CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Se zuguduie cancelaria Germaniei: politia a inceput ancheta in scandalul drogurilor de la SPD

4 comentarii / 3692 vizualizări / 9 iulie 2022

Poliția din Berlin a anunțat oficial în această seară începerea anchetei în cazul scandalului cu droguri de la petrecerea mamut a partidului de guvernămînt, SPD-ul lui Olaf Scholz, la care a participat și cancelarul, alături de toată floarea formațiunii.

Reamintim că cel puţin nouă femei care au participat miercuri la o petrecere a Partidului Social-Democrat (SPD) german, în prezenţa cancelarului Olaf Scholz și a cca.o mie de invitați de vază, incluzînd liderii marcanți ai partidului, reclamă că au fost drogate cu o substanță stupefiantă numită „drogul violului”, conform relatărilor de azi din presa internațională. Numărul victimelor se pare că e mult mai mare, conform unor surse neoficiale. La petrecerea de circuit închis accesul a fost permis strict pe baza unor invitații speciale. Drogul violului e o substanță extrem de periculoasă, folosit de agresorii sexuali pentru a-și abuza nestingheriți victimele.

Tîrziu, la orele serii, poliția germană a anunțat începerea anchetei, transmite AP, în timp ce co-liderul social-democraților, Lars Klingbeil, a declarat pentru televiziunea Welt că este „furios că așa ceva s-a putut întâmpla la un eveniment” organizat de partid. El a spus că leadershipul grupului parlamentar cooperează cu autoritățile și speră „ca făptuitorul sau infractorii să poată fi prinși și apoi trași la răspundere”.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. În curând vor legaliza drogurile pentru a nu mai fi acuzați.

  2. MORALITATEA CONDUCATORILOR GERMANIEI…NAZISTI !!! NU SUNT CAPABILI MASCULII GERMANI, CU CREMVURSTII VESTEJITI SA AIBA CUVINTE DE CONVINGERE NICI PENTRU PROSTITUATE…NICI IN MIJLOCUL MEMBRILOR DE PARTID…POPORUL GERMAN ARE DOVADA CA ABUZUL ESTE IN FIREA POLITICII GERMANE. DACA LE IAU RUSII GAZUL, OR SA SE INCALZEASCA LA BASINILE PROPRII…CE IDIOTI CONDUC GERMANIA! II BATE DUMNEZEU CA NI L-AU BAGAT PE IOHANNIS STAPAN LA JAFUL TARII! HITLER E VIU IN PARTIDUL LUI MERKEL…

  3. -noi chestia e veche de 33 de ani,
    „droguri la penetzeu”
    (nu avea Campeanu bordele la Paris??????????)

  4. Incepe schimbarea de regim la Berlin. Se incepe cu binisorul. Intrebarea este „cine-i faptuitorul”…. neo-globalistii razboinici suparati ca SPD nu livreaza armele catre Ucraina? Sau conservatorii germani suparati ca economia tarii cade in cap din cauza gazelor si a sanctiunilor? Oare cine?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998