei de astăzi să le apreciem …….. respectați opiniile celorlalți … citiți Am învățat de Octavian Paler ……

 4. SUNT DE ACORD

 5. Sunt de acord.

 6. Da,de mult se știe de globalizare,de adâncirea ,prapastia intre bogați lumi și saraci,din pacate nimeni nu vrea sa se lupte cu adevarat cu acești globaliști,daca acum se va organiza o lupta adevarata vreau și eu sa intru in aceasta lupta.

 7. […] Se naste un nou Anti-Papa? Prelat catolic, apel la lupta impotriva globalistilor […]

 8. Amin! Marire Domnului Isus Hristos imparatul imparatilor si Domnul Domnilor care era,este si va fi in veci vecilor si faca se voia Sa !Aleluia .

 9. Asa sa fie.

 10. omul asta nu vorbeste prostii. Oticum se vor intampla lucruri. Curand

 11. Sunt împotriva marilor globalișt.

 12. Cum pot aparea astfel de lucruri cu indemnuri la revolta sociala? Globalismul este cel mai bun lucru pentru omenire: raman cateva sute de milioane care vor trai in Paradis, munca va fi facuta de roboti, ne-esentialii vor primi pastila zilnica de „fericire” si nu vor mai fi tristeti si sinucideri, talharii si violuri. Oraselele si satele, ba si multe orase mari fara importanta, vor fi inghitite de natura. Totul este pregatit; treaba noastra este sa ne supunem, sa nu facem nimic. Globalizare ajuta!

 13. Care fericire Ioane?
  Asta care daca nu te lasi otravit cu vaccinul lor, te inchid in casa, si maine nu o sa mai acces nici la contul tau din banca fiindca nu ai certificat dat de ei?
  Fericirea de a te omora?

  • Nișa imbecililor antivaccinești e un pic cam strâmtă. Înseamnă că ești o labă tristă la tine acasă, nu mergi nicăieri. Asta însemnând nicăieri în lumea civilizată. O arzi toată ziua pe net pe motiv că ai cucul mic și ți-e frică de vaccin.

   • Fasciștii ca tine vor fi primii care vor da socoteală societății și vieții.
    Veți pieri pe capete. Mai mulți decât de Covid.
    Ute Bergner:
    “The excess mortality increases with the increase in the vaccination rate”.

    She hands over paper with sources and methodology and asks to stop the pressure on unvaccinated persons immediately.

    the scientists Prof. Dr. Rolf Steyer and Dr. Gregor Kappler also concluded that excess mortality in Germany is closely related to the vaccination rate.

    “The correlation is + .31, is astonishingly high and above all in an unexpected direction. It should actually be negative, so that one could say: the higher the vaccination rate, the lower the excess mortality. However, the opposite is the case and this urgently needs clarification. Excess mortality can be found in all 16 countries. The number of Covid deaths reported by the RKI in the period under review represents only a relatively small part of the excess mortality and, above all, cannot explain the critical issue: the higher the vaccination rate, the higher the excess mortality. „

   • Nu mergi tu să cânți la altă masă?

   • Se strâmtează nișa pentru că sunteți nu doar niște proști cu toate bolile la voi, dar obezitatea e de bază.

    Șii horcăiți de proști.

    @Octav
    Sugi pula!

    • Iar tu te-ai vaccinat pentru ca si tu esti obez si cu multiple comorbiditati?
     Sau ai facut-o ca sa fii colaborationist al regimului fascist?
     Daca esti tanar, viguros, sanatos, de ce ai nevoie de vaccin, imbecilule? Ca dupa patru luni esti la fel de infectabil si transmitator ca si un nevaccinat.

 14. […] Printr-un mesaj videoînregistrat și difuzat în media, Viganò vorbește de elite financiare mondiale care au pus stăpînire pe planetă în numele unor interese proprii, scrie Inpolitics. […]

 15. „Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, contestă din nou măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, el afirmând că şi dacă se împărtăşesc o sută de mii de oameni cu aceeaşi linguriţă, „nimeni nu se contaminează, chiar dacă s-a împărtăşit unul bolnav”.” – studiu New York Times Roman

  Ăsta e nivelul slugoilor imbecili din România, schimb de virusuri și bacterii în comunitate. :))))))))))) Meah, ce neam zăbălos!!! :)))))))))))))))))))))

  • Și probabil că are dreptate pentru că eșantioanele nazo-faringiene se iau din FARINGE, nu de pe buze.
   Dacă luam eșantioane de pe buze pentru testele PCR, nu era nimeni bolnav de Covid pe planetă.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998