CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Serban Nicolae, intrebarea momentului: ”De ce toti marii reformisti ai politicii au biografii cetoase?”

6 comentarii / 3153 vizualizări / 15 februarie 2021

”Cum se face că toți marii „reformiști”, „noii politicieni” și „luptători anticorupție” au biografii cețoase și trecut mocirlos? Toți „apărătorii statului de drept” își încep biografia după 30 de ani, au tot soiul de „adeverințe” și „ceferticate” de studii în loc de diplome și trăsnesc a impostură. Sunt capitaliști „de dreapta” pe seama bugetului de stat. Se laudă grețos între ei și ajung să creadă în propriile minciuni. Îi leagă „omerta” trecutului fiecăruia” remarcă pe Facebook fostul senator PSD Șerban Nicolae.

”Nu e grav că îi aflăm că sunt impostori, turnători, delatori și profitori de joasă speță. Ceea ce este greu suportabil este că pentru toți aceștia există stăpâni din umbră. Există aceia care le cunosc toate rușinile trecutului și țin bine de capătul lesei. Cineva a știut tot timpul că Băsescu, chiar și când era președintele României, e mizerabilul „Petrov”, cineva a știut că Voiculescu n-a avut vreme pentru școală, cineva a știut că procurorii „de elită” ai DNA au studii dubioase și au sărit toate treptele experienței profesionale etc. Lista e lungă pentru că îi cuprinde pe aproape toți fericiții posesori ai unor biografii grosolan romanțate. Belciugul în nas cu care sunt ținuți de stăpâni îi face agresivi și zgomotoși. Când trag prea tare de laț, ori când stăpânii se mai ceartă între ei, află și publicul părticele din mizeria trecutului acestor „luptători”.
Când mai vedeți „providențiali” cărora nimeni nu le știe trecutul, „zeițe” și „slujiri”, vedete „apolitice” care reformează periodic clasa politică din România și diverși decorați cu chintale de tinichele, fiți siguri că la capătul lanțului e o mână perversă și o minte periculoasă. Așa veți avea explicația carierelor lor miraculoase, a „entuziasmului” mediatic ce-i înconjoară, a ușurinței cu care-și schimbă radical opiniile de pe o zi pe alta și a anti-românismului feroce pe care-l manifestă în tot ceea ce fac. Doar dacă vreți să vedeți și să înțelegeți, firește…” conchide Nicolae. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Să arunce cu piatra cei care au biografii sănătoase, dar să arunce cu borduri întregi!

  2. Sunt de acord sa nu plateasca oalele sparte de parinti odraslele nevinovate…dar, sa fii beneficiar al turnatoriilor groase si tortionarimii parintesti in vreme ce tzopai manelist peste toate treptele scolare, peste orice pregatire profesionala si sa vii, neatins de argintii care ti-au permis eludarea oricarei legi ,sa ne propovaduiesti progresismul si reforma…nu arata doar ce nesimtit esti tu si neamul tau, arata si cat de proasta si sluga a devenit populatia care te suporta. Eu as arde si arhivele securitatii si SIPA, as desfiinta toate institutiile parazite, ORNIS, CNSAS, gen, toate cuiburi de vipere si tractir de sinecuristi…am fi scutiti de scandalurile periodice cu „devoalari”, dar nici n-am mai fi „beneficiarii” reincarcatilor manevrati de sfori securiste superior ierarhice…Ce-ar fi „justitea”, fara secretele murdare din spatele magistratilor „intransigenti” si a „obligatiilor” profesionale care promoveaza toate loazele de securisti incapabile, macar, de-o meserie, dar, numai bune de ucenicie la locul de munca pe niste sume astronomice din baniii nostri si pe viata noastra….Dar, cu „politica” laturilor aruncate in cei ce nu convin, ori, mai rau, au „licariri” nationaliste, Serban Nicolae va fi acoperit de ocari, pentru ca e clar, nu mai e loc de bun simt in societatea noastra…Eu ma bucur ca nu s-a resemnat si, la fel ca Plesoianu, inca mai incearca sa deschida ochii natziei…
    P.S. Toate capeteniile trupelor de securitate isi scriu in CV „experienta in Jandarmerie”, la fel, absolventii Scolii de la Baneasa scriu, fara rusine; „doi ani de Academie de Politie”…ii contrazice cineva?! Li s-a deschis vreun dosar de fals si uz de fals, ori, poate, pe dindarat s-a emis vreun act de echivalare care ar anula istoria acelor ani, dar, n-ar fi o premiera?!

  3. Uite cine vorbeste despre biografii cetoase, soferul lui Costica Voicu, mare giurgiuvete mahar

    • Parpanghele, nu te mai saturi de muie. Milioane de prostovani și-au făcut școala pe unde au nimerit, numai scursurile Securității, cum e și Vlad Voiculescu, o zdreanță cu unchi și tată securiști, BĂĂĂĂ, jegurile pe care le lingi tu în cururile lor pline de căcat, NU SUNT ÎN STARE SĂ FACĂ O ȘCOALĂ CA OAMENII!!! :))))))))))))))))

  4. […] ”Nu e grav că îi aflăm că sunt impostori, turnători, delatori și profitori de joasă speță. Ceea ce este greu suportabil este că pentru toți aceștia există stăpâni din umbră. Există aceia care le cunosc toate rușinile trecutului și țin bine de capătul lesei. Cineva a știut tot timpul că Băsescu, chiar și când era președintele României, e mizerabilul „Petrov”, cineva a știut că Voiculescu n-a avut vreme pentru școală, cineva a știut că procurorii „de elită” ai DNA au studii dubioase și au sărit toate treptele experienței profesionale etc. Lista e lungă pentru că îi cuprinde pe aproape toți fericiții posesori ai unor biografii grosolan romanțate. Belciugul în nas cu care sunt ținuți de stăpâni îi face agresivi și zgomotoși. Când trag prea tare de laț, ori când stăpânii se mai ceartă între ei, află și publicul părticele din mizeria trecutului acestor „luptători”.Când mai vedeți „providențiali” cărora nimeni nu le știe trecutul, „zeițe” și „slujiri”, vedete „apolitice” care reformează periodic clasa politică din România și diverși decorați cu chintale de tinichele, fiți siguri că la capătul lanțului e o mână perversă și o minte periculoasă. Așa veți avea explicația carierelor lor miraculoase, a „entuziasmului” mediatic ce-i înconjoară, a ușurinței cu care-și schimbă radical opiniile de pe o zi pe alta și a anti-românismului feroce pe care-l manifestă în tot ceea ce fac. Doar dacă vreți să vedeți și să înțelegeți, firește…” conchide Nicolae, scrie inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998