CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Senator PDL: ”Boc e slab si fara cojones, partidul a devenit o jungla”

0 comentarii / 1477 vizualizări / 20 octombrie 2011

Tensiunile din sînul PDL tind să dea tot mai mult în clocot, confirmînd zvonurile că ultimul congres mai degrabă a încurcat lucrurile decît le-a limpezit, la nivelul organizării și al conducerii partidului. Un senator al partidului merge pînă acolo încît să acuze public conducerea PDL, cu Boc în frunte, că e slabă și fără cojones, iar gruparea portocalie a ajuns un cîmp minat, din acest punct de vedere.

Senatorul PDL Iulian Urban critică aspru situația din partid de după ultimul congres și afirmă, într-o postare pe blogul propriu, că există, la vîrf, o evidentă lipsă de autoritate. ”Multi analisti sau oameni de presa, ori cativa naivi din politica au crezut ca luni, dupa ce presedintele PDL si primul-ministru Boc a venit la grupul de la Senat, iar la plecare a promis ca absentii de serviciu ai PDL din cauza carora nu se mai voteaza nimic la Senat de doua luni, si care fac parte din tabara motiunii castigatoare la congres , vor fi prezenti la fiecare sedinta de Plen de la senat, lucrurile s-au rezolvat. Ei bine astazi la Senat, am fost mai putini cei care deja am devenit gugustiucii de serviciu, adica cei care vin mereu la Senat ca sa constate ca onor colegii lor de partid, care au si functii in PDL nu dau pe la locul de munca. Cam la asta se reduce autoritatea in PDL in acest moment. Isi amintea cu nostalgie, unul din dinozaurii inlaturati la Congresul PDL din forurile de conducere ale partidului, ca pe vremea cand Basescu conducea PD, dupa ce termina de inspectat strazile din Bucuresti, convoca sedintele cu putinii de atunci parlamentari PD la 2 dimineata si nu indraznea unul sa lipseasca. Chiar daca sedinta tinea pana la 5 dimineata la 9, toti parlamentarii PD erau prezenti la Parlament. Ce spune actuala conducere de acele vremuri ? Ehei, nici dictaturile nu mai sunt ce au fost” punctează Urban.

”PDL este in acest moment un camp minat in care, multi din cei care au ajuns in fruntea partidului, nu confirma faptul ca meritau sa ia locul „dinozaurilor” ba mai mult, sunt mai rai in apucaturi, in lipsa de disciplina, iar la conducerea partidului nimeni nu are curajul sa faca nimic (…)Iar toate acestea sunt din vina conducerii partidului care este prea slaba si fara cojones ca sa aiba curajul sa-i sanctioneze pe cei care nu vin la serviciu” mai scrie senatorul, concluzionînd, sec: ”PDL se canibalizeaza, devine o jungla entropica unde nu mai exista nici un fel de disciplina”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998