Jurnalistul Marius Tucă a dezvăluit, la interviul din cadrul Podcastului by Andreea Cigolea, cum să fii gurmand fără dietă, dar și cum reușește – dincolo de programul încărcat și cu multe provocări profesionale – să-și mențină un stil de viață sănătos. Între altele, el a dezvăluit că e băutor de proseco și mai ales de șampanie, ”care are cele mai puține calorii”.
În dialog, Tucă a vorbit despre aproape tot ce ține de viață sănătoasă, mâncare gustoasă, cărți, restaurante, șampanie și fake news. Jurnalistul Marius Tucă este și proprietar de restaurante, ceea ce îi permite să aibă o expertiză pertinentă pe tot ceea ce înseamnă un bun meniu bun și sănătos, dar și respectul față de clientul tău și de a-i oferi calitate înainte de toate. În plus, acesta concluzionează că „un zâmbet al chelnerului face cât jumătate din meniu.” „Nu am avut-o niciodată cu dulcele, chiar nu am pofta asta de dulce” a msi spus el.
Iar dacă nu știați până acum, aflăm tot de la Marius Tucă în discuția cu Andreea Cigolea că șampania are cele mai puține calorii.
Jurnalistul a mai povestit și care este alimentația sa pe o zi, dar și cum reușește să se mențină în formă. „Mănânc în oraș, dar și acasă se gătește. La mine în casă s-a gătit după Jamie Oliver. Mănânc foarte simplu. Dimineața mănânc un iaurt, un chefir sau un lapte bătut. Vreau, în primul rând, să trăiesc bine și să fiu bine. Apropo de asta, nu am fost în spital în ultimii 40 de ani” a mai spus el.