CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Senator PSD: ”O mare si nescuzabila rusine!”

13 comentarii / 5328 vizualizări / 31 august 2020

Apar primele reacții la dezastrul pesedist de la moțiune:

„O mare și nescuzabilă rușine…”, a scris senatorul Șerban Nicolae pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Singurul Presedinte credibil de azi al PSD ! Ce gindeste Patriarhul Ion Iliescu ?

 2. @ Sunteți de părere că partidele ce au votat creșterea punctului de pensie cu 40% nu au dorit să preia guvernarea pentru a nu aplica legea pe care au votat-o prin care punctul de pensie creștea cu 40%, că ar fi trebuit să dea mai mulți bani pensionarilor decât partidele care au votat împotriva creșterii punctului de pensie cu 40%, ? Remarcați și faptul că Traian Băsescu ar fi afirmat că pensiile ar trebui să fie și mai mari, ?

  • Legea 127/2019 este lege organica si ea trebuie aplicata.Nu se poate discuta despre cine vrea si cine nu vrea apliovcarea legii. Comwentariul tau este unul politruc si ai intentia de a ”scuza” manelist gruparea de mare criminalitate PNL/Orban cel care prin batjocorirea legii 127/2019 instiga la infractiuni si crime in tara.Daca PNL/Orban/Iohannis nu respecta o lege organica atunci oricare huligan ,interlop din tara poate ucide repespectant pegile penale.Ce spui?

 3. O mare si nescuzabila greseala, postarea vesnic tinerei sperante Serban Nicolae.

  Sa te iei de sefu’ acum in prag de alegeri, inseamna sa-ti inchei cariera politica in PSD. Codrin, Serban Nicolae si multi alti ca ei vor fi noii migranti la diverse noi partidulete, drumul in PSD fiindu-le barat. Declinul in PSD a inceput de mult, insa prabusirea partidului, inca nu.

  • Guvernarea SRI s-a ancorat puternic în criză. :))))) Pesedeaua leșinată, cu Ciolac și Dânc în fruntea SRI PSD, le confirmă alegătorilor că au opțiunile PDL SRI, USRI și SRI PSD.
   Cât să fie prezența la vot? 112 000? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   • Ai uita PRO-Romania SIE si ALDE ANP (penitenciare)

    • Ar trebui să și conteze. PMP este o alună de căcat. Nu există.

 4. Eu am inteles ca toate pardidele sunt SRi?SIE, dupa caz. Ce nu inteleg este cum de securistii nu doresc ca partidul lor sa fie castigator. Romania nu a ajuns destul de jos cu ciuma galbena incat aceasta trebuie sa mai ramana la butoane? Securistii galbeni sunt mai puternici decat cei rosii?

  • Facțiunea securistă Ponta a controlat PSD-ul câțiva ani. Dracnea s-a jucat cu SRI până și-a manifestat intenția de a lua jocul democratic serios. L-au băgat la bulău.
   Ciolac și Dânc sunt două scursuri ale Securității, scursuri desemnate să devieze PSD pe traiectoria desenată de SRI, mimarea opoziției, mimarea democrației.

   • Dar Orban cine este?PROGENITURA ANIMALIZATA AMACELARULUI SECURITATII POLITIE POLIITCA DIN bRASOV.aCUM oRBAN/FIUL APLICA TOATE CRIMELE SAVARSITE D ETAICA-SAU IMPOTRIVA ROMANILOR.dAR kLAUS iOHANNIS CINE ESTE?uN BOSCHETAR SAS CARE S-A INSURAT CU FIICA IDIOATA A LUI iON LAZURCA bestia securista din Sibiu,mai departe continua tu.

    • Orban e papagalul securistului care l-a puit. Are si dosare de la transporturi unde nu mișcă nimic fără SRI.

  • ce nu vreti sa spuneti clar si raspicat. SRIsi SIE ESTE FORMAT 99,9% DIN SECURITATEA COMUNIST/pcr-ISTA.aCESTIA SUB PROTECTIA NAZISTULUIkLAUS iOHANNIS NU VOR CA rOMANIA SA FIE O TARA DEMOCARTICA, DE ACEEA PRI pnl.oRBAN FAC ORICE PENTRU A DISTRUGE PLURALISMUL POLITIC.

 5. @ S-ar părea și că afecțiunile tiroidei ar avea ca surse și frustrările „potențialilor” cu „destine” de „măreți lideri” , „afectate de nanism”, care se „legitimează”,de regulă, prin exprimări de felul , „iți iau/vă iau glanda” , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998