CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Senator USRPLUS, afirmatie-soc: ”Romania a ajuns la capat si incepe sa se rupa”

5 comentarii / 4212 vizualizări / 2 august 2021

Senatorul USRPLUS Marius Bodea face o afirmație-profeție sumbră, într-un comunicat de presă, afirmînd că ”România, e tot mai clar, a ajuns la capăt în toate domeniile și începe să se rupă”. Bodea exemplifică, astfel, cu dezastrul din CFR, unde s-ar înregistra cea mai gravă situație de după 1990.

”Căile ferate române se află în cea mai proastă vară din ultimele trei decenii. În nici un an care a trecut de la debutul distrugerii CFR, din 1990, nu am primit atât de multe știri despre pasageri blocați în căldură sufocantă în vagoane sau în câmp, despre locomotive defecte și locomotive de intervenție care se defectează și despre accidente majore care au complicat și mai tare circulația trenurilor. Numeroasele incidente din această vară – practic, nu a trecut nici o zi fără întârzieri uriașe, până la recorduri de 24 de ore de la plecarea în călătorie, nu sunt o surpriză.
Numeroasele incidente din această vară – practic, nu a trecut nici o zi fără întârzieri uriașe, până la recorduri de 24 de ore de la plecarea în călătorie, nu sunt o surpriză. După 30 de ani de furturi, bătaie de joc și incompetență, e de mirare că această serie de incidente nu a venit mai devreme.” afirmă Bodea.

”România, e tot mai clar, a ajuns la capăt în toate domeniile și începe să se rupă” conchide senatorul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Iar neofascistii ăștia de la usr-cruce au un merit principal în haos.
  Vezi iapa alogena de la sectorul 1, imbecilul de la fonduri europene, naziștii de la sănătate, Iașiul și Bacăul fără bugete etc.
  Siktir, trebuie Voi sa dispăreți!

 2. Sub ” inteleapta” guwernare a ciumei galbene si a puilor de securisti, grupare din care face parte si Bodea.

 3. In sfarsit iata pe unul care spune adevarului pe nume.

 4. Ce vorbești soro!?
  Pai usr nu e la putere!?
  Adică se rupe pe mana lor!?

 5. Bodea a fost mare lider pnl la Iasi. A trecut in barca usr-plus, dar se pare ca nici aici nu se simte prea bine(cum sa te simti bine cand o ai in coasta pe chichirau). Are dreptate, Romania incepe sa se destrame, incet dar sigur. Deja se vede ca actualii, majoritatea din Ardeal ignora zonele mai sarace, Moldova, Oltenia, etc si se preocupa doar de cresterea zonei vestice a tarii. Acestora le convine de minune degringolada din Bucuresti, motivand ca starea in care se afla capitala se datoreaza caracterului de „mitica” a regatenilor. Intrebarea e, cine naiba a promovat acesti”talentati” care conduc capitala? Nu cumva chiar ei?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998