CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Senator PSD: Liberalii Muraru, Alexe și Chirică, penalii cu averi pe numele neamurilor

9 comentarii / 2338 vizualizări / 15 septembrie 2023

Atac extrem de vehement al senatorului PSD de Iași Maricel Popa la adresa colegilior de la guvernare, liberalii Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, primarul Mihai Chirică și președintele CJ Iași, Costel Alex, pe care îi etichetează, într-o declarație în Senat, drept penali și îmbogățiți la negru, cu averi pe numele rudelor.

”Mihai Chirica, primarul PNL, are calitatea de suspect sau de inculpat în cel puțin patru dosare DNA și DIICOT, iar Costel Alexe, președintele liberal al Consiliului Județean, este trimis în judecată în două cazuri instrumentate de procurorii anticorupție. Filiala din Iași a PNL este, probabil, organizația de partid din întreaga Românie cu cele mai mari probleme de integritate. În acest tablou sumbru, singurul titlu adevărat este: „Iașiul pe mâna penalilor!”. Chirica, Alexe și Alexandru Muraru, președintele marionetă, nu au făcut absolut nimic pentru ieșeni. În schimb, au lucrat doar pentru îmbogățirea lor. Și-au luat vile de sute de mii de euro, apartamente, cabane și ferme, mașini luxoase. Au afaceri trecute pe numele neamurilor, folosite ca paravan. Aroganți, lacomi și mincinoși, liderii locali ai PNL au luat Iașiul pe persoană fizică. Chirica, Alexe și Muraru duc o viață de huzur. Acum câteva ore, s-au lansat în campania electorală pentru alegerile de anul viitor. Vor să jupânească pe mai departe Iașiul. Dar rezultatele lor în serviciul public sunt egale cu zero” acuză senatorul PSD. (B.T.I.)

foto: 7Iasi.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Vax. Ieșenii îi vor realege. Ei sunt părinții și gospodarii urbei. De ce să nu aibă vile frumoase? Merită!

 2. Nu vedeți ce frumos stau cu mâna la inimă? Ca americanii.
  Trăiască!

 3. Realitatea este că indivizii din imagine își păzesc buzunarele ca să nu-i facă șuţii. Se știu bine între ei.

 4. Masonii au inima in dreapta, pentru ca tin mana la ,,inima” lor mare de retardati satanizati.

  ,,Un tribunal militar din Guantanamo Bay a pronunțat joi un verdict de vinovăție în cazul JAG împotriva fostei maniac de la Moderna Melissa J. Moore, creatura care a făcut lobby FDA să aprobe injectarea de cheag mRNA-1273, deși știa că a ucis și îmbolnăvit participanții la teste și ar fi o rată de mortalitate ridicată odată administrată populaţiei generale. După cum s-a raportat, Moore, numită potrivit „regina ARNm”, a fost arestata în Massachusetts luna trecută și dusa la un centru militar de procesare pentru primire și interogare. O sursă GITMO a declarat că JAG a numit un avocat junior care să o reprezinte pe Moore în timpul interogatoriului și că și-a sfătuit clienta să coopereze pe deplin, să numească asociații și să semneze o mărturisire scrisă. Moore a refuzat și a dublat în schimb remarcile făcute odată de fostul ei angajator, regretatul Stéphane Bancel: „Istoria va raporta în cele din urmă că cobaii umani sunt necesari pentru a promova medicina revoluționară”. Ea își afirmase nevinovăția, spunând că știința îi va lăuda cercetarea ca fiind „necesară pentru supraviețuirea umanității”. Cei trei ofițeri JAG adunați să cântărească dovezile au privit-o cu dezgust pe Moore, în timp ce viceamiralul Darse E. Crandall a deschis procedura arătându-le seringa cu care Moore încercase să se sinucida în momentul arestării ei. O analiză a urmelor chimice, a spus el, a dezvăluit că acul conținea o doză fatală de cianuri de hidrogen, cândva agentul execuțiilor judiciare în unele state din SUA. Adm. Crandall a afișat și un panou cuprinzător de sânge luat după arestarea lui Moore. „Deținuta More nu a fost vaccinata. Nu a avut curajul să-și faca propriul vaccin. Dar și-ar fi autoadministrat o moarte dureroasă pentru a evita capturarea. Acestea nu sunt acțiunile unei persoane ,,nevinovate”, a spus adm. Crandall. „Nu știu de unde a venit. Credeam că este insulina mea”, a lătrat Moore în timp ce avocatul ei numit de JAG o avertizează să tacă. „Așadar, deținuta Moore, vă așteptați ca această comisie să creadă că sunteți acolo, fiind abordata de doi anchetatori JAG și ați decis brusc că este momentul potrivit să bagați mâna în geantă după insulină ? Asta vă așteptați să creadă acest grup, deținuta Moore ? a întrebat adm. Crandall. „Sincer, nu-mi pasă ce cred ei”, a răspuns Moore.
  „Ei bine, ar trebui; viața ta este în joc, la fel ca și a lor”, a spus adm. Crandall în timp ce punea pe masa apărării fotografii cu Bancel și Walensky legănându-se din frânghie. „Nu sunt convinsa și, din câte știu, acesta este un PsyOp mare pentru a-mi testa loialitatea”, a spus Moore. Adm. Crandall și avocatul apărării au asigurat-o că tribunalul nu este o operațiune psihologică. Amiralul a arătat apoi panelului o notă scrisă la mașină și semnată de mână pe care Moore i-a trimis-o lui Bancel la 21 ianuarie 2020, la o zi după ce CDC a raportat că Covid a ajuns în SUA și cu mult înainte ca Moderna să înceapă oficial studiile clinice de faza I. Adm. Crandall a citit cu voce tare: „Am pierdut cincizeci în această săptămână, mai mult decât anticipam, dar acești oameni sunt ca paraziții, ca șobolanii. Există un număr nelimitat de persoane fără adăpost din care să aleagă și, pentru că nu vor fi ratați, nu există nicio răspundere, nicio vinovăție.
  Facem societății o favoare care va salva vieți…” El a opinat că Moore și Moderna au experimentat clandestin pe demografiile uitate ale societății, înainte de a continua cu studiile aprobate de FDA.
  „Numai Dumnezeu știe ce le-au injectat acelor oameni săraci în vene”, a spus adm. Crandall. „Știm că aceasta este semnătura ta, confirmată prin analiza scrisului de mână.” Moore a început să vorbească, dar avocatul ei și-a terminat sentința. „Clienta mea este un profesionist medical care a semnat zeci de mii de documente de-a lungul mandatului stimatei sale cariere științifice. Această notă despre care spuneți că este o dovadă ar fi putut fi scrisă de oricine și semnat de Melissa Moore fără ca ea să o citească.
  „Dacă acesta este răspunsul ei, mintea ei mă uimește și am auzit totul”, a spus adm. Crandall.
  „Dacă ați instrui clientul dumneavoastră să răspundă de ce nu este vaccinată, am aprecia.
  Este o diabetică de 300 de kilograme cu antecedente de fibrilație atrială. În ceea ce privește comorbiditățile, ea le are pe toate. După standardele ei, ea este exemplul prin excelență despre cine are nevoie de vaccinuri și rapeluri. De ce nu a făcut-o ?” În timp ce Moore vorbea, avocatul ei și-a ridicat mâinile în semn de resemnare. „Pentru că, da, vaccinul nostru poate provoca reacții adverse la un procent nesemnificativ de oameni. Și sunt prea importanta să îmi asum acest risc până când treaba mea este terminată”, a spus ea. „Ce muncă este aia?” întrebă adm. Crandall. „Salvând vieți”, a spus Moore.
  — Asta le-ai făcut celor fără adăpost pe care i-ai smuls de pe străzi și i-ai ucis ? întrebă adm. Crandall.
  Moore râse. „Nu a existat nicio smulgere. Nu au fost răpiți. I-am găsit la adăposturi, pe străzi și le-am oferit o șansă o dată în viață de a ajuta știința. Le-am plătit câte 100 de dolari fiecare. Am semnaturi pe formularele de eliberare medicală de la toți.” „Poți produce acele forme ?” întrebă amiralul. „Putem să-i vedem ?” — Nu, poate nu, se răsti Moore. „Ar trebui să-mi mulțumești, nu să ma judeci. Cum poți compara decesele a câteva mii de persoane fără adăpost – dependenți de metanfetamina, bolnavi mintal, alcoolici – care trăiesc într-o stare cronică de degenerare, cu viața a miliarde de oameni productivi. Sunt fericita că unii au murit ? Nu. Regret că am avansat știința ? Nu. Dacă ar fi, aș face totul din nou exact în același mod. Acesta este răspunsul meu.” Panelul i-a spus amiralului Crandall că a auzit destule pentru a ajunge la un verdict: vinovat. „Poți să mă distrugi, dar nu poți să-mi distrugi moștenirea”, a spus Moore în timp ce doi militari o escortau din sala de judecată. Adm.Crandall a spus că Moore va fi spânzurata pe 18 septembrie.’’

  • pentru că emiţi băşini când te exprimi

 5. Chirica parca trebuia de mult sa fie la puscarie,probail ca dosarele au tot fost amanate,asa ca in viitorul apropiat vor fi prescrise .Hai Romania-UNDE???

  • Statul de dreptzi s-a retras cand Chirica a intrat in PNL, semn ca „statul de dreptzi” e „da dreapta” si nu se inchina cu stanga, dar papa bani publici din sudoarea si sangele poporului cum manca musca rahat.

 6. Niște excroci care au jumulit orașul și județul de parcă erau jupâni de drept.

 7. Romania are foarte multi tradatori bogati, semn ca are cine sa construiasca viitoarele Canale Dunare-Marea Neagra si autostrazi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998