CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Senator USR PLUS catre liberali: Ce faceti cu baronasul Costel – tabla neagra?

4 comentarii / 2755 vizualizări / 28 ianuarie 2021

Senatorul USR PLUS Marius Bodea îi atrage atenția președintelui Klaus Iohannis că, deși militează public pentru meritocrație și cinste, partidul său de suflet, PNL, are suficiente exemple de candidați problematici și aduce în discuție, într-un comunicat de presă, cazul baronului de Iași, Costel Alexe, acuzat de șpagă sub formă de tablă.

”Contra-exemplul cel mai bun este poate cel al președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe. Urmărit penal de către DNA pentru luare de mită, refuză să își dea demisia din funcția publică și din funcția de partid. Aceasta deși chiar președintele României, chiar domnul Klaus Iohannis, i-a sugerat că ar fi bine să o facă.
Presa a relatat din vreme, înainte să își fi depus candidatura la șefia CJ Iași, despre averea sa uriașă, în condițiile în care Costel Alexe are sub 40 de ani. Mai mult, a racolat cei mai mulți primari PSD dintre toți liderii liberali, indiferent la concepte dragi domnului președinte, precum meritocrația sau depolitizarea, care-i sunt complet străine.
Dar cum rezolvăm bilele de tablă neagră, precum Costel Alexe? Sunt pentru descentralizare, dar să fie una reală, în care principiile enunțate de domnul Klaus Iohannis să fie aplicate fără compromisuri” se mai întreabă senatorul USR PLUS. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Credeam ca, daca unitatea de masura a slugarniciei e bocul si cea de masurare a tupeului e petreromanul, am terminat de definit viata politica romaneasca…doar ca viata ne ajunge din urma si constatam ca mai raul e o constanta a politicii dambovitene…daca mai era vreo indoiala ca ¨justitea¨ iohanista e gestionata cu ajutorul neoleninistilor de la USR…E culmea nesimtirii sa-ti obtii mandatul cu sponsorizari mafiote, la vedere, sa incepi livrarea catre ¨sustinatori¨ a promisiunilor si in acelasi timp sa te macine grija de ¨baronii¨ PNL! Pai,la cum vad eu lucrurile, useristii au imunitate la cercetare juridica, ei nici nu mai ajung in instante, ca orice interlop harsiit, cumperi procurorul, nu avocatul, nici judecatorul, ca pana acolo… penelistii par victime, ei au ¨sustinere¨ in instante, mai aristocrati…doar ca noul proletariat al rigolelor, n-are respect pentru ¨nobili¨…Iohanis, chintesenta baroniadei,ar cam trebui sa cada pe ganduri…Dulapau ii foloseste pe neterminatii astia sa-si pedepseasca deviationistii si ingratii care nu se inchina destul la icoana lui si astia se executa, doar ca eu nu cred ca se pot opri nici dupa ce spulbera ce-a mai ramas din PNL…

  2. Dar de telefoanele ascultate ale cetatenilor simpli si vulnerabili ce sunt apolitici din Galati , ce spuneti dle presedinte si dle Hellvig? De catre Politia din Galati. De incalcarea flagranta a drepturilor omului si imixtiune in viata privata .

    • Trebuie să știm tot ce mișcați pentru că nouă nu ne place munca și poate aveți de plătit comision.

      Corupțea ucidi!!!

      • Nu numai atat.Acel domn comisar sef ”DM” zelos si ”milos”, sub binecuvantare Procuratura locala si SRI , a pus si interpusi locali din categoria pensionari codosi si indivizi de ”stanga” , ultrasi ai echipei locale, sa ne intrebe de ”sanatate”!!..In timpul orelor de program, platite de contribuabil…De acum lucrurile iau alta intorsatura…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998