CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sever Voinescu: “PDL are rabdare, Alianta DA va respira din nou”

0 comentarii / 1860 vizualizări / 22 martie 2010

Destinul politic comun al PDL-PNL, sub forma unui construct politic de genul Aliantei DA, este o necesitate impusa de electoratul de dreapta si de evitarea “colaborarilor nefiresti” cu PSD, sustine deputatul pedelist Sever Voinescu, pentru Inpolitics. Voinescu este prompt: PDL trebuie doar sa aiba doar rabdare deoarece, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, pedelistii si liberalii vor impartasi acelasi destin politic.

“Electoratul vrea PDL si PNL impreuna”
“Cred ca cel mai important argument in virtutea caruia exista voci in PDL care invoca necesitatea colaborarii cu PNL sau necesitatea reconstruirii Aliantei D.A. este acela ca alegatorii vor acest lucru. Tot electoratul de dreapta care s-a pronuntat la ultimele patru alegeri s-a pronuntat pentru asta. Este un mesaj de reasezare a lucrurilor in matca fireasca. Alianta D.A. a reprezentat cea mai buna si mai inteligenta constructie politica de dupa ’90. Pe de alta parte, electoratul de dreapta voteaza cu PDL sau cu PNL iar, dupa aceea, vad ca atat noi cat si liberalii suntem fortati sa avem colaborari nefiresti cu PSD”, explica Sever Voinescu.

“Avem nevoie doar de rabdare”
Deputatul crede insa ca, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, Alianta D.A. va putea respira din nou. “Reactiile actualei conduceri a PNL sunt destul de violente din pacate. In scurta perioada in care fac politica activ am invatat un lucru: rabdarea este foarte importanta. Proiectul sa existe, lucrurile se vor intampla atunci cand sunt coapte. Este important ca proiectul sa fie pe masa. Eu unul, sunt convins ca PNL si PDL vor fi impreuna in viitor”, a conchis Sever Voinescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998