CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sever Voinescu: “Sunt foarte ingrijorat de trendul descrescator al PDL!”

0 comentarii / 1634 vizualizări / 29 iulie 2010

Deputatul pedelist Sever Voinescu si-a manifestat, in exclusivitate pentru Inpolitics, “sincera ingrijorare” cauzata de trendul descrescator al PDL reliefat in toate sondajele de opinie, desi, cifrele care apar in aceste analize “nu sunt demne de incredere”.

“Este o certitudine ca trendul PDL este descrescator”

“Sunt foarte ingrijorat, va spun cat se poate de sincer, de trendul descrescator al PDL. Este limpede ca partidul se afla pe un astfel de trend. Dincolo de acest aspect, nu ma intereseaza in mod principal cifrele care apar in aceste sondaje deoarece le privesc cu suspiciune, le privesc cu ochii jurnalistului. Trendul este evident descrescator si chiar ma ingrijoreaza acest fapt”, ne-a marturisit Sever Voinescu.

“Se vor face foarte multe sondaje dubioase”
Deputatul PDL este convins ca, in viitorul apropiat, vom fi asediati cu tot felul de sondaje dubioase. “Sunt ferm convins ca se vor face foarte multe sondaje. Dar, asa cum am spus, eu ma raportez la sondaje prin prisma experientei pe care o am din presa. Sunt molipsit de neincrederea cuprinzatoare de care se bucura sondajele in Romania. Pe de o parte, sondajele sunt folosite drept argumente politice pentru anumite actiuni si, prin urmare, multe sunt preconstituite. Pe de alta parte, sondajele au rolul de a induce pareri si opinii publice si este cat se poate de clar ca unele sunt facute special pentru a avea efectul scontat. Eu sunt foarte retinut cand citesc sondaje. Sigur, sunt atent cine le comanda, cine le publica sau cine le foloseste. Chiar daca cifrele sunt discutabile, incerc sa imi dau seama care este trendul real. Si trendul PDL este, evident, unul descrescator”, explica Sever Voinescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998