CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Sevil Shhaideh ii face lui Pandele cresa de lux de 2 milioane euro

2 comentarii / 3055 vizualizări / 20 iulie 2017

Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, a anunțat, ieri, alocările pentru PNDL 2, programul prin care zeci de miliarde de lei se alocă de la bugetul statului aleșilor locali din regiuni mai necăjite, pentru a stimula dezvoltarea acestora precum reabilitări de drumuri, consolidări de școli sau rețele de apă.

Printre marii beneficiari ai programului se numără orășelul condus de soțul primarului general al Capitalei, am numit Voluntari, localitate care nu stă chiar rău la capitolul buget, dat fiind numărul bogătașilor cu vile din zonă, plătitori de taxe.

Untitled

Ca să vă faceți o idee asupra generozității guvernamentale, ministresa Shaideh a alocat orașului lui Florentin Pandele, pe lîngă alți bani, halucinanta sumă de peste două milioane de euro doar pentru extinderea creșei de copii Prichindel 2, din Bd.Dunării nr.71, vezi foto.

img1

Important de reținut: nu e vorba de o construire de la zero, ci doar de o extindere a capacităților actuale. Spre comparație, în Voluntari e scoasă la vînzare, în această perioadă, cu suma de doar 1.1 milioane euro, o superluxoasă și uriașă vilă, nou-nouță, cu 23 de camere și 2600 metri pătrați de teren. (B.I.)

 

foto: tvmania.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. cam scump, cam prea scump, Pandelica mananca multi bani si-i da idei tampite lui Gabita, cum e aia cu banda unica pentru transportul in comun, Gabita o tine numai in paranghelii si are obsesia sediilor, altceva saracuta n-o duce mintea!!

  2. Vad ca monumentul ala cu Marea Unire este un dom ( simblul pamantului, mamei, casei, sigurantei, securitatii,iubirii, etc) etc. cu bube pe cap,foarte asemanator cu cu poza marita a granulei de polen a plantei otravitoare ambrozia (diavolului) sau pe denumirea botanica Ambrosia artemisiifolia. Aceasta planta este condamnata legal la distrugere in unele tari,cum scrie pe Internet.Asadar ,daca se interpreteaza mesajul monumentului aceasta „Mare Unire” din 1918 a fost facuta cu scop de a fi folosit spre distrugerea romanilor, intr-un vitor mai mult sau mai putin apropiat, cam asta ar fi mesajul monumentului sculptural al dnei Firea,bataie de joc pentru romani.Sa il plateasca cu bani dansei si sa il puna in fata casei lui Pandele !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998