CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sereistul Dragomir a avut dreptate: serviciile l-au protejat pe Ciolos de afacerea MISA. Pina azi…

3 comentarii / 4152 vizualizări / 27 septembrie 2021

Încă o bombă politică, pe lîngă multele din ultima vreme: Dacian Cioloș recunoaște, după ani și ani de controverse, că a fost membru activ al MISA. O informație lansată acum 6 ani și etichetată indignat drept calomnie la vremea aceea se dovedește, acum, reală. De ce? Nu e greu de intuit: cînd un greu politic face mărturisiri atît de riscante în ajunul congresului la care speră să obțină șefia unui partid, e clar că știe de lansarea pe piață a informației compromițătoare și speră să o detoneze controlat.

Vineri, așa, prin învăluire, a ieșit pe piața media un promo al ediției de aseară a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, din care aflam că Dacian Cioloș va răspunde întrebării frontale dacă a participat vreodată la spiralele MISA. Atenție: nu dacă a fost apropiat al MISA, ci direct dacă a participat la celebrele și controversatele spirale energetice, prin care organizația lui Gregorian Bivolaru încerca să schimbe destinele omenirii prin imense rugăciuni colective și sperau că spirala îi alimentează cu energie, le amplifică vitalitatea şi îi scapă de boli.

Aseară, a căzut, într-adevăr, bomba: Cioloș a făcut mărturisiri complete.

”Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau 10-20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară, unde era un instructor. Te înscriai ca la orice curs. Se ţinea la Casa Studenţilor din Cluj şi învăţăm diferite posturi, diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta, citeam. Aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărţi care erau interzise înainte şi eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăț ce se întamplă cu lumea din jurul meu.

Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru. Nu am avut nicio legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi, o perioadă de câţiva ani şi chiar nu îmi pare rău că am participat. Văd că de câţiva ani de zile multe vedete vorbesc de yoga, de posturi. În Occident lucrurile astea se întâmplă de 30-40 de ani”.

Întrebat dacă azi mai are timp de yoga, Cioloș a răspuns: „Astăzi, nu prea mai am timp să fac meditaţie. Mai fac relaxări. Mă ajută să îmi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energia, să devin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu”.

Să o luăm metodic.

Relația oricărui politician român, nu doar a lui Cioloș, cu organizația MISA ar fi constituit oricînd un motiv de dezbateri aprinse și controverse. Deschiderea oganizației spre terapii pe bază de urină ori sex nu avea cum să fie bine primită de marele public, mai ales într-o țară creștin-ortodoxă.

De aceea Cioloș nici nu a admis vreodată, în pofida deselor dezvăluiri, că ar fi fost yoghin MISA. Un element suplimentar al controverselor a fost brusca reconversie profesională a soției sale, de la funcții publice internaționale la susținerea de cursuri într-o altă disciplină, așa-zisa mindfulness, ținînd tot de yoga, ezoterism, spiritualitate șamd.
Revenind, nu mai departe de luna decembrie anul trecut Victor Ponta îl ironiza pe liderul PLUS că nu vrea să spună dacă s-a vaccinat sau nu anti-Covid pentru că nu ar fi primit aprobarea de la șeful său, Gregorian Bivolaru.

Ce l-a făcut pe Dacian Cioloș să vină cu asemenea recunoaștere publică în cel mai prost moment imaginabil, în plină campanie de votare a noului președinte al USRPLUS și cu doar cîteva zile înaintea congresului?
Nu poate exista, în opinia noastră, decît un singur motiv: Cioloș știe că se pregătesc dezvăluiri împotriva sa dinspre tabăra Coldea-Barna, legate de activitatea sa de yoghin.

Dezvăluiri prefațate spectaculos, acum patru ani, de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, după arestarea lui Gregorian Bivolaru în Suedia în februarie 2016, la cîteva săptămîni după instalarea lui Cioloș drept premier al României.

Într-o postare pe Facebook, un an mai tîrziu, Dragomir spunea că Bivolaru fusese arestat de francezi, la Paris, pentru a proteja imaginea lui Cioloș de eventuale dezvăluiri incomode ale gurului.

Scria Dragomir:

”Încet, încet, încep să se devoaleze „marile adevăruri” pe care mulți le știam, secte și combinații, adevărate grupuri organizate care au căpușat acest stat în ultimii 12 ani,
Conivențe între politic-justiție-afaceri-ong. De aceea avem un stat capturat,
Sistemul nu este purtător doar de uniforme și grade,
Sistemul poartă și costume chic, se preumblă prin cancelarii occidentale și papă stridii pe la conferințe simandicoase…
De ce îmi repugnă sistemul asta?
Simplu, mergeți în afară Bucureștiului, vedeți câți copii săraci sunt pe drum și bătrâni neajutorați, câte „gospodării” avem cu toaletă în curte
Și apoi vedeți cum se rrrîiesc monștrii aceștia ipocriți și corupți, strigând tot ei: „DNA să vină să te ia”.
De aia…

PS. Poate acum întelegem cum a fost arestat Guru așa, netam-nisam, în Franța, el avînd pașaport de azilant suedez. Frăția serviciilor bate spirala”.

Iată că azi, frăția serviciilor nu mai bate spirala, ci o scoate la lumină.
Fraza-cheie din finalul postării fostului colonel SRI nu mai lasă loc decît unei singure întrebări: a reușit Cioloș aseară să dezumfle dezvăluirile despre relația sa cu MISA, ori ele stau să vină din clipă în clipă? Într-o formă eventual mai completă? (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. „Cred că am fost, da, la o spirală la mare odată”

    „am fost unul dintre zecile de mii de cursanți o perioadă de câțiva ani”

    Cam atât poate un politruc securist. A păzit casa Doinei Cornea într-o seară. Într-o seară de Joi. Bine, de Luni până Duminică și nu doar seara, ci în plantoane de 24 cu 12 timp de 6 luni, nu păzea casa, ci o supraveghea pe Doamna.

  2. Un bubos gretos !

  3. de ce apartenenta la MISA este grava?
    Bivolaru a fost condamnat de completul condus de Ionut Matei (judecatorul negru folosit de sistem pt. rezolvarea lucrurilor murdare). Asta dupa ce, un proces lung de cativa ani a fost intors in ultima instanta (in doua luni), care a contrazis deciziile luate de curtile anterioare (2 la numar). Nime nu zice ceva de marsurile si afirmarea tot mai agresiva a homosexualilor, da va impiedecati de MISA. 95% dintre oameni nu stiu despre ce i vorba. Atuci cand vorbesti despre ceva ce nu cunosti esti un diletant. Pe Ciolos nu l incrimineaza in nici un fel acest aspect al personalitatii lui. Are el alte bube..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998