CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Senzational! Incendiar! Nici nu stiti ce pierdeti: D.D. – 5 ani si jumatate de puscarie

5 comentarii / 3145 vizualizări / 4 martie 2015

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

Magistraţii au decis, conform Mediafax, ca, în cazul fondatorului OTV, să fie scăzută din pedeapsă perioada în care el a fost reţinut şi arestat preventiv, respectiv între 22 şi 25 iunie 2010.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Doru Pârv, fost realizator de programe la OTV, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, el neavând dreptul de a desfăşura vreo activitate în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani după ce iese din închisoare.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Era si timpul!

  2. Daca ar mai inchide si Kanal D, chiar incep sa am sperante pentru viitor.

  3. Dar ProTV, RTV, B1TV, Antena3, Antena1, RealitateaTV sunt departe de OTV?

  4. Se curata tara de cei tari in gura si punga care sunt obstacole serioase in calea fascismului globalist. Doar marsoneria este mafia legala care are voie sa prospere.Acum, de fapt este o lupta pe moarte pe viata de lichidare si a concurentei .Cei mai loviti sunt functionarii publici prinsi in sandwich intre mafii,salarizare proasta,jigniri zilnice,santaje pentru semnatura pe acte ilegale si constiinta lor.Jegurile desa zisi functionari publici sub acoperire sunt de asemenea o sursa infinita de stress zilnic si abuzuri fata de colegii lor functionari publici cu studii de specialitate ( jegurileacoperite de obicei se infiltreza pe lang sefi pentru protectie sapaand permanent si dand in gat pe ceilalti colegii,fura date,hartuie,distrug acte din dosare,fac dosare sa dispara, intra la arhive fara drept legal,provoaca scandaluri,etc).La asta se adauga metehne mioritice traditionale: nepotismul,fratia de gasca,fudulia,lacomia.

  5. Pedeapsa este pre mare: atentie 10 ani este scos din gazetarie.Deci asta este planul :in 10 ani se va instala fascismul atotputernic .Toti aia a lui Ion Creanga personaje negative: Sfarma Piatra, Stramba Lemne, Pasari Lati Lungila, etc. ,lupta fara scrupule sa faca domnia Balaurului cu 7 capete (jzudaiste) atotputernica si milenara. Acum ori niciodata: trebuie valorificat postcomunismul.Exista o continuitate clara in politici majore intre comunism si postcomuniumul de azi vizibil pentru istoricii mai ageri de minte.Tot asteptam un studiu pe aceasta tema.Sa vedem cine va fi in stare, poate chiar aici la inpolitics sa publice accest studiu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998