CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Senator PDL: ”Romania sa ceara Elvetiei acces la banii dosiți în banci”

0 comentarii / 1425 vizualizări / 5 august 2011

Ministerul Finanțelor Publice și ANAF ”sunt obligate” în acest moment să negocieze cu băncile elvețiene semnarea unui acord menit să readucă în țară importante sume de bani pe care magnații români le-au ”dosit” pe meleaguri străine, susține senatorul pedelist Urban Iulian, pe blog.

”Banii dosiți în Elveția sunt motivul privațiunilor din România”
”Va mai amintiti de un mare guru-om de afaceri roman care spunea ca in bancile elvetiene sunt vreo 18 mld euro bani ascunsi acolo de politicieni sau imbogatiti peste noapte romani care au profitat de jefuirea economiei nationale in anii ’90 sub atenta obladuire a neo-comunistilor care conduceau Romaniei ? Toti acei bani sunt de fapt motivul pentru care in acest moment romanii si Romania trebuie sa traiasca privatiuni, intrucat crema economiei si industriei romanesti au fost furate de cei care s-au instalat la putere imediat dupa 1989, si care au jefuit resursele acestei tari, ascunzand banii in bancile elvetiene si nu numai. Romania prin Ministerul Finantelor Publice si ANAF este obligata in acest moment sa negocieze cu Elvetia realizarea unui acord similar cu cel care se va semna intre Germania si Elvetia, avand ca tinta banii ascunsi de romani in bancile elvetiene”, susține pedelistul.

”40-50 de miliardari mioritici și-au dosit banii în Elveția”
Urban crede că este foarte posibil ca 40-50 de magnați mnioritici să fie prinși cu mâța-n sac la o analiză atentă a conturilor din Elveția. ”Nu este vorba neaparat doar de taxarea si impozitarea acestor sume de bani dar si de verificarea provenientei lor; Va dati seama ce minunat va fi sa vedem de exemplu ca vreo 40-50 de insi din Top 300 Capital, au dosit bani in bancile din Elvetia pe care-i sifonau din vanzarea pe nimic a economiei nationale ? ANAF trebuie sa faca acest pas pentru ca Romania are nevoie sa cunoasca care este motivul pentru care in acest moment trebuie sa traversam cu greu criza economica, desi putea sa fie totul mult mai usor, asa cum este cazul Cehiei, care a avut norocul sa nu ajunga la putere dupa rasturnarea comunismului, o gasca de hoti care au jefuit fara jena si spoliat, toata avutia nationala”, scrie Urban. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998