CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sever Voinescu: ”In PDL, vad ca looserii cer demisia celor care au cistigat”

0 comentarii / 2421 vizualizări / 13 iunie 2012

„Looserii” din PDL solicită demisia celor care au câştigat în alegerile locale, afirmă purtătorul de vorbe al pedeliştilor, Sever Voinescu, care reaminteşte că, până mai ieri, veteranii partidului îi criticau ce cei noi că îşi rezolvă problemele în presă, nu în sânul partidului.

„Văd cum curg pe canalele media fel de fel de declarații, imprecații și somații din partea unor colegi mai vechi din partid. Am impresia că și-au pierdut cumpătul după pierderea alegerilor locale. Mă așteptam la ceva mai multă maturitate de la ei. Ca unul cu mai puțină experiență, socoteam că e corect să discutăm mîine, la Colegiul Director, toate aceste probleme. Văd că cei mai versați vorbesc cu presa și cu poporul înainte de a vorbi cu partidul. E o șmecherie pe care promit să o învăț. Altfel, am, scurt, doar două observații. Prima, pînă acum cei mai vechi erau iritați că unii dintre cei noi nu comunică cu partidul, ci cu blogul sau cu presa. Acum, văd că cei vechi cad în păcat, iar cei noi tac, decent, pînă la ședința de mîine. A doua observație: loserii cer demisia celor care au cîștigat. Cum, din păcate, cei din dintîi sînt mult mai mulți decît cei urmă, corul lor pare dominant.
Tare, tare de tot! E un pic comic, nu? În fapt, cred că e un joc psihologic destul de ieftin: țipi tu la alții ca să nu se bage de seamă cît ești de neperformant, iar dacă se bagă de seamă și se ia vreo măsură, atunci măsura e luată nu pentru că nu ești în stare de mai nimic, ci pentru că ai fost curajos și ai vorbit. Wow! Mă impresionează acești bărbați politici și tacticile lor inteligente… Îi voi urmări și pe viitor cu mare atenție”, promite Sever Voinescu, pe Facebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998