CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Semne de intrebare: Vila lui Geoană, cumpărată ”în familie” ?

1 comentariu / 2858 vizualizări / 14 ianuarie 2015

Vila RA-APPS în care locuieşte familia Geoană a fost cumpărată, azi, la licitaţie, cu 906.600 euro plus TVA, cumpărătorul fiind firma DeSilva, dezvoltator imobiliar, ai cărei reprezentanți susțin, conform Mediafax, că intenţionează să demoleze imobilul şi să construiască pe acest amplasament o clădire de birouri sau de locuinţe.

Interesant de observat, însă, vila, pentru care familia Geoană a făcut eforturi disperate de a o păstra în ultimul deceniu și jumătate, are mari șanse să rămînă ”în familie”, dacă ne gîndim la o formulă ceva mai extinsă.
Mai precis, familia care deține compania Da Silva, Virgil și Meda de Silvania Călina sunt nașii de cununie ai lui Ilie Năstase, cîndva pesedist de marcă, la rîndul său un apropiat al lui Geoană. Năstase este asociat într-o firmă, Da Silva Beverage, cu familia Călina, în timp ce fosta soție a tenismenului, Amalia, era, pe vremea cînd trăiau împreună, conform presei vremii, asociată cu Mihaela Geoană în altă firmă, La Maison Consulting. De asemenea, Amalia mai era asociată și cu Meda de Silvania într-o firmă, Madeleine Com.
În high-life-ul bucureștean se știe, oricum, de mai mulți ani, de trioul prieteniei format din Mihaela Geoană, Amalia Năstase și Meda de Silvania, nu doar bune amice, ci, iată, și partenere de afaceri, de-a lungul timpului, prin o serie de combinații mai mult sau mai puțin directe. Suficient cît să ridice unele semne de întrebare legate de tranzacția făcută azi cu vila din Pangratti în care a locuit amar de vreme familia Geoană. (Bogdan Tiberiu Iacob)

 

foto:napocanews.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Deci pana la urma Prostanacul nu ar fi chiar atat de prost cand e vorba de tepe!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998