CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Serban Nicolae: Parlamentul va spulbera o stare de urgenta instituita abuziv si absurd

4 comentarii / 3417 vizualizări / 16 mai 2020

Senatorul PSD Șerban Nicolae acuză autoritățile momentul că prin măsurile luate nu fac decît să agraveze criza și cere, într-o postare pe Facebook, să li se explice românilor clar ce reguli trebuie să respecte și cum se va relansa activitatea socială și economică.

”Incompetența si iresponsabilitatea guvernanților peneliști agravează criza. În lipsa unor masuri de protecție sanitară clare, coerente, aplicabile eficient, Iohannis și restul peneliștilor recurg la amenințări și sancțiuni, cu ură și aroganță față de români.
Nu cu degete acuzatoare, cu amenzi halucinante și amențări cu starea de urgență se face apel la unitate și solidaritate. Puși în fața deciziilor haotice și iraționale ale guvernanților, românii au răspuns echilibrat și respectat măsurile de protecție cu decență, înțelepciune și bun-simț. Exact ce le lipsește lui Iohannis și celorlalți peneliști.
Urgent, doctorul Arafat și ceilalți specialiști implicați trebuie să elaboreze și să publice „Planul măsurilor de protecție sanitară”, sectorial, clar, coerent și motivat, astfel încât românii să știe exact ce și cum trebuie să facă pentru ca activitățile sociale și economice să se poată relua în condiții de siguranță pentru viața și sănătatea oamenilor.
Cât despre țâfna penelistă, îi asigur că în 24 de ore Parlamentul va spulbera o eventuală stare de urgență instituită abuziv și absurd.
Românii au dat jos masca incompetenței și iresponsabilității sub care se ascunseseră Iohannis și ceilalți politruci!” mai scrie senatorul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Arestul la domiciliu, amenzi exorbitante, inchidere firme si biserici- cam asta e tot ce pot actualii guvernanti + medicii ratati rafila, arafat, cercel sa. Singura voce lucida, dr. Asarastoaie este marginalizata.

    • Nu poți adopta proceduri biohazard la o populație cu IQ mediu de 87. Astărăstoae este la bază medic legist. N-are nicio treabă nici cu pandemia nici cu logica elementară.

  2. Intai s-o vedem si p’asta si-abia apoi sa ne bucuram caci , dupa cate cunosc clasa politica romaneasca , parca vad ca vor cadea la pace !

  3. Sare comtetenta din creierul lui Serbanica. Auzi la el, adversarii sunt politruci, el e titan al politicii, tine tara pe umeri, noroc cu el.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998