CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Senator PDL: ”Huidu trebuie sa raspunda in fata legii!”

0 comentarii / 1854 vizualizări / 18 octombrie 2011

Cetățeanul Huidu Șeban trebuie să răspundă în fața legii pentru crimele comise, solicită senatorul pedelist Urban Iulian, care acuză Poliția Brașov că se decredibilizează atunci când comunică, oficial, că este prematur să statueze o decizie în acest caz, afirmă senatorul pedelist Urban Iulian, pe blog.

”Singurul vinovat, atat legal cat si moral pentru producerea accidentului este Serban Huidu” scrie senatorul PDL, avocat de profesie. „Acesta a depasit cu buna stiinta coloana de masini, treceand peste linia continuua, ca sa scurteze timpul de mers pana la Brasov. Aceasta fapta este sanctionata de Legea Circulatiei, si avand in vedere ca a produs si un accident cu victime, este caz de puscarie. Deci Huidu este vinovat, pentru ca a depasit cu buna intentie linia continua. Daca isi adauga la colectia de victime propria sotie ori copiii? Si el dadea seara de seara exemple de „simt civic” la emisiunea unde nimeni nu scapa nici pentru cea mai mica greseala.”
Urban continu criticile: ”Legat de Politia Brasov. Vad ca si acolo este asa o caineala pentru sarmanul Huidu, ca sufera, ca era distrus. Da domnule si pedofilul din Timisoara era cuprins de remuscari dupa ce a violat si ucis o fetita de 10 ani dar asta nu schimba nimic. Politia Brasov si Parchetul trebuie in acest moment sa aplice legea, adica sa ceara retinerea lui Huidu, pentru ca , Codul de Procedura Penala se aplica tuturor, nu cu excluderea vedetelor sau politicienilor. Incredibil. Politia Romana se pare ca nu rateaza nici un moment sa se decredibilizeze, de vreme ce spun prin gura celor din Brasov, ca este „prematur” sa se pronunte. Ce avea daca Huidu isi aducea aminte ca are copiii in masina, si statea cuminte in coloana la fel ca toti ceilalti soferi ? aaa, suntem vedete si pentru noi o simpla linie continua este o banalitate? la fel si viata a trei oameni ? (…) Vedeta de televiziune Huidu este simpatica si atragatoare. Cetateanul Huidu trebuie insa sa raspunda in fata legii, fara nici un fel de interventii din partea nimanui”, conchide senatorul Urban Iulian. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998